PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CRYSİS CORE Bölümünü Geçme!

kaankaplan
15 Mart 2008, 14:17
:fbbayrakjp6::gun_bandana::gun_bandana::img-banned:arkdaslar
ben cryiste dr rozantalı kurtramak ıçın tunelın ıçındekı rehınelerı gıttım orda
ilk önce benı yakaladılar nano gıysım 10 sanıyelıne bozuldu slıhlarımı aldılar
sonra onların basları olan korelı kıyong zor da olsa öldürdüm
dr rozental benı çağırdı
asonsore oraya bndığımızde mağara çokmeye basladı bizim ekıpler akbaba rozentalı aldı benı bıraktılar
mağaradan bi çıkıs yolu bulmamı ıstıyolar
gorev dede
mağarada bir çıkıs yolu bul ekıp dısrada tur atıyoyazı

LÜTFEN BİLEN VARSA NASIL IKICAM MAĞARDAN
YANI CORE BOLUMUNDEN ACİLL

PESSOCCER1903
15 Mart 2008, 20:44
1 ara öle bir bölüm hatırlıyrum duvarlara felanmı deyiyororduk birşey oluyordu

kaankaplan
16 Mart 2008, 14:16
biraz daha ayrıntılı olursa...

_Tikiboy
23 Mart 2008, 17:13
Ben o Bölümü Geçtim.anlatıcam ama sende o bölümü geçtinmi gene kabus başlıyor senin giysileriini çalan birileri geliyor hep ilk önce onu öldürüp silahını alıyorsun ve frekanstan takip ediyorsun zorda olsun böle simsiyah bir yol vr oraya gittinmi birden kapı açılıyor ve yer çekimi gidiyor ben orayı hala geçemedim çok karmaşık sen geçersen söylersin nomet:D!

kaankaplan
23 Mart 2008, 20:01
çok saol kerdes
ben oranın çıkısnı buldum uzaylıların yerıne geldım 4 tane canavar saldırıyo mermım de az olduruyolar hemen ya aaa
sımdı sılah cephanesı toplıcam

birde oyun çok azz ve kısa devamı gelırse çok ıyı olur
ben sonra senle mesajlasırım ozelden oke:D

DyNaMicK
01 Nisan 2008, 22:35
oralası degılde oyunun sanırım fınalı son dırenış dıyor en sonda bı uzay gemısını yok etmek gerekıyor doktor rozenhal tac topuyla o sılaha kılıtlen dıyor sureklı saatlerdır oynuyorum bı turlu napıcamı bulamadım. durbunle bakıyorum sarı bı nokta cıkıyor fakat kılıtlenme olayını yapamadım her seyı denedım. bilen birisi var mı?

kaankaplan
01 Nisan 2008, 22:47
kardesım biz daha coreyi yapamadık ya :S

DyNaMicK
01 Nisan 2008, 23:00
ya corede bı sey yok kı sadece ılerlıyosun delıklerden senı gerı ıten hava delıklerı var orda sarı ampul gıbı guc kaynakları var onları kırarsan sılahla onlar duruyor ve sen ıcınden ılerlıyosun baya uzun orası anlatması zor ama delıklere yonel

ohh bee bitirdim sonunda gerçekten guzel oyun fınal ıtıbarıyle gozukuyo ki bu oyunun devamı gelicek. fınalı gecememistim bolumu yenıden baslatınca TAC topu denılen sey calıstı :D ve bıtırdım herkese tavsıye ederım :fbbayrakjp6:

kaankaplan
02 Nisan 2008, 15:26
crysis hangi ayarda ve hangi sistem pc le oynadın

byyetenek
28 Nisan 2008, 02:30
arkadaşlar crysis i en az 5 kere bitirdim eğer aklına bişey takılan bazı bölümleri geçemeyen arkadaşlar olursa cvp verebilirim

pesmaniac
03 Mayıs 2008, 18:49
ben oyunu bitirdim mağara çöktükten sonra bolca bi cephane topla(pompalı olsun)sonra bi kapı gibi bi açıklık var oralara bakın oradan girince yerçekimi kalkıyor ve havada uçmaya başlıyorsun ve karşına bazı canavarlar çıkıyor onları vur ve bazı yollar var onlardan geç ve dışarı çık ben crysis oyununu bitirdim ve çok beğendim
aklınıza takılan soruları banada sorabilirsiniz

saygılarımla... :)

kaankaplan
03 Mayıs 2008, 19:04
bende artık çoktan bitirdim

tabikş
zotac nvidia 9800 gx2 le

aslan28
24 Mayıs 2008, 15:34
süper bi oyun yaf hele son bölümlere harika uzaylı yaratık gelio özel bi silahla yok etmeye çalışıosun sorna bitio

husnu_yilmaz
01 Haziran 2008, 21:19
hehehe ben o oyunu bitireli aylar oluyo

heligotti
05 Temmuz 2008, 14:28
o yerçekimsiz karmaşık bölümü geçemeyen arkadaş geçmek te istemezsin zaten :D bitane ahtapot gibi canavar çıkıyo öncekilerin metalsiz hali yakala yakalayabilirsen adam sana tek çakıyo :D bende orada kaldım işte oyun aksiyondan sonlara doğru korkuya geçiyo :)

cok fazla uye
01 Ağustos 2008, 20:58
Arkadaşlar, Core bölümünün tarifini Cevat Yerli bile veremez. Dengenizi kurmakta zorlanmakla beraber heryer aynı gibi ve kafa karıştırıcı... Biraz uğraş, biraz şans ile geçilebilecek derecede bir bölüm...

aslan28
01 Ağustos 2008, 21:09
youtube de nası geçileceği hakkında birşeyler bulabilirsin ama nası gireceğini bilmiyorsan söyleyebilrim

by_doi
18 Mayıs 2009, 00:16
ben oyunu bitirdim mağara çöktükten sonra bolca bi cephane topla(pompalı olsun)sonra bi kapı gibi bi açıklık var oralara bakın oradan girince yerçekimi kalkıyor ve havada uçmaya başlıyorsun ve karşına bazı canavarlar çıkıyor onları vur ve bazı yollar var onlardan geç ve dışarı çık ben crysis oyununu bitirdim ve çok beğendim
aklınıza takılan soruları banada sorabilirsiniz

saygılarımla... :)

Okuduklarımıa Oyunun Ustası Olmussun Ben Bir yerde Tıkandım Yarımcı olursan sevinirim 80_core_32m_265 Burayı geçemiyorum
Şimdiden Teşekürler...

fearles58
11 Ağustos 2011, 00:13
Oyunu Bitirdim Ne Mutlu Bana :))

----Ekleme----

Takıldıgınız Gecemediginiz Yerleri Bana Sorabilirsiniz Nerde Kaldıysanız Yerini TARİF Edin Soylerim Nasıl Gececegınızı
...