PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Crysis Sistem gereksinimleri !

starrose
24 Kasım 2007, 18:55
Arkadaşlar ben size bilgisayarımın özelliklerini veriyim ona göre bana ;

low medium High Very High derecelerinde oynayabilip oynayamayacağımı söyleyin..

Genuine Intel(R) CPU 2140 @ 1.60GHz

Sürüm: x86 Family 6 Model 15 Stepping 2
Hız: 1600 MHz

+++++

Genuine Intel(R) CPU 2140 @ 1.60GHz

Sürüm: x86 Family 6 Model 15 Stepping 2
Hız: 1600 MHz

1 Gb Ram

Ati Radeon Sapphire x1650 Pro 256 mb 128 bit 16x Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 ekran kartı

emany
24 Kasım 2007, 20:23
Bence sen şöyle yap. Alttaki linke tıkla. Sonra site açılınca Run it butonuna bas. Ve bekle. Crysis oyununu hangi seviyede oynayacağını daha iyi anlarsın.

http://ww1.electronicarts.co.uk/ViewPopup.aspx?id=260 (http://ww1.electronicarts.co.uk/ViewPopup.aspx?id=260)

BlackCat(v-i-p)
24 Kasım 2007, 21:35
Oyunu dün orjinal olarak bitirdim...aldığım keyfi anlatmam imkansız..uzun zamandır hayalini kurduğum TÜRKÇE OYUN ..sonunda elime geçti hatta bitti bile...mükemmel ötesi bir oyun olmuş...seslendirmeler biraz fazla argo kelimeler içersede oyunun sadece finali bile şuana kadar dünyada yapılmamış cinsten..

Şiddetle tavsiye ederim.

starrose
24 Kasım 2007, 21:59
emany o siteye bakmıştım ben zatende.
Hangi düzeyde oynayabileceğimi nerden anlayacam ?

Cpu 3.2 diyor

cpu speed 1.6 diyor olumsuz çıkıyor ne iş bu ? :S

TwiNKie...
24 Kasım 2007, 23:26
bende 1.60 yanında high rated 2.80 ghz dio ram ve ekran kartı yetmiyo zaten ama niye böle yazıyo onu anlamadım bilen biri warsa açıklayabilir mi?

emany
25 Kasım 2007, 02:03
arkadaşlar çizgiler halinde seviyeler var bu çizgiler kırmızı ise o özellikten sınıfta kalmışsınız demektir. Crysis oyununu oynayabilmeniz için hepsinin yeşil olması lazım. Ayrıca low , medium yada high nasıl anlarız diyorsanız yeşil çizgiler sonuna kadar doluysa high olur ortalardaysa lowda oynarsınız.

onuralp
19 Aralık 2007, 12:04
ben mediumda oynaya biliyom

ker
21 Aralık 2007, 15:51
çok güzel oyunda bilgisayarım kaldırmıyo :(

kaankaplan
21 Aralık 2007, 18:51
ben baktım arkadaslar hepsı full yesil tek bı çubuk bıle bos deıl her çubuk yesil ayıptır solemesı 4gb ram ati radeon hd 2400 pro ekran kartı sılemcıı soylemem gerek yokk

sefa1903
27 Aralık 2007, 22:55
ben ordan bakmayı bilmiyorum bikişi lütfen söylermi yada özellikleri söyleyeyim Pesntium(R) 4CPU 3.06 GHz 2,00 GB RAM (windows XP)

kaankaplan
29 Aralık 2007, 16:01
emany senın dedığın sadece mediumda oynamak ııçın bıde onu sağ kosesınde system lab var ordada en üst düzeyde oynamak ıçın yer var

kaankaplan
29 Aralık 2007, 16:02
ben ordan bakmayı bilmiyorum bikişi lütfen söylermi yada özellikleri söyleyeyim Pesntium(R) 4CPU 3.06 GHz 2,00 GB RAM (windows XP)

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

sefa1903
29 Aralık 2007, 23:06
ya ben video kartından kaldım heşeyden getim video kartından kaldım

ben internetten driver indiriyom crysis oyunu için indirince kaldırımı oyunu geforce bilmemdne yazıyo özelliklerine baktığım sitede kaldırmayanın yanında download yazıyodu(galiba kaldırması için ) ben indiriyorum ama hemen yüklemeyeceğim sizden cvp bekliyorum lütfen pc daha dün formatlandı bozulur diye korkuyoum

bulkan
29 Aralık 2007, 23:43
ya ben video kartından kaldım heşeyden getim video kartından kaldım
Dediğine göre sanırım oyunu oynayamazsın.
Çünkü ekran kartın yetersiz.

baktığım sitede kaldırmayanın yanında download yazıyodu(galiba kaldırması için )
Bununla alakası yok.Bu indirdiği şey sanırım sistemindeki parçayı tanımak için sistem özelliklerinle ilgili bilgi kütüphanesi oluşturuyor.Böylece sistemindeki donanım parçaları sitede tanınabiliyor.

sefa1903
30 Aralık 2007, 00:11
üff ya herşey war video kartı yok adam gibi yaa

kaankaplan
30 Aralık 2007, 13:38

Bununla alakası yok.Bu indirdiği şey sanırım sistemindeki parçayı tanımak için sistem özelliklerinle ilgili bilgi kütüphanesi oluşturuyor.Böylece sistemindeki donanım parçaları sitede tanınabiliyor.

arkdasa katılıyorum yeni bir ekran katı alman lazım yoksa bu oyunu lowda bıle oynayamassın
benim sana tavsiyem
ati radeon hd 2400 pro hem uygun hemde kaldıramayacağı oyun yok
1024 mb

sefa1903
31 Aralık 2007, 00:26

ekran kartı değil video kartı ekran kartım 512 mb gösteriyo hatta pes 2008 de medium,hıgh fln oynayabiliyorum (hıghda takılmalar oluyo ama mediumda rahat) 256 mb ekran kartı istiyor galiba bu yazı yazıyo Video Card
Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. Updates to your video and sound card drivers may be required.
You Have: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM) (GeForce 6200 TurboCache(TM)) FAIL: Sorry, your video card does not meet this minimum requirement. You may want to contact your system manufacturer to get information about upgrading your computer.
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card

kaankaplan
04 Ocak 2008, 14:29
video card tammam onu dıom ekran kartı goruntu video card var orda ekran kartının hızı yetmez

bulkan
05 Ocak 2008, 18:16
Tamam işte.Video kart,grafik kartı,ekran kartı anlamındadır.
Arkadaşım
"You Have: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache(TM) (GeForce 6200 TurboCache(TM)) FAIL: Sorry, your video card does not meet this minimum requirement. You may want to contact your system manufacturer to get information about upgrading your computer.
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card"

Burada senin ekran kartının modelini belirtmiş.
Ekran kartının ,oyun için gerekli minimum özellikleri dahi yeterli desteklemediğini yazıyor.Bir kere bu oyunu pes 2008 ile ya da benzeri oyunla kıyaslama.Crysis, pes 2008 den çok çok fazla yüksek sistem istiyor..
Sonuçta Crysis için daha iyi bir ekran kartına ihtiyacın var.

sefa1903
08 Ocak 2008, 17:03
şimdi ben bu oyunu takılıptamıda oynayamam diyorsunuz

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
ben cod4 e de baktım aynı siteden ekran kartım yine kırmzıı yandı ama oyunu bugün bitirdim nasıl olcak bu iş yanısını söylüyor yine

Oyunu dün orjinal olarak bitirdim...aldığım keyfi anlatmam imkansız..uzun zamandır hayalini kurduğum TÜRKÇE OYUN ..sonunda elime geçti hatta bitti bile...mükemmel ötesi bir oyun olmuş...seslendirmeler biraz fazla argo kelimeler içersede oyunun sadece finali bile şuana kadar dünyada yapılmamış cinsten..

Şiddetle tavsiye ederim.

hasan abi uçaksavarları nasıl imha ettin söylermisin bir türlü bulamadım

kaankaplan
19 Ocak 2008, 19:14
BAK SImdı orda hıgh medıum low var hangısınde kırmızı yandısya o derecede oynıyamassın mesala hıghde kırmızı yandı bu crysis hıgh de oynıyamassın demek anladınmı lowda oynarsın yesıl yandıysa

kaankaplan
05 Şubat 2008, 15:55
arkadaşlar çizgiler halinde seviyeler var bu çizgiler kırmızı ise o özellikten sınıfta kalmışsınız demektir. Crysis oyununu oynayabilmeniz için hepsinin yeşil olması lazım. Ayrıca low , medium yada high nasıl anlarız diyorsanız yeşil çizgiler sonuna kadar doluysa high olur ortalardaysa lowda oynarsınız.
yanlıs emany snın verdığın sadece medıum
hıgh baska yerden açılıyo orda çıgıler var bıde sen mesala medıum bolumunu açtın
çızgılerın ortasında kuçuk bı çızgı daha var onu geçmıssen oyunu oynuyosun

yunusi
23 Ocak 2009, 21:12
ben 128 MB Ekran kartında bile oynayabiliyorum.ilk başlarda biraz takılma falan oluyor.
bide oyunu low medium high ayarlarını nereden yapabilirim

Kaan_77
03 Şubat 2009, 13:26
oyun menüsünden seçenekler gelişmiş e tıkla ordan yapabılırsın

xx_BJK_xx
06 Nisan 2009, 21:02
benim sadece ekran kartının modelinde sorun çıkardı minimum geforce6800 istiyor benimki 6600 acaba çok sorun olurmu????