Orijinalini görmek için tıklayınız
:
CRYSIS Süper Multiplayer video...
ramazan_abi
10 Ocak 2008, 04:10
Kendi editlediğim, crysis in multiplayerda ne kadar iddalı olduğunu gösteren yüksek çözünürlüklü müthiş video...
Bu heyecenı mutlaka sizde tadın...
http://www.youtube.com/watch?v=1e6E8OtFUAI
...
...
...
junate
10 Ocak 2008, 04:24
Abi çok güzel olmuş ta kimbilir ne ekran kartı istiyor gölgeni bile görüyorsun, ayrıca bir adamı öldürmek için cidden o kadar kurşun israf etmek gerekiyor mu oyunda, o kadar kurşunu(Allah korusun) ben yesem 5 parça olurdum en az :-)
ramazan_abi
10 Ocak 2008, 05:57
Evet tabi O kadar kurşun gerekmiyor. Biz bol bulduk kurşunu ondan oldu, benim sıktıklarımın %70 i karavana :)
Aslında you tube Bozuyor görüntüyü... Bilgisayarda görüp yaşamak lazım... Ancak O zaman crysis in nasıl bir oyun olduğu anlaşılır.
Şu anda bile son teknoloji ekran kartları tek başına bu oyunu very high modda oynatmakta zorlanıyor.
Tabi ben bu videoyu fraps programı ile çektiğimden Onunda yükü bilgisayara bindi.
bende ati 3870x2 (crossfire) olmasa bu işi zor becerirdim açıkcası.
Videonun sonunda takım oyunu moduna (tim) ait bir kısa bir görüntü var. Nükleer bomba efekti. Bu bile oyunun kalitesini gösteriyor.
Sedat_60
10 Ocak 2008, 16:21
slm abicim ya ben crysis i aldım ama henüz oynamak nasip olmadı çünkü ***** ini yapamadım (***** yapmayı biliyorum) neden oldu bilmiyorum ama masaüstüne gelen menüye özellikler/hedefbul/carck simgesi ni seçiyorum ama değişeceğine ***** simgesini açıyo ne olur yardım edin
Blue&Typhoon
10 Ocak 2008, 22:14
oyunu tanıma açısından da iyi bir video olmuş ellerine sağlık benım sistemim kaldırmıyo maalesef:S
ramazan_abi
11 Ocak 2008, 00:10
slm abicim ya ben crysis i aldım ama henüz oynamak nasip olmadı çünkü ***** ini yapamadım (***** yapmayı biliyorum) neden oldu bilmiyorum ama masaüstüne gelen menüye özellikler/hedefbul/carck simgesi ni seçiyorum ama değişeceğine ***** simgesini açıyo ne olur yardım edin
Ben oyunu orjinal kullanıyorum.
Ayrıca Böyle bir oyunu çalıştıracak sistemi olanın türkçe olarak büyük emeklerle yapılmış olan crysis' i orjinal almamasını mantıklı bulmuyorum.
junate
11 Ocak 2008, 00:15
kanımca da, abi ekran kartının özelliklerini ve fiyatını yazan bi link varsa verebilir misin?... ya da bildiğin kadarıyla yazsan...
ramazan_abi
11 Ocak 2008, 02:59
kanımca da, abi ekran kartının özelliklerini ve fiyatını yazan bi link varsa verebilir misin?... ya da bildiğin kadarıyla yazsan...
ekran kartı olarak en azından nvidia 8800 gt tavsiye ederim. fiyat performans oranı çok iyi olan bir kart. Bulabilirsen zodac veya msi markalarını tercih et.
junate
11 Ocak 2008, 03:03
Yardımın için teşekkürler...
ramazan_abi
11 Ocak 2008, 19:16
Yardımın için teşekkürler...
ne demek görevimiz.
kaankaplan
11 Ocak 2008, 21:12
bende Ati radeon HD 2400 pro var very hıghte rahatlıkla oynuyom
junate
11 Ocak 2008, 21:14
bende Ati radeon HD 2400 pro var very hıghte rahatlıkla oynuyom
Ne kadar bir fiyat ile sahib olabiliriz bu karta bilion mu?...
kaankaplan
11 Ocak 2008, 21:45
sanırım 200 300 dolar arası bişey
nakrib
11 Ocak 2008, 21:57
süper bi oyun ya almam lazım
fenergy
06 Nisan 2008, 22:41
şu oyunu bi alamadım arkadaşlardan otlanamadım ama en kısa sürede bu videodan sonra ! :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.