PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cs (counter) ci severse

-hate-
15 Mart 2010, 13:33
[YOUTUBE EKLEME]E7JZpA_Ne_4[/YOUTUBE EKLEME]
videosu arkadaşlar kopariyor :-D

Soğuk ve şehirlerarası vip ***ürürken vazgeçtim CT olmaktan beslenme çantamda sg kokusu
Gözlerimi yaşartıyordu ben seninle infernoda büyük kumda kahvaltı yapabilme ihtimalini sevdim
Hayranım attığın hs lere senin aşkından gözlerimde 10 FB patlasa da kör olmuyorum çünkü ben seni
her yerde görmek icin ogc kullanıyorum duvar arkalarında kiminle berabersin yalnızmısın merak ediyorum
sg atıp yanından geciyorum beni görmüyorsun 32 bit oynuyorsun biliyorum dedimya bebegim ben
delikanlı gibi haykırıyorum ben ogc kullanıyorum benim göbek adım hS gercek adım egimdir
bilmiyorum yanımdakiler neyimdir bgen seninle awp battle kulede mangal yakabilme ihtimalini sevdim
her karsılastıgımızda gözlerine bakarak hS atmak kolaymı sanıyorsun şimdi seni neden vurmadıgımı anlıyormusun
cünkü T olsanda seni seviyorum isyan etme ne olursun slay attırma kendine kill yazma sakın quit cekip terketme buraları senin icin bu mapda
yasayan cT var unutma 2 frag ugruna yaktın beni harcadın wallk kasarak gecen günleri mutlumusun simdi soruyorum tüm map lerde seni
ariyorum alkolik oldum restart atıyorum kimse inanmadı ayrıldıgımızda dün bir ct görmüş seni ama hangi map e yerlestigimizi söylememişsin
artık c4 ü bile kitle cözemiyorum her c4 e bakısım da sen geliyorsun aklıma cözmeye kıyamıyorum
göz yaslarımdan ıslanan c4 patlamıyor herkes bana bakıp deli diye gülüyor ben ben sensiz baslayan her rounda isyan yükseklerden atlayıp ayaklarımın
dibine hg bırakıyorum canımdan öte sevmiştim seni rush yaparken duvar kenarlarına silah bırakan bendim
sen bul diye şimdi anıyorum aztecde suda el ele kol kola gecen günlerimizi tüm maclarda elimde bıcak rush yapıyorum :(
:-P

pesmaniac
06 Nisan 2010, 19:13
Awp battle kulede mangal yakabilme ihtimali. :D