PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cs.img Dosyası lazım

erdi_yuksel
29 Kasım 2007, 22:13
PES 2008 Fenerbahçe Taraftar Sesleri --yüklicem ama bende bu dosya yok cs.img biriniz upload edip benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
:fbatkidr8:

mehmet.alici
02 Aralık 2007, 14:04
cs.img bendede yok

emany
02 Aralık 2007, 14:15
cs_img dosyası hatırladığım kadarıyla 1.5 gb civarı olması lazım. Kimsenin kolay kolay upload edebileceğini sanmıyorum.

k1myasal
02 Aralık 2007, 16:38
ben en kısa zamanda buraya koyacam

metin_99
02 Aralık 2007, 17:11
arkadaşlar cs.img dosyası korsan oyunda zaten yok oyunun kurulu olduğu yerden img klasörüne girin orda cv_0.img dosyasını kopyalayıp aynı yere yapıştırın kopyası cv_0.img olucak onun adını şu şekilde değiştirin cs.img bu master lig sorununun çözümüdür ve eğer size lazımsa cs.img dosyasını bu şekilde kullanabilirisiniz..

benim aldığım PES 2008 Game(R) Turk ün ama oyunu kurarken adamlar rar dosyasının içine cs.img dosyasını zaten koymuşlar o yüzden bende böyle bi sorun yok...bide oyunu kurarken C: ye Game(R) Turk die bi klasör açıodu ben adını KONAMI yaptım bende öle gözküo:D:D yani oyun orjinalmiş gibi oldu :D (kısmetse onuda alıcam paramı biriktirmeye başladım)

k1myasal
02 Aralık 2007, 17:53
ben cs.img deyi upload etmeye calısıyorum :D

emany
02 Aralık 2007, 20:44
cv_0 dosyasının adını değiştirip cs diye kaydederseniz oyunda müzik çalmaz.

metin_99
02 Aralık 2007, 20:50
nası yani çalmaz bende game(r) turk ün olduğu için kendileri cs.img dosyasını rar a atmışlar kendi açılan arşivden çıkardım oyunuom ve müzik var..eğer normalde olmuosa şanslıyım demektir:)

can_pes
02 Aralık 2007, 21:09
uff abi piki söle yapsak pes dvd sinin icindeki img dosyasının icindeki cs.img dosyasını kopyalıyıp yapıstırsak :icon_sorry:

emany
02 Aralık 2007, 22:28
Arkadaşlar tam olarak açıklayamadım sanırım. Mesela oyunu kurdunuz ve master lig'e giremiyorsunuz. Bu demektir ki img klasöründe cs.img dosyası yok. Bunun çözümü cv_o adlı dosyayı bir daha kopyalayarak adını cs yapmaktır. Ama bu seferde oyunde müzik olmaz. Çünkü oyundaki müzikler cs dosyasının içinde. Ve cv_o adlı dosyada .adx dosyaları yok.

can_pes
03 Aralık 2007, 19:22
arkadaslar bn cs.img dosyasını dvd yi taktım img dosyasına girdim cs img yi kopyaladım sorun bitti :)

мєℓαηкσℓιк
07 Şubat 2008, 21:00
Bana da lazım cs.img dosyası.Oyunun müzikleri yok:(

мєℓαηкσℓιк
09 Şubat 2008, 12:00
cv_0.img dosyasını kopyalayın aynı yere yapıştırıp adını cs.img yapın.Bu Master League sorununu çözmek içindi.Şimdi bu cs.img dosyasını AFSExplorerla açın.İmportlayacağınız seslerin numaralarına göre cs.img deki dosyaların formatını .adx e çevirin ve importlayın.Örneğin cs.img de unnamed106.bin dosyası var.Siz bunu unnamed106.adx e çevirin ve importlayın.Ama numaralara dikkat edin,ona göre importlayın.Artık importladığımız ses çalacaktır.

gozcicek10
09 Şubat 2008, 19:14
arkadaşlar bnde *.jpn bulunamdı dio benimkide gamertürkten ama ms-dos a kadar gelio dosyaları cıkartıo o dosya bulunamdı dior ve kapatmak zorunda kalıyorsunuz