Orijinalini görmek için tıklayınız
:
CS Son Sürümü Hangisi?
Ali Şamhal
07 Mart 2010, 21:14
Arkadaşlar CS oynıyacağımda Son Sürümü hangisi,Resmi bir net linki varmı + nasıl bir oyun yazarsanız sevinirim
pesmaniac
08 Mart 2010, 18:00
Yanlış bilgi vermeyim ama son sürüm Counter Strike Source diye biliyorum.Oyunu kısaca anlatayım.
Oyunda iki takım var biri teröristler diğeri anti teröristler. Sen bu takımlardan birine giriyorsun.Eğer botlarla oynarsan birkaç tane bot oluyor karşında ve senin takımında.Teröristlerin amacı genel maplerde şu: Bombayı doğru yere kurmak ve patlatabilmek.Anti teröristlerde bombanın patlamasını önlemeye çalışıyor.Bazı maplerde ise rehine oluyor.Anti teröristler rehineleri kurtarmaya çalışıyor.Teröristlerde anti teröristleri öldürmeye ve rehineleri elinde tutmaya çalışıyor.Oyunun amacı genel maplerde bu.Farklı map türlerinde farklı amaçlar olabiliyor.Oyuna 800 $ ile başlıyorsun ve adam öldürdükçe para kazanıyor kazandığın parayla yeni silahlar alıyorsun. Teröristlerin hepsi anti teröristleri vurursa teröristler , anti teröristler teröristlerin hepsini vurursa anti teröristler kazanıyor. Oyun kısaca bu soruların varsa sorabilirsin. :)
Ali Şamhal
08 Mart 2010, 20:14
hmm. Çok sağol kardeşim peki bunun resmi indirme linki varmı? yoksa Orjinal satışları varmıdır?
pesmaniac
09 Mart 2010, 17:56
Resmi indirme linki yok sanırım.
Ali Şamhal
09 Mart 2010, 18:05
Sağol kardeş
IISoNCuII
09 Mart 2010, 23:40
Kardeş git 1.6 indir bide sxe injected indir online oyna oyun paylaşmak olsa ben sana lınk atardım ama...
pesmaniac
10 Mart 2010, 17:04
Counter Strike Source grafik bakımından daha iyi ama 1.6 da daha fazla map var.İnternetten map indirebilirsin ayrıca.
karabaygs
04 Temmuz 2010, 23:48
Counter Strike Source grafik bakımından daha iyi ama 1.6 da daha fazla map var.İnternetten map indirebilirsin ayrıca.
kardeş cs source final var 4.4 gb ama 50 yi geçik map var online oynamak için sadece server yazman gerekir ve anti hile programı yoktur.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.