Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Database Error
salihekremgfb
17 Temmuz 2011, 19:15
Sabahtan beri sitede doğru düzgün dolaşamıyorum.Sürekli database hatası alıyorum.Bu hata düzeltilebilecek birşey mi ?
Butwhoan
17 Temmuz 2011, 19:16
Katılıyorum.
Neymar JR
17 Temmuz 2011, 19:24
Aynen...
anooooo
17 Temmuz 2011, 19:26
Özellikle bugün iyice arttı. Yorum yazıyoruz database , foruma giriyoruz database.
Biran önce düzetilmeli artık
salihekremgfb
18 Temmuz 2011, 13:27
Hala devam ediyor.Bir çözümü yok mu ?
kadrocuk
18 Temmuz 2011, 13:37
İnşallah düzelir bunun üç sebebi var:
1- Sitenizde çok fazla eklenti gelismis istatistik eklentileri server loadını yükseltir.
2- Sitenize veya serverinize saldırı olduğunda Mysql şişer calısmaz hale gelir.
3-Sitenizden veya aynı serverdeki başka sitelerden herhangi birinde çok fazla veri tüketimi (download) oldugunda yine aynı şekilde hata verebilir.
berkefb
18 Temmuz 2011, 13:41
Bugün doğru düzgün siteye giremedim bunun yüzünden.
ZeRoCooL
18 Temmuz 2011, 14:40
Dün akşamdan beri, 2 dakikada bir çıkıyor...:(
26sukru26
18 Temmuz 2011, 14:47
Aynen düzelitilsin artık...
salihekremgfb
19 Temmuz 2011, 16:39
Sanırım bugün düzelmiş.Hiç böyle bir hata almadım.:)
emany
19 Temmuz 2011, 17:31
İnşallah düzelir bunun üç sebebi var:
1- Sitenizde çok fazla eklenti gelismis istatistik eklentileri server loadını yükseltir.
2- Sitenize veya serverinize saldırı olduğunda Mysql şişer calısmaz hale gelir.
3-Sitenizden veya aynı serverdeki başka sitelerden herhangi birinde çok fazla veri tüketimi (download) oldugunda yine aynı şekilde hata verebilir.
Faydalı bilgilere sahipsin fakat ;
1- Çok fazla eklentiye sahip değiliz , 4-5 tane eklenti var fakat 5 yıl oldu ve bununla alakası yok. Ayrıca sitemizin açılış hızı gayet normal.
2-Birkaç kere saldırı girişimi oldu geçtiğimiz yıllarda ama bundan dolayı da değil.
3-Sitemizden üzerinden herhangi bir download'a izin vermiyoruz. Sorun burdan da kaynaklanmıyor.
Aasıl sorunumuz geçtiğimiz yıl geçiş yaptığımız server ile alakalı. Fazla ziyaretçi akını olduğu zaman database hataları alıyoruz. İyileştirmeler yapınca bu hata düzeliyor. Fakat bir süre sonra yine aynı hata ile karşılaşıyoruz. Server konusunu konuşuyoruz. En kısa sürede çözüm getirilecektir.
Mertcan_DMN
19 Temmuz 2011, 17:32
katılıyorum
ZeRoCooL
20 Temmuz 2011, 01:05
Faydalı bilgilere sahipsin fakat ;
1- Çok fazla eklentiye sahip değiliz , 4-5 tane eklenti var fakat 5 yıl oldu ve bununla alakası yok. Ayrıca sitemizin açılış hızı gayet normal.
2-Birkaç kere saldırı girişimi oldu geçtiğimiz yıllarda ama bundan dolayı da değil.
3-Sitemizden üzerinden herhangi bir download'a izin vermiyoruz. Sorun burdan da kaynaklanmıyor.
Aasıl sorunumuz geçtiğimiz yıl geçiş yaptığımız server ile alakalı. Fazla ziyaretçi akını olduğu zaman database hataları alıyoruz. İyileştirmeler yapınca bu hata düzeliyor. Fakat bir süre sonra yine aynı hata ile karşılaşıyoruz. Server konusunu konuşuyoruz. En kısa sürede çözüm getirilecektir.
Teşekkürler. Artık canımı sıktı. :(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.