PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A.Demirspor'da başkan Tuncel

J!qSaw*
05 Temmuz 2010, 12:19
TFF 2. Lig takımlarından Adana Demirspor'un olağanüstü kongresinde başkanlığa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Başkan Vekili Mustafa Tuncel seçildi.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Ali Gülleri'nin divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede, Tuncel, seçimlere geçilmeden önce bir konuşma yaptı.

Tuncel, alacaklı eski kulüp yöneticilerinin kendisine zorluk çıkartmayacağı, taraftarlardan da hata yapmayacağı yönünde olumlu yanıtlar almaları üzerine liste hazırladığını söyledi.

Hazırladığı yönetim kurulu listesinin meclis üyelerinden oluştuğunu belirten Tuncel, ''Bundan sonra artık kimse büyükşehir belediyesini istediği gibi yönetemeyecek. Belediyede kimse 'ben yaptım oldu' mantığıyla hareket edemeyecek. Ayrıca, belediyenin kesesinden kimse ağalık yapamayacak. Adana Demirspor'un belediyenin spor fonundan aldığı maddi yardımı yasal statüye kavuşturacağız'' dedi.

Tuncel, kulübü yönetirken kimseden borç para istemeyeceklerini de ifade ederek, şöyle konuştu:

''Çek ve senet kullanmayacağız. Paramız kadar iş yapacağız. Paramıza göre teknik direktör ve futbolcu transfer edeceğiz. Futbolcu menajerlerini kulüpten içeri sokmayacağım. Yeni metotlarla kulübü yöneteceğiz. Bize ocak ayına kadar şans tanıyın. Şimşek gibi bir takım yaratmak için çalışacağız.

Şampiyonluğu ağzımıza almıyoruz, ancak, şampiyonluk kapımıza gelince de elimizin tersiyle geri tepmeyeceğiz. Bize güvenin, yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İyi niyetle yola çıktık, Allah yardımcımız olsun.''
Eski başkanlardan Mehmet Gökoğlu da kendisinin alacağına karşılık temlik koydurduğunu ifade ederek, ''Ancak, diğer temlik koyduran alacaklılar ne yapıyorsa, ben onların yüzde 50'sini kulübe bağışlayacağım'' dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylama sonucu Tuncel, başkanlığa seçildi.
Yönetim kurulu da Bekir Sıtkı Özer, Ahmet Aslan, Abdullah Doğru, Levent Özveren, Ahmet Işık, Ali Yaşar, Mustafa Akyüz, Ekrem Kandemir, Ertan Sümer, Yusuf Beklen, M. Erhan Çetinus ve Abdülselam Özpolat'tan oluştu.

Birazda Kişisel Yorumumu Katarsam Bilindiği Gibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak Açığa Alınmıştı. Belediyeyi Başkan Vekilleri Yönetmeye Başladı. Mustafa Tuncel'de Adana Büyükşehir Belediyesi 1. Başkan Vekili Olarak Adana Demirspor'a Başkan Olmuştur. Bu Demirspor'a Maddiyat Olarak Belediye Desteği Sağlayacağından Aksi Durumlar Oluşmaz İse O 2 Sezon Önce Önüne Çıkan Her Takımı Yenen Türkiye Kupasında Çeyrek Final Oynayan Takım Geri Dönüyor. Transferler Bu Hafta Başlıyor.