Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Derbiye kurulu saatli bomba
-hate-
17 Mart 2010, 21:46
Baros'a kavuşan Cim Bom'da, bu kez Kewell için geri sayıma geçildi. Avustralyalı yıldızın Trabzon karşısında riske edilmeyeceği, Fenerbahçe derbisinde ise özel görevle sahada olacağı öğrenildi.
http://666kb.com/i/bhknor38uc7j9h15k.jpg
Ankaragücü maçında 4 ay sonra takıma katılan ve attığı golle sahalara dönen Milan Baros’un formasına kavuşmasının ardından, gözler Harry Kewell’a çevrildi. Sarı-Kırmızılı ekibin son idmanlarında yer almayan ve fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdüren Avustralyalı yıldızın, Trabzonspor karşısında da riske edilmeyeceği belirtildi. Ancak teknik direktör Frank Rijkaard’ın, öğrencisiyle bir görüşme yaptığı ve Fenerbahçe derbisine sürpriz hazırladığı öğrenildi. Buna göre birkaç gün içinde takımla çalışmalara başlayacak olan Kewell’ın, Ali Sami Yen’deki Fenerbahçe mücadelesinde ilk 11’de şans bulacağı ve Baros’la birlikte hücum hattında görev alacağı belirlendi. Galatasaray, bu iki oyuncunun birlikte oynadığı maçlarda galibiyet serisi yakalamış, Baros sakatlandıktan sonra Kewell santrfor olarak sahaya çıkmıştı.
Arda kulübede oturabilir
Rijkaard’ın derbideki en önemli kozlarından birisi de Keita olacak. Hollandalı hocanın bu düzen içerisinde Arda’yı kulübede tutarak, skorun gidişatına göre ikinci yarıda şans verme ihtimali de oldukça yüksek.
Samuel Rhawi
17 Mart 2010, 21:50
abi Arda oynamasında varsın baroş+kewell oynasın :D ama fener bu sene gs yi samiyen dede yenicek. çok iddialı konuşmıyım gsliler yanlış anlamasın aşalamıyorum ama ben öyle üdşünüyorum.. Şampiyonda GS olucak bence ama kim hakediyo dersek TeXaS :D
_AsiL_
17 Mart 2010, 21:51
Başlığı okuyunca dedim yine noluyo..:)
Umarım sakatlıklar düzelir,tam bi kadroyla oynayalım maçı..Yeneriz :)
-hate-
17 Mart 2010, 22:00
Maçın seyircisiz oynanması gibi aptal düşünceler ortada dolaşıyo..
Derbiler seyirciyle zevkli olur:):P ki hele bu fenerbahçe derbisiyse tamda derbiye gidicekken böyle haberlerin çıkması canımı sıktı..
-YaLan-
17 Mart 2010, 22:02
Derbiler seyirciyle zevkli olur:):P ki hele bu fenerbahçe derbisiyse tamda derbiye gidicekken böyle haberlerin çıkması canımı sıktı..
Merak etme federasyonumuz adaletlidir(!). Görürler adamın kendini aşağıya attığını.
_AsiL_
17 Mart 2010, 22:03
Hiçbir şey olmaz, rahat ol..Bu maç tarafsız oynansın bende Asil değilim.Çok iddaalı konuştum ama görürsünüz.
Peckle
17 Mart 2010, 22:04
Hiçbir şey olmaz, rahat ol..Bu maç tarafsız oynansın bende Asil değilim.Çok iddaalı konuştum ama görürsünüz.
Tabii ki öyle bi' şey olmayacak. Seyircisiz oynama gibi bir şey söz konusu değil şu an GS için. FB için olsaydı bilemem aynı şey olur muydu :D :D
pes-in kralı
17 Mart 2010, 22:04
Merak etme federasyonumuz adaletlidir(!). Görürler adamın kendini aşağıya attığını.
Uğur allahaşkına tamam bende izleyince adamın kendini aşağı attığını gördüm ama nasıl atmak. sizin adamınız ne biçim dövüyor o adamı adam can havliyle atlıyor.
-hate-
17 Mart 2010, 22:06
haklısın..!!Medya'nın şu sıralar nasıl galatasaray'ın üstüne geldiğinide görüyoruz.. illa şu ceza verilsin bu ceza verilsin son iki gündür ne zaman spor haberlerini açsam hemen o videoyu gösteriyolar ama gözlerinde bi problem varki adamın kendini aşağı attığını göremiyolar ya da görmek istemiyolar..!!!
_AsiL_
17 Mart 2010, 22:06
Tabii ki öyle bi' şey olmayacak. Seyircisiz oynama gibi bir şey söz konusu değil şu an GS için. FB için olsaydı bilemem aynı şey olur muydu :D :D
Al sana yeni tartışma..Kim cevap yazacak ? :thumbup::thumbup:
-YaLan-
17 Mart 2010, 22:07
Uğur allahaşkına tamam bende izleyince adamın kendini aşağı attığını gördüm ama nasıl atmak. sizin adamınız ne biçim dövüyor o adamı adam can havliyle atlıyor.
Şimdi yine tartışma çıkarmak için mesajıma karşı cevap yazıyorsunuz.
Ama merak etmeyin gelmem artık oyunlarınıza.Kendimi derbiye saklıyorum:lol:
pes-in kralı
17 Mart 2010, 22:09
Ben de bu sefer tartışma çıkarmak istemiyorum. Sadece adamı öyle bir dömüşler ki adam o korkuyla yani bir nevi refleks ile atlamış onu anlatmaya çalışıyorum. :thumbup1:
Peckle
Sakla sakla... :D
-hate-
Adam oraya gelip 'en büyük beşiktaş!!' diye bağırcak taraftarları kışkırtcak ve bizimkiler orda o adamı iki tokatlamadan bırakıcak..:)
pes-in kralı
17 Mart 2010, 22:11
burhan adam bağırdıysa bağırdı ne oldu adam o can havliyle kendini aşağı attı. Ne yani bağırdı diye stadın kalitesi mi düştü hayır futbolcular bjkli mi oldu hayır. e o zaman
efinho58
17 Mart 2010, 22:11
Ben demiştim Asil'e herkes kendini derbiye saklıyor diye.:D
pes-in kralı
17 Mart 2010, 22:12
Efe bu derbiye saklamış halimiz ise saklamamış halimizi merak ediyorum:D
_AsiL_
17 Mart 2010, 22:14
Ben demiştim Asil'e herkes kendini derbiye saklıyor diye.:D
:thumbup::thumbup:Artık bende kendimi saklıyorum
-hate-
17 Mart 2010, 22:15
burhan adam bağırdıysa bağırdı ne oldu adam o can havliyle kendini aşağı attı. Ne yani bağırdı diye stadın kalitesi mi düştü hayır futbolcular bjkli mi oldu hayır. e o zaman
:)bırak ama şimdi bunları biri gelicek oraya binlerce fanatiğin içinde gereken lafı söyleyecek ve kimse sesini çıkarmayacak yani öylemi..?
-YaLan-
17 Mart 2010, 22:16
Bir mesaj yazıp konuyu terkedeceğim.Ister gülün söyleyeceklerime ister onaylayın.
Takım 2-0 önde,belli başlı kişilerin amacı gayet ortada;korner kullanırken biri yabancı madde atıyor,bi başkası da maçtan sonra "En Büyük Beşiktaş" veya bunun gibi bir şey söylüyor.FB , BJK , Bursa veya diğer lig takımların bir kaç taraftarı Diyarbakır'dan öğrenmiş bir kaç şey uyguluyor.GalataSaray'ın önünü anca bu şekilde kesmeye çalışırlar.
Şimdi bu yazdığıma gülenler kesin rakip takım taraftarlarından biri olacaktır.Çünkü inanmıyor veya inanmak istemiyor yazdıklarıma.
Ama ister inanın ister inanmayın , hangi takım iyi giderse medya takımın tekerine çomak sokmaya çalışır.Bu GS olur BJK olur FB olur farketmez.
Yakında Bursa'yı yıpratma çalışmaları da başlar merak etmeyin.
pes-in kralı
17 Mart 2010, 22:18
:)bırak ama şimdi bunları biri gelicek oraya binlerce fanatiğin içinde gereken lafı söyleyecek ve kimse sesini çıkarmayacak yani öylemi..?
Bak burhan sonuçta o da insan onu döven de ya fanatikse fanatik ne yapalım? O adam ölürse onun ailesine ne olacağını merak ediyor musun? Kahrolacaklar kahır.
Peckle
17 Mart 2010, 22:19
Zaten Bursa Sivas gibi patlayacak bence... O yükü kaldırabilirler mi bilmiyorum.
-hate-
17 Mart 2010, 22:21
Bir mesaj yazıp konuyu terkedeceğim.Ister gülün söyleyeceklerime ister onaylayın.
Takım 2-0 önde,belli başlı kişilerin amacı gayet ortada;korner kullanırken biri yabancı madde atıyor,bi başkası da maçtan sonra "En Büyük Beşiktaş" veya bunun gibi bir şey söylüyor.FB , BJK , Bursa veya diğer lig takımların bir kaç taraftarı Diyarbakır'dan öğrenmiş bir kaç şey uyguluyor.GalataSaray'ın önünü anca bu şekilde kesmeye çalışırlar.
Şimdi bu yazdığıma gülenler kesin rakip takım taraftarlarından biri olacaktır.Çünkü inanmıyor veya inanmak istemiyor yazdıklarıma.
Ama ister inanın ister inanmayın , hangi takım iyi giderse medya takımın tekerine çomak sokmaya çalışır.Bu GS olur BJK olur FB olur farketmez.
Yakında Bursa'yı yıpratma çalışmaları da başlar merak etmeyin.
dün hiç sevmediğim Hıncal Uluç bu konuya deyinmişti ilk defa adamın ağzından doğru bişey çıktı..
Sedat_60
17 Mart 2010, 22:22
pes-in kralı ; yorumların konu hakkında olsun ...
-hate-
17 Mart 2010, 22:23
Bak burhan sonuçta o da insan onu döven de ya fanatikse fanatik ne yapalım? O adam ölürse onun ailesine ne olacağını merak ediyor musun? Kahrolacaklar kahır.
bak seninda haklı olduğun taraf var ama bu adamın yaptığı provakatörlük gibi bişey..Tribünleri kışkırtması onun hatası ve o kadar insanın içinde dememesi gereken sözleri söyledi ve kendi başını kendi yaktı..
efinho58
17 Mart 2010, 22:23
Bu konuyu da mı kapatsak?:D
1905berat
17 Mart 2010, 22:30
Derbi sonunda herkes burada olsun :D
pes-in kralı
17 Mart 2010, 22:31
pes-in kralı ; yorumların konu hakkında olsun ...
sedat zaten yorumlarımı diğer üyelerin söylediğine göre yapıyorum. yani burda sadece ben değil diğerleri de konu dışı yorum yapıyor neden ısrarla beni uyardın.
efinho58
17 Mart 2010, 22:32
Derbi sonunda herkes burada olsun :D
Toplu banlanma:lol::thumbup::biggrin:
Sedat_60
17 Mart 2010, 22:33
Senin nezdinde diğerlerine de örnek olması için..
pes-in kralı
17 Mart 2010, 22:36
İyi her gözüne battığını böyle uyar. her halde gözüne bilerek battım ya da sen beni gözüne batırdın
arda_Turan10@
17 Mart 2010, 22:37
federasyon daha kendine söz geciremesken galatasaray gibi köklü bir camianın derbi macında seyırcısız oynama kararını hiçbir şekılde ısteyemez.Zaten haberde uydurma olsa gerek.
Maca gelince herkes biliyorki galatasarayın kadrosu fenere göre cok cok ustun ama bu ustunlugunu lıge yansıtmısmı hayır ama artık sakatlar iyileşti herkes formda o yuzden samıyende fenerın hcbır sansı yok cunku fenerde çalım atan oyuncu bıle yok
1905berat
17 Mart 2010, 22:38
Beyler bu arada ilk mesajdaki resme de dikkatli bakın :D Çirkeflikte son nokta yahu :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.