PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Destek !

penguen
20 Kasım 2007, 22:02
Mrb . .
Ben Soundpatch Yapmak İstiyorum Türkçe olarak . Mesela Hipop İle Türk Enstürmantellerini Karıştırıp Ortaya TRİP - HOP Bir Şarkı çıkartıp bunuda SOUNDPATCH 'e atmak istiyorum . . ( triphop nedir diye sorarsanız googledan aratınız )

Ancak Kimse Bana Destek Olmuyor . . Umursamıyor bile . . Diğer Bütün Pes Siteleri İle Görüştüm . . .

Kendi Sitemi Açmayıda Düşündüm Ancak Çok Yorucu Olacağını Düşündüm . Çünkü Zaten Müzik Yapmak Yaratıcılık ve Uğraş Gerektiren Bir İş . . Ve Sosyal hayatta çalışmaktayım . Yani hem İş - Hem Müzik Hemde Forum . . anlatırken Bile zorlanıyor insan . .

Eğer Bu sene Çıkacak olan yamanızda ve diğer çıkartacağınız yamalarda Bir SOUNDPATCH yapımcısına ihtiyacınız varsa böyle birşeyi yapabilirim . . . Ve Eğer Sizde bana Destek olursanız . Yani Anasayfada Felan Reklam Yaparsınız . İstediğim Sadece Destek olmanız .

Kendi Home Studio ' m var . Özel Dersler ( org - vokal - darbuka ) Aldım . . .

Telif Hakkı Bana Ve Destek olan Siteye Ait olacak. . . Başka Sitelerde Benim İznim Harici Yayınlanmayacak . .

Buda Soundpatch İçin kısa bir demo .
Tamamiyle Kendi Yapımımdır . . .

http://stealth.to/?id=wkx3cn7yisvbs3sakhhrcei9rxxd80

Evet TSC . İhtiyacınız Varmı ? ? ? :confused:

emany
21 Kasım 2007, 01:27
İndirdim ve dinledim. Fakat bana çok fazla amatörce geldi. Biraz daha orjinal parçalar yapabilirsen bize katılmanı isterim.

kartala
21 Kasım 2007, 02:46
ben bu arkadaşı başka sitedende bilyorum aynı yazıyı yazmış ve parçayı koymuştu bende müzisyenim banada amatörce gelmişti çalişma hem çok kısa olmuş biraz daha özenmesi lazım parçaya ..biraz çalişp daha güzel bir çalışma yapabilr buna inanıyorum ..

penguen
21 Kasım 2007, 11:19
Şuan Yeni Sistemim İle Uraşıyorum . Unutmayınki bu demo . . Bunun Üzerine Daha Trampet Olabilir - Efektler Olabilirdi . Ancak Ben Sadece Kısa FAzla Uraşmadan Bir Demo koymak istedim . Ben Bir Beste Şarkı İçin 1 hafta belki de daha fazla zaman uraştığım oluyor . Bunu 1 günde Yaptım :) Ondan Amatörce Gelmiş Olabilir . .

Yeni Sistemimin Tamamlanması Yaklaşık 2-3 ayı bulacak . . Çünkü Yurtdışından prog.parça siparişi ettim . Onların Gelmesi 2 Ayı bulabilir . . .

Ben Sadece O zamana kadar bir sponsor site ile anlaşmak istedim .

Eğer Bir TürkçeSoundpatch Yapımcısına İhtiyacınız Varsa Ben Böyle Birşeyi Tüm Pes Serilerine Yapmak İstiyorum .

Eğer ki , İhtiyacımız Yok . Yabancı Parçalar Koyarız derseniz Amenna o zaman . . Ancak Bu Bir Türk Yapımı Olacak . Mesela Yabancı Parçaları Kesip - Düzeltip Soundpatch yapabilirsiniz ama bu öyle olmayacak . Çünkü Tamamen Yaratıcılık ve tecrübe isteyen bir iş.
Yinede Siz Bilirsiniz . . . . .

Ben Şimdiden Bir site ile sponsor olmak istiyorum . Bu Yüzden Yani . . .

Cevabınızı Bekliyorum TSC .

emany
21 Kasım 2007, 16:34
Dediğim gibi daha kaliteli parçalar ortaya koyabilirsen neden olmasın :)

penguen
21 Kasım 2007, 16:43
emany msn özelime verirmisin sizinle özel olarak görüşmek isterim bekliyorum

penguen
21 Kasım 2007, 18:07
oke Msnde Görüştük . . Silinsin bu konu İsterseniz . .

PESSOCCER1903
22 Kasım 2007, 15:19
eVET msnden özel mesaj ile msneni gönder
lazımsın sen bana önemli bişi konuşcam

penguen
23 Kasım 2007, 10:26
MSn Fazla Giremiyorum . Denk gelirsek :)

Ancak Özel Mesaj PM . Atabilirsin . . .