PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Doğru Yolu Nasıl Bulabiliriz ?

_AsiL_
25 Ocak 2010, 15:40
Yolda giderken bir yol ayrımında karşına 2 tane adam çıkıyo 2'side birer yolun başında duruyor.bunların birisi HEP yalan söylüyo birisi de HEP doğru söylüyor.ama sen kimin dogru kimin yanlış söylediğini bilmiyosun.Ve senin gitmen gereken yoluda bilmiyosun.Bu 2 adamdan sadece birisine 1 sorarak doğru gideceğin yola %100 nasıl ulaşırsın?

Uğur cevap bekliyo herkes senden.. :D

ali&barıs
25 Ocak 2010, 17:07
adamlardan birine bizim dogrusunu bildigimiz birseyi sorarız herkesin bildigi birseyi yanlıs yani yalan soylerse o adamın yalancı oldugunu anlarız ;) dogrucu adama yolu sorar ve dogru yolu buluruz..

_AsiL_
25 Ocak 2010, 18:59
Yanlış !! Sadece 1 soru sorma hakkımız var. Diğer kişilerden cevap yok çözemediler galiba !!

Uğur hadi sen çözersin yaa... :D

Endless
25 Ocak 2010, 19:05
Gideceğim yer hakkında 1rıne cevabına göre yol seçerim

ColdFear
25 Ocak 2010, 19:06
http://www.turkcespiker.com/forum/gardiyanlar-t20708.html

Çok benzemiyor mu ?

_AsiL_
25 Ocak 2010, 19:06
Gideceğim yer hakkında 1rıne cevabına göre yol seçerim

ama soyledigi seyin dogru ya da yanlıs oldugunu bilmiyosun ki...

http://www.turkcespiker.com/forum/gardiyanlar-t20708.html

Çok benzemiyor mu ?

Pardon görmemişim ama yine de aynısı değil..Ayrıca o soruya da cevap verilmemiş zaten güncellenmiş oldu :D Bu arada ColdFear ismini görünce aklıma geldi.Dün ColdFear diye bi oyun aldım manyak zevkli :D:D

-YaLan-
25 Ocak 2010, 19:11
Yanlış !! Sadece 1 soru sorma hakkımız var. Diğer kişilerden cevap yok çözemediler galiba !!

Uğur hadi sen çözersin yaa... :D

Bu sorunun cevabını önceden bildiğim için cevaplamıyorum

_AsiL_
25 Ocak 2010, 19:13
Bu sorunun cevabını önceden bildiğim için cevaplamıyorum

Ben de diyorum neden uğurdan ses çıkmıyo :D:D

ColdFear
25 Ocak 2010, 19:14
Pardon görmemişim ama yine de aynısı değil..Ayrıca o soruya da cevap verilmemiş zaten güncellenmiş oldu :D Bu arada ColdFear ismini görünce aklıma geldi.Dün ColdFear diye bi oyun aldım manyak zevkli :D:D

Zaten o oyunun ismini çok beğendiğim için nik olarak kullanıyorum.

_AsiL_
25 Ocak 2010, 19:15
Zaten o oyunun ismini çok beğendiğim için nik olarak kullanıyorum.

Oyunun ismini beğendiğin için yani oyunu beğendiğin için değil :biggrin:

-YaLan-
25 Ocak 2010, 19:15
Ama istiyorsan vereyim cevabı:)

_AsiL_
25 Ocak 2010, 19:16
Ama istiyorsan vereyim cevabı:)

msn'den gönder :)

ColdFear
25 Ocak 2010, 19:18
Oyunun ismini beğendiğin için yani oyunu beğendiğin için değil :biggrin:

Her ikiside tabiikide, ama hoşuma gitmeyen bir ismi olsaydı kullanmazdım, daha çok ismi hoşuma gittiği için nik olarak kullanıyorum. ( Soruyuda düşünüyorum bu arada :D )

-YaLan-
25 Ocak 2010, 19:19
Özel Mesaj attım

Endless
25 Ocak 2010, 19:28
Bak şöyle söyleyim bildiğimiz doğru bir şey sorarız cevabına göre ama kesin farklı bir şey

-YaLan-
25 Ocak 2010, 19:28
Cevaplıyayım yahu:)

_AsiL_
25 Ocak 2010, 19:29
Bak şöyle söyleyim bildiğimiz doğru bir şey sorarız cevabına göre ama kesin farklı bir şey

Evet farklı bişey çünkü sadece 1 soru sorabiliriz.Ama cevap saçma sapan bişey değil gerçek bi cevabı var

efinho58
25 Ocak 2010, 19:32
soruyu çok gördüm ama cevaba bakmadım hiç.uğur söyle artık cevabı:biggrin:

-YaLan-
25 Ocak 2010, 19:33
Gider herhangi birine "Şu adama sorsam bana doğru yol olarak hangisini gösterirdi?" diye sorarız.Bu soruyu yalan söyleyen adama sorsaydık o yanlış yolu gösterdirdi ve biz öteki yola giderdik,ama soruyu doğru söyleyen adama sorsaydık öteki adamın yalan söyleyeceğini bildiği için oda yanlış yolu gösterirdi ve diğer yoldan giderdik

Cevap biraz karmaşıktır,dikkatlice okuyunca anlarsınız:)

_AsiL_
25 Ocak 2010, 19:34
Gider herhangi birine "Şu adama sorsam bana doğru yol olarak hangisini gösterirdi?" diye sorarız.Bu soruyu yalan söyleyen adama sorsaydık o yanlış yolu gösterdirdi ve biz öteki yola giderdik,ama soruyu doğru söyleyen adama sorsaydık öteki adamın yalan söyleyeceğini bildiği için oda yanlış yolu gösterirdi ve diğer yoldan giderdik

Cevap biraz karmaşıktır,dikkatlice okuyunca anlarsınız:)

İşte güç,işte zeka işte kalite !!

-hate-
25 Ocak 2010, 19:50
cevap biraz saçma geldi..soruda biri hep doğru biri hep yalan sölüo diosunuz ama cevapta doğru söyleyen adamda yalan sölüo.:S

Endless
25 Ocak 2010, 19:51
Önceden biliyormuş :) değişik cevabı var

-YaLan-
25 Ocak 2010, 19:54
cevap biraz saçma geldi..soruda biri hep doğru biri hep yalan sölüo diosunuz ama cevapta doğru söyleyen adamda yalan sölüo.:S

Yalan söylemiyor , doğru söyleyene sorduğumuz zaman yalan söyleyenin yanlış yolu göstereceğini bildiği için o yolu söylüyor

_AsiL_
25 Ocak 2010, 19:58
Evet cevap biraz(!) karışık ama mantık bu.

metin_99
28 Ocak 2010, 00:50
Doğrucu her zaman doğruyu söylüyorsa yalan söylemez ki. Cevap çooooook saçma...

_AsiL_
28 Ocak 2010, 00:55
Hayır cevap doğru ama dediğim gibi karışık işte ama ÇOOK iyi düşünün anlarsınız cevap gayet mantıklı :)