PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Download'a Kalındığı Yerden Devam Edebilme

cakir55
15 Ağustos 2010, 13:16
Download'a Kalındığı Yerden Devam Edebilme gibi programlar varmı.Sürekli Net kesiliyor bu yüzden hiçbir şey indiremiyorum lütfen yardım edermisiniz...

pes-in kralı
15 Ağustos 2010, 13:50
Ya bende heyecanlanmıştım bilmiyorum yok galiba ama torrent indirirsen kaldığın yerden devam edebilirsin.

MrKhAn o7
15 Ağustos 2010, 14:07
Download a kaldığı yerden devam eden bazı serverlar var. Bunlardan biri "fileserve". Rapidshare ve Hotfile gibi serverlardan kaldığın yerden devam etmek istiyorsan premium üyelik satın almak zorundasın. İlk verdiğim server ücretsiz. :)

cakir55
15 Ağustos 2010, 14:16
Fileserve'dan indiriyorum bakalım internet kesilince devam edecekmi kaldığı yerden.

MrKhAn o7
15 Ağustos 2010, 14:24
Evet edecek. :)

karabaygs
15 Ağustos 2010, 14:42
çok hızlıdır fileserver ve bide file front var oda çok hızlı

metin_99
15 Ağustos 2010, 19:34
FileServe sağlam bir server fakat şu aralar elime premium geçtiği için HotFile'ya abanacağım :D

bulkan
15 Ağustos 2010, 20:00
İndirmeye ara verip kaldığın yerden devam edebilmek için ya indirme yaptığın sunucuda premium hesabının olması lazım ya da internet download manager gibi indirme programı kullanacaksın.
Şu da var tabi bunu her sunucu desteklemiyor.Hatta download programlarına free olarak hiç destek vermeyen sunucular da var(uploaded, megaupload,..vb).

Emre_61
15 Ağustos 2010, 20:16
İndirmeye ara verip kaldığın yerden devam edebilmek için ya indirme yaptığın sunucuda premium hesabının olması lazım ya da internet download manager gibi indirme programı kullanacaksın.
Şu da var tabi bunu her sunucu desteklemiyor.Hatta download programlarına free olarak hiç destek vermeyen sunucular da var(uploaded, megaupload,..vb).

Bende IDM var ama hiç duraklatamıyorum . Seçenek olmuyor .. (Full Version)

bulkan
15 Ağustos 2010, 20:20
Dediğim gibi her siteyi-sunucuyu desteklemiyor.
Mesela rapishare sunucususundan free olarak idmden indirme yaptığında görmüşsündür, dosya parçalara bölünmez, devam edebilme de devredışıdır.Ama premium olarak indirme yaptığında tam tersi olduğunu göreceksin ya da destekleyen sitelerde dosya parçalara bölünebilir de devame edebilme aktif olur.

Emre_61
15 Ağustos 2010, 20:30
Dediğim gibi her siteyi-sunucuyu desteklemiyor.
Mesela rapishare sunucususundan free olarak idmden indirme yaptığında görmüşsündür, dosya parçalara bölünmez, devam edebilme de devredışıdır.Ama premium olarak indirme yaptığında tam tersi olduğunu göreceksin ya da destekleyen sitelerde dosya parçalara bölünebilir de devame edebilme aktif olur.

Hangi siteler destekliyor mesela ?

MrKhAn o7
16 Ağustos 2010, 13:34
Fileserve. Zaten şu an Türkiye'de hiç bir site Rapidshare a upload etmiyor. Duyduğuma göre Rapid linkleri siliyormuş kullanıcıların haberi olmadan.
Ayrıca upload sitelerinin parlayan yıldızı fileserve çok sağlam :)