PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyaca Ünlü Bi Forvet Alacağız !

forza-kartal
03 Ağustos 2010, 16:46
Beşiktaş Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar 1903Radyo`da yayınlanan `Gündoğdu Beşiktaş` programında Erhan Barış Karakuş`a önemli açıklamalar yaptı.

http://resim.haber1903.com/Manset/Gsinanvardarozelhaber2394ur.jpg

İşte Vardar`In yaptığı açıklamalar:

QUARESMA VE GUTİ TRANSFERLERİ TÜRKİYE`NİN REKLAMI OLDU

`Ali Kuçik`i Rizespor ısrarla istiyor, Ali`de prensipte anlaşmış. 1 hafta Schuster Ali yi görmek istiyor. Eğer bu oyuncular Beşiktaş`ta oynamayacaksa, oynayabilecekleri bir yere gitmeleri ve gözümüzün önünde kalmaları daha verimli olur. Başkan ve Adalı çok iyi anlaşıyor. Bir forvet oyuncu transfer edeceğiz. Quaresma ve Guti nin transferi Türkiye`nin tantımına çok büyük reklam oldu. Beşiktaş`ta her şey iyi görünüyor. Prag`da ki maçta tam oynayamadık fakat Hakan`ı kazandık ve Necip de beni çok mutlu etti.`

FORVET MEVKİNE TRANSFER YAPACAĞIZ

`Bir transfer daha yapacağız. Başkan Yıldırım Demirören ve Serdal Adalı`da büyük bir heyecan var. Bir forvet transferi daha gerçekleştireceğiz.. Serdal Adalı gününün 10 saatini bu işlere ayırıyor.Çok uğraşıyor. Gelecek golcü de Guti gibi bir yıldız olacak. Nobre çok formsuz. Bobo ise mutlaka kazanılacaktır. Hazırlık kampında çok ağır idmanlar oldu. Plzen çok genç bir takım ancak tur atlayacağımızdan şüphem yok. Robinho konusunda hala uğraşıyoruz. Bu transferde bir çabamız olduğu bir gerçek.`

REZERV LİGE AĞIRLIK VERDİK

Rezerv Lig kuruldu. Bu maçları pazartesi günleri inönü de oynayacağız. Rezerv lig 20 takımdan oluşacak. Bolu, Çanakkale, Altay gibi takımlar da var. Beşiktaş taraftarının ilgisini bekliyoruz. Bizi yanlız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Dortmund`dan ve Avrupa`nın bazı takımlarından 4-5 tane futbolcu aldık. Şuanda antrenmanlara da katılıyorlar. Bu hafta bonservis işini çözeceğiz. Önümüzdeki hafta bu oyuncuların isimlerini sizlerle paylaşacağım.

MUHAMMED`İ KISA ZAMANDA PROFESYONEL YAPACAĞIZ

Ben G.Antep`e kiralık giden Erkan`ı çok tutuyorum. Gençlerimizi tabi ki Schuster de çok iyi takip ediyor. Cumali ve Ali Kuçik çok yetenekli futbolcular. Onur`da keza aynı. Ayrıca oyuncuların gelişimiyle de çok ilgileniyoruz. Muhammed`i en kısa zamanda profesyonel yapacağız. Geçen sene kendisi milli takımda da çok başarılı oldu. Batuhan`ın A takımda oynamasını isterdim. O bizim bağrımızdan çıkan bir oyuncu. O da kendi yanlışlarını düzeltir umarım.` diyerek sözlerini tamamladı.

HABER1903