Orijinalini görmek için tıklayınız
:
EA : FIFA, PES'i Alt Ediyor
Sedat_60
11 Ocak 2010, 17:24
http://img.bolumsonucanavari.com/images/82301c44-57cf-4a87-a5d8-61cd9f3e56fe.jpg
(http://img.bolumsonucanavari.com/images/82301c44-57cf-4a87-a5d8-61cd9f3e56fe.jpg)[/URL]
EA Avrupa başkanı Jens Uwe, yaptığı bir röportaj sırasında firmanın FIFA serisinin PES'i son dönemlerde bir hayli hırpaladığını ve futbol oyunları marketini % 75'lik bir oranla doldurduklarını açıkladı.
Bu % 75'lik başarının yanı sıra FIFA, satış rakamları ile PES'i Avrupa marketlerinde geçmeyi başardı. Hatta öyle ki Infinity Ward'ın Modern Warfare 2'si ile bile kafa tutuşmuştu. Uwe'nin yorumu ise şu şekilde devam ediyor;
" FIFA, kasım 2009'da satış rakamları ile Avrupanın en çok satan oyunu olmak üzere Modern Warfare 2 ile boğaz boğazaydı."
FIFA 10, İngiltere marketlerinde yerini birinci olarak almış ve GTA IV'ü alt sıraya iterek Modern Warfare 2 çıkana kadar bu liderliğini sürdürmüştü. Bu çıkışı ile FIFA 10, İngiltere'de geçtiğimiz senenin en iyi çıkış yapan ikinci oyunu olmuştu.
[URL="http://www.vg247.com/2010/01/08/ea-fifa-beating-the-heck-out-of-pro-evolution-soccer/"]Kaynak (http://img.bolumsonucanavari.com/images/e7ed5c6f-7f47-463d-8a21-762d05701e50.jpg)
-hate-
11 Ocak 2010, 17:40
nasıl oluyoda ateri oyunu gibi oyun pesi geçiyo yha hadi onu geçtik cod6 ya bile kafa tutuyomuş..:S
Sedat_60
11 Ocak 2010, 17:44
Şunu belirteyim haber konsol için geçerli ..
pes-in kralı
11 Ocak 2010, 18:01
Evet ama bilgisayarda da geerse şaşırmayalım, Çünkü PES'in bu seneki oyunu çok kötü. Gerek paslarda gerekse oyun şekliyle. Tamam FIFA oyun stilini değiştirmiyor diyoruz ama PES'de değiştirirken daha da berbat ediyor. Sonuçta bu FIFA'yı futboldan anlayan birileri yapıyor. Ama PES'i futboldan anlayan birilerinin yaptığını sanmıyorum. Fifa da 30 küsür lig var peste sadece 6-7 tane. Fifa da lisanssız oyuncu ya da takım yok. Pes'te lisanssız lig var. Birazda futbol severler bunlara bakarak oyun alıyor. Sadece altı lig ve bir iki tanesi lisanssız bir oyunun tercihi pek fazla değil.
The BUrak
11 Ocak 2010, 20:59
Ligler falan önemli değil yamalarla falan halloluyor da ben bu yazıyı okuyunca şaşırdım ama meğer konsol içinmiş doğrudur fifa konsol da ligleri sayesinde de pesi geçebilir.En büyük kozu o yani.
Siz bi konsolda Fifa oynayın da sonra buraya yazın..
*YuSuFBuLDu*
11 Ocak 2010, 21:05
Konsolda Fifa daha üstün bunu herkes söylüyor zaten de PC ' de sanmıyorum..:)
CR9_messi
11 Ocak 2010, 22:36
Evet ama bilgisayarda da geerse şaşırmayalım, Çünkü PES'in bu seneki oyunu çok kötü. Gerek paslarda gerekse oyun şekliyle. Tamam FIFA oyun stilini değiştirmiyor diyoruz ama PES'de değiştirirken daha da berbat ediyor. Sonuçta bu FIFA'yı futboldan anlayan birileri yapıyor. Ama PES'i futboldan anlayan birilerinin yaptığını sanmıyorum. Fifa da 30 küsür lig var peste sadece 6-7 tane. Fifa da lisanssız oyuncu ya da takım yok. Pes'te lisanssız lig var. Birazda futbol severler bunlara bakarak oyun alıyor. Sadece altı lig ve bir iki tanesi lisanssız bir oyunun tercihi pek fazla değil.
kardeşım bu lisans konusunda konaminin resmi sitesine yazıda bulundum.ve bana ulaşan cevap 211 yılında lisans konusunu tamamen çözeceklermiş saten yaptıkları ankette de bakılırsa lisans konusuna kesınlıkle el atacaklar.bana göre pesde oyun şekli ve pas özellıklerı tamamen harika,oyunda tam bir gerçekçilik hakim oyuncu yüzleri mükemmel nasıl pozısyona gırecegın tamamen sana baglı fifada ise topu al gıt hepsının boyları kucuk yuzları pointle çızılmıs atak ve goller hep aynı her mac 6 7 ...vuruşları sankı karpuz atmaya benziyo , ortaları hep aynı pas şeklı her oyuncunun aynı saga atıyor ayak yonu aynı sola atıyor ayak yonu yıne aynı kısaca saçma sapan oyun
efinho58
11 Ocak 2010, 22:42
PES lisans konusunu çözerse çok iyi olur.
TwiNKie...
12 Ocak 2010, 20:37
Yıllardır PS3'te FIFA övülür ancak nedense ordada bana güzel gelmiyor. Kale ağları bildiğiniz metalden yapılmış resmen. En sert şutlarda tık yok. PC versiyonuna hiç değinmek istemiyorum. Pastel boya gibi çimler vs. FIFA'nın bu satış oranına şaşıyorum. Yer İngiltere bile olsa FIFA bana göre bu kadar satacak bir oyun değil. Birde Modern Warfare 2 konusuna gelirsek. Kasım boyunca FIFA vardı. 10 Kasım'da Modern Warfare 2 çıktı. 20 günlük bir satış rakamına 30 günde yetişebildiklerinden övgüyle bahsedebiliyorlarsa bu FIFA'yı yapanlarda harbi bir sorun var :)
melancoliq
12 Ocak 2010, 20:46
konsoldaki fifa daha iyidir her zaman :)
metin_99
12 Ocak 2010, 21:24
FIFA'yı hiçbir platformda beğenmiyorum. Pastel boya yapımı oyun seviliyorsa Türk yapımı kroki oyunlar MW2'ye bin basar. Nasıl işmiş bakalım o, GTA IV'ü nasıl geride bıraktı hayret ediyorum. GTA IV nerde, anaokulu çocuklarının resimlerinden oluşturulmuş guvaj-sulu-pastel-kuru boya karışımı oyun nerde?
cengiz12345
12 Ocak 2010, 21:32
FIFA'yı hiçbir platformda beğenmiyorum. Pastel boya yapımı oyun seviliyorsa Türk yapımı kroki oyunlar MW2'ye bin basar. Nasıl işmiş bakalım o, GTA IV'ü nasıl geride bıraktı hayret ediyorum. GTA IV nerde, anaokulu çocuklarının resimlerinden oluşturulmuş guvaj-sulu-pastel-kuru boya karışımı oyun nerde?
Arkadaşlar fifa10 pastel boyayla mı yapıldı gerçekten???
efinho58
12 Ocak 2010, 21:37
evet evet hatta alıntı yaptığın yazı da kuru boyayla yazıldı.
kenanfener
12 Ocak 2010, 22:03
bencede fifanın pesten tek üstün tarafı daha çok lig bulundurması diğer her yönden tabikide pes önde konsol meselesine gelinc evet fifa konsollarda çok tercih ediliyor ama pc de pesi geçemez;)
cengiz12345
12 Ocak 2010, 22:08
evet evet hatta alıntı yaptığın yazı da kuru boyayla yazıldı.
Hayır yalan söyleme..Alıntı yaparak yazdığım paragraf klavye ile yazıldı boyayla olmaz ki zaten boyayı alıp monitörü boyuycak halimiz yok ;)
MrDesTRoyeR
12 Ocak 2010, 22:37
Kardeş sen şakamısın yaa??
Neyse konuyu dağıtmayalım..Bencede Pes Fıfa'dan üstündür.Üstünde kalacaktır.Diğer arkadaşlarında dediği gibi pastel boyayla yapılmış gibi oluyor Fifa...
cengiz12345
12 Ocak 2010, 23:06
Kardeş sen şakamısın yaa??
Neyse konuyu dağıtmayalım..Bencede Pes Fıfa'dan üstündür.Üstünde kalacaktır.Diğer arkadaşlarında dediği gibi pastel boyayla yapılmış gibi oluyor Fifa...
pastel değil kuru boya olcaktı ;)
BeRKeChi
19 Ocak 2010, 20:22
Konsolda şu anda berabere bence. Ama önümüzdeki sene Fifa Pes'i geçecek gibi geliyor bana.
Endless
19 Ocak 2010, 20:25
Birde Pesin - Yönü Lisanslar
ethemkoca
04 Temmuz 2010, 09:03
FIFA hep PS3 için çalışıyor , PS3 'deki FIFA 2010 ile PC'deki FIFA 2010 arasında 100'lerce fark var. FIFA WORLD CUP 2010 çıktı ama sadece PS3 için...
ArDa_TuRaN
04 Temmuz 2010, 10:55
World Cup 2010 PS3, PSP ve XBOX360 İçin Çıktı. Bu Arada Konsolda Fıfa Gerçekten Çok İyi. Pc'de Yıllardır Pes Oynuyorum ama Konsolda Fıfanın Verdiği Tadı Hiç Birisi Vermiyor.
pes-in kralı
04 Temmuz 2010, 14:12
World Cup 2010 PS3, PSP ve XBOX360 İçin Çıktı. Bu Arada Konsolda Fıfa Gerçekten Çok İyi. Pc'de Yıllardır Pes Oynuyorum ama Konsolda Fıfanın Verdiği Tadı Hiç Birisi Vermiyor.
İkisinide farklı platformlarda oynuyorsun çünkü sen bir pc de pes ve fifa oyna sonrada ps3 te pes ve fifa oyna öyle karar ver bence;)
ArDa_TuRaN
04 Temmuz 2010, 14:14
Sen Konuyu Okumuyorsun Galiba Konsol Satışları....
Ben Kendimi Bildim Bileli Pesle Uğraşıyorum Senden Öncede Sonrada Emin Olabilirsin.
pes-in kralı
04 Temmuz 2010, 14:24
Benim dediğimi anlamıyorsun ki sen pc de pes konsolda fifa oynuyormuşsun ve sana aynı tadı falan vermiyormuş bende iki oyunuda aynı konsolda oyna dedim ne var bunda.
Not: Ben konuyuda okudum merak etme.
ArDa_TuRaN
04 Temmuz 2010, 14:31
Ben Zaten 2'sinide Aynı Konsolda Oynadım. PS3 ve XBOX360'ta Fıfa Rakipsiz. PC'de İse Korsan Olayları Yüzünden Uğraşmıyorlar. O Yüzden Pes Tek Başına Kalıyor. Tabi Birçok Vaktini de PC Başında Geçiren İçin Pes İdeal Oluyor. Şuan Fıfa Ps3'teki Sistemi Bilgisayar Ortamına Aktarsa Pes Oynayanların Yüzde 90'ı Geçiş Yapar Emin Olabilirsin.
foxandrei28
28 Temmuz 2010, 01:56
konsol oynayanlar genelde çocuk olduğu için oynaması basit oyunlar alıyolar :D bi de pes genelde korsan
sinanert21
28 Temmuz 2010, 02:01
Ben de şunu belirteyim ki EA Avrupa'da tutuluyor o da konsolda.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.