PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ekran kartları hakkında bir soru

metin_99
17 Mart 2009, 20:50
Arkadaşlar ben yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum.Şu anki sistemimin tek zayıf halkası o çünkü: ATI x1550 1 GB 128 bit DDR2 ekran kartı.Benim sorum ise şu: DDR3 bir ekran kartı alsam kullanabilir miyim?Yani şimdiki kartımın DDR2 olması bir sorun yaratır mı?Eğer yaratmazsa yani DDR3 ekran kartı alabilirsem hangi kartları tavsiye ettiğinizi fiyatlarıyla birlikte söyleyebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler..

Butwhoan
20 Mart 2009, 20:02
Ben sana güzel bir site söylıyeyim google gold bilgisayar yaz ilk çıkana tıkla çok fazla ekran kartı,ram... aklına gelebilecek her şey var bi gir bak memnun kalacağına garanti veremem ama büyük ihtimal aradığın cevaba,ürüne ulaşacaksındır umarım yardımcı olabilmişimdir.

Mad_Dragon
20 Mart 2009, 20:24
Ekran kartının DDR2 ya da DDR3 olması farketmez. O ekran kartıyla alakalı bir durumdur. Yani sistemine uyup uymama gibi bir durum söz konusu değil. Güzel ekran kartı, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

srknhndr
20 Mart 2009, 20:38
benım sana tavsıyem....ben hendım kullanıyorum ATI RADEON HD4850 MODELI 1 GB VE MÜKEMMEL DDR3 HD GORUNTU VE GIGABYT SU SOGUTMALI ANA KART VE RAM...BAK SEN OZAMAN GOR MAKINEYII...YERINDE DURMUYOR....SÜPERR

xx_BJK_xx
07 Nisan 2009, 17:06
eğer anakartın destekliyorsa sorun olmaz iyi bir bilgisayarcıya danış bence çünkü bazı anakartlar sadece DDR2yi destekler bazıları sadece DDR3ü ikisini destekleyen pclerde var senin pcde 2sinide destekliyorsa sorun olmaz... ve bir tavsiye ATI yerine GEFORCE al en azından verdiğin paraya değer :)