Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Elano Galatasaray'ımızda!!
SEZGHİN
30 Temmuz 2009, 06:22
http://www.galatasaray.org/images/giris/1904__207elano-gsda_v2.jpg
Elano Blumer Galatasaray'da
Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı Yıldızı Elano Blumer'le 4 yıllık sözleşme imzaladı.
28 yaşındaki Elano, orta sahada hücuma yönelik görev yapabilen, her iki ayağına da hakim, uzaktan etkili şutlar atabilen ve gerektiğinde orta sahanın farklı mevkilerinde oynayabilen bir isim.
Mevkisinde Kaka, Ronaldinho, Diego, Juninho gibi isimler olmasına karşın tam 35 kez Brezilya Milli Takım forması giyen Elano, 6 gol kaydetti.
Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu, Manchester City'den önce Shakthar Donetsk ve Santos takımlarında forma giydi.
Brezilyalı yıldız, Cuma günü İstanbul'a gelecek. Elano'nun geliş saati ve imza töreniyle ilgili bilgiler Galatsaray.org, GSMobile ve GSTV'den açıklanacak.
Berker Gonca
30 Temmuz 2009, 06:32
İyi transfer oldu hayırl olsun Galatasray'a ve Galatasaraylılara
Emre Ballı
30 Temmuz 2009, 10:47
Galatasaray camiasına hayırlı olsun.
*YuSuFBuLDu*
30 Temmuz 2009, 11:06
M.City zaten onun yerini dolduracak kişileri aldı yıldızlar karması oldu adeta.(Robinho , Tevez , Adebayor ... )
-YaLan-
30 Temmuz 2009, 11:18
Bombaya bak beee. I Love You HaLduuuuuun :)
Plexicroma
30 Temmuz 2009, 11:42
Öf beeee manyak transfer. Ne adamsın Haldun :D
SaKaRYaLı
30 Temmuz 2009, 12:08
Haldun amca yaa...Bu adamı seviyorum...Kewell Baros Keita Elano....:)
-YaLan-
30 Temmuz 2009, 12:31
M.City zaten onun yerini dolduracak kişileri aldı yıldızlar karması oldu adeta.(Robinho , Tevez , Adebayor ... )
Yusuf,dediğin yerini dolduracak olan isimler forvet oyuncuları,Elano orta saha:)
Bazıları diyordu Dos Santos confederation cup'ta oynadı.Elano'da oynadı,Brezilya'nın 7 numarası ;)
hırosıma10
30 Temmuz 2009, 12:54
ne diyelim hayırlı uğurlu olsun...
de_souza
30 Temmuz 2009, 12:55
Güzel türkiyede samba fırtınası esicek bu sezon :)..
PerverT
30 Temmuz 2009, 13:18
bu sezon şampiyonluk için kimin çekişeceği belli oldu beşiktaş-gs
UniJeff
30 Temmuz 2009, 13:45
Hagi'den sonra iyi bir 10 numara geldi
-YaLan-
30 Temmuz 2009, 14:26
10 numara Arda'nın :)
UniJeff
30 Temmuz 2009, 14:56
10 numara Arda'nın :)
Onu kastetmedim. 10 numarayı hakeden biri geldi
Mad_Dragon
30 Temmuz 2009, 16:08
In Haldun We Trust :)
junate
30 Temmuz 2009, 16:10
Bir Haldun Klasiği!!! İlk onbirde pek yakında...
Dün fanatikte BJK Elano'nun peşinde gibilerden haber vardı doğruysa eğer Demirören saç baş yolar kaldıysa:) kime el atsa biri kapıyor:D
*YuSuFBuLDu*
30 Temmuz 2009, 16:13
Hayırlı olsun Galatasaraya.
-YaLan-
30 Temmuz 2009, 16:25
Bir Haldun Klasiği!!! İlk onbirde pek yakında...
Dün fanatikte BJK Elano'nun peşinde gibilerden haber vardı doğruysa eğer Demirören saç baş yolar kaldıysa:) kime el atsa biri kapıyor:D
Galatasaray yıldız oyuncuyla, Beşiktaş ise kulübü Manchester City ile el sıkıştı...
Türkiye’nin iki devi; Galatasaray ile Beşiktaş bu kez Elano transferinde karşı karşıya geldi. Brezilyalı yıldızla görüşüp, anlaşma sağlayan Cim Bom, mutlu son için umutlanırken, Mehmet Topuz olayından dersler alan Beşiktaş, Manchester City ile el sıkıştı. Kadroya birçok dünya yıldızı katıldığı için Elano’nun gidişine sıcak bakan İngiliz kulübünün 6.5 milyon Euro’luk talebine olumlu yanıt veren Siyah-Beyazlılar işi bitirmek üzere. Yıllık 2.5 milyon Euro isteyen Elano’nun da, “Kulübümle anlaşırsanız benim için sorun yok. Şampiyonlar Ligi’nde oynamak oldukça cazip” dediği öğrenildi. Aslan’a ‘tamam’ diyen Elano’nun aklını Devler Ligi faktörü çeldi.
fanatik.com.tr
Şampiyonlar Ligi'ni gören Fanatik,Haldun Üstünel'i görmedi.Cesur Yürek Haldun!:)
ColdFear
30 Temmuz 2009, 18:15
Güldürme beni :D . Daum saçma sapan oynatmazsa şampiyonluk çekişmesi kesinlikle Fenerbahçe ve Galatasaray arasında olacak. Bu arada Elano'nun nasıl oynadığını bilmiyorum, ama heralde iyidir. Tüm TSL'ne hayoırlı uğurlu olsun. Bu sene feci bir sezon izleyeceğiz. Birde ben birşey söylemek istiyorum, Galatasaray eğer Avrupa'da bir-iki kupa kazanamazsa, iki üç yıl sonra batar ya da yine bir bağış kampanyası başlatır. Demedi demeyin...
-YaLan-
30 Temmuz 2009, 18:27
Transfermarket.de sitesine baktım Elano'nun değeri 12.5m £ ayriyetten Andre souza'nın değeri 6m £ ve Oliviera'nın değeri de 6m£ . Birde transfermarket.de'nin haber bölümünde Inter'in Elano ile ilgilendiği yazıyor:)
EPL4ever
30 Temmuz 2009, 18:31
siz bu sezon anca saçınızla başınızla çekişirsiniz ;) bizim 8-10 hafta önce havlu attığımız 1 sezonda siz son hafta şampiyonluk ilan ettiniz.. ilk 2 sıra ayırtıldı bu sene 3.lük savaşınızda size başarılar dilerim ;)
Elano'ya gelince.. büyük futbolcu değil ama büyük transfer TSL standartlarının çok üstünde hayırlı olsun camianıza..
PerverT
01 Ağustos 2009, 13:31
siz bu sezon anca saçınızla başınızla çekişirsiniz ;) bizim 8-10 hafta önce havlu attığımız 1 sezonda siz son hafta şampiyonluk ilan ettiniz.. ilk 2 sıra ayırtıldı bu sene 3.lük savaşınızda size başarılar dilerim ;)
Elano'ya gelince.. büyük futbolcu değil ama büyük transfer TSL standartlarının çok üstünde hayırlı olsun camianıza..
siz bence bursayla bu senede çekişin.Nede olsa 5.liğe uefa var :thumbup:
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.