PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elimizi Fare Gibi Kullanacağız!

*YuSuFBuLDu*
22 Temmuz 2009, 21:11
Tayvanlı bir yazılım firması, elimizle fare imlecini kontrol edebileceğimiz bir yazılım geliştirdiğini açıkladı!

Tayvanlı bir yazılım firması olan ITRI (Industrial Technology Research Institute), kullanıcıların, ellerini kullanarak bilgisayardaki imleci kullanabilmelerini sağlayan bir yazılım geliştirdiğini açıkladı. Üstelik bu yazılımı, hiçbir ekstra donanıma ihtiyaç olmadan kullanabileceğiz!

http://static.shiftdelete.net/img/article/784rkaam1248266840.jpg

İmleci elimizle kontrol edebilmek artık hayal değil.

Geliştiricilerden Ming-Wheng Lin yaptığı açıklamaya göre, bu sıradışı yazılım, Microsoft Windows'un satışta bulunan tüm sürümleriyle ve Linux işletim sistemiyle yüzde yüz uyumlu olacak. Lin ayrıca ITRI'nin, dağıtımcı rolü oynayacak bir ortağa ihtiyacı olduklarını söyledi.

UniJeff
22 Temmuz 2009, 21:16
ehehe... :) Bilgi için sağo Yusuf.

Matias
22 Temmuz 2009, 21:44
kablolu bir mouse pad (fare altlığı) düşünelim..elimizi bunun üzerinde mouse gibi gezdiririz.. tıpkı laptop touchpad lerdeki gibi bu kez sadece parmaklarımızı değil komple elimizi kullanabiliriz..Ama açıkça söyliyeyin: " Ne gerek varki?? " :):)

adev
22 Temmuz 2009, 21:52
Bencede hiç gerek yok.Yusuf bilgi için sağol.

enemy one
22 Temmuz 2009, 23:26
bncede gerek yok parmağımız falan yorulur..saol yusuf paylaşım için.......

Berker Gonca
23 Temmuz 2009, 08:04
Anladığım kadarıyla ekrandan dokunmatik olarak kontrol edebilicez ama onada gerek yok :biggrin:

ColdFear
23 Temmuz 2009, 09:56
Böyle iyi. Fare olmazsa oyunda birşeye sinirlendiğimizde neyi fırlatacağız ? ( Klavye'yi fırlatırsak işimiz zor, topla toplayabilirsen :D . )

The Simpsons
09 Ağustos 2011, 14:51
Ben gözle olanı görmüştüm .. Sol göz kırpınca direk tık sağ gözü kapatınca sağ tıkla seçeneği filan çıkıyor ve bunu yapan Türktü ..

pes-in kralı
09 Ağustos 2011, 19:30
Ben gözle olanı görmüştüm .. Sol göz kırpınca direk tık sağ gözü kapatınca sağ tıkla seçeneği filan çıkıyor ve bunu yapan Türktü ..

Hort.