Orijinalini görmek için tıklayınız
:
emeğe saygı lütfen
estorak
23 Ağustos 2009, 21:19
günde 100 lerce kez siteye giriyor ve 10 larca konu inceliyorum ve çoğu konularda bazı üyelererimiz emeğe saygısızlık yapıyor ve bu beni ve birçok üyeyi üzüyor şimdi rica etsem de bazılarının bu düşüncesi değişmeyecek ama bir www.turkcespiker.com üyesi olarak bu benim görevim lütfen bu konularda biraz daha nazik davranın çünkü biz gerçek bir AİLEYİZ
pes-in kralı
23 Ağustos 2009, 21:27
çok doğru arkadaşım bir konu açılıyor ama kimse bakmıyor yada bir yama sunuuluyor yama kötü olsa bile biraz daha çalışmalısın yerine iğrenç.berbat.kötü gibi tsc üyelerini üzecek sözler sarf ediliyor
Peckle
24 Ağustos 2009, 00:18
Çoğu üye http://www.turkcespiker.com/forum/images/orange_g/buttons/post_thanks.gif butonuna basmaktan da kaçınıyor, nedenini anlamıyorum... Halbuki o butona basınca zaten otomatik olarak emeğe saygılı olmuş oluyorsunuz...
açtığın konu gerçekten cok güzel.yorumlar da cok guzel.sonuçta adam 1 yama yapmıssa ve bunun ıcın en az 1 saat bıle ugrasmıssa boyle kötü laflar edılmez.bu sıtede kımse sana zorla bırsey yukletmıyor.kımse denemedığı şeyi paylasmıyor.bir hata yaparak kendı emeklerını (save vb..) kaybedıyorsun.sonra mıllete söv.olacak iş değil.yedek al flan sorun kalmaz.bu arada tesekkür butonu o kdar da onemlı bırsey degıl be kardes.ben mısal bı konu acmıssam bna en guzel tesekkür yapılan mantıklı yorumdur.ezber bozan yorum flan.bana göre yanı
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.