PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emre the end

PESYILDIZI
11 Şubat 2011, 16:28
Emre the end

A Milli Takımımız'ın kaptanı Emre Belözoğlu, Güney Kore karşılaşmasında ilk kırmızı kartını görüp, oyundan atılarak tepki çekti.

Azerbaycan yenilgisi sonrası, “Çok kötü bir takım görüntüsü veriyoruz. Büyükler olarak, ağırlığımızı koymalıyız” diyen kaptan Emre’nin, kırmızıdan sonra Avusturya maçında olmaması bekleniyor.

Hiddink’in, “Benden değil, arkadaşlarından özür dile” dediği tecrübeli futbolcuya, soyunma odasında sadece Fenerbahçe’den takım arkadaşı Gökhan Gönül destek verdi: Sorun yok!

A Milli Takımımız’ın kaptanı Emre Belözoğlu, Güney Kore karşılaşmasında ilk kırmızı kartını görüp, oyundan atılarak tepki çekti. Türkiye’nin, Ekim 2010’da Azerbaycan’a 1-0 mağlup olduğu mücadelede Emre, Ay-Yıldızlı formaya veda edebileceğini vurgulamıştı. Tecrübeli oyuncu, “Ne kadar saha dışında dostluğumuz çok iyi olsa da, saha içinde çok kötü bir takım görüntüsü çiziyoruz” demişti.

‘Üzerime çok yük biniyor’

Ayrıca deneyimli oyuncu, “Büyükler olarak ağırlığımızı koymak zorundayız. Milli Takım’a elimden geldiğince hizmet etmek istiyorum ama bazen üzerime çok yük biniyor. Euro 2012’den sonra Milli Takım’ı bırakabilirim” yorumunu yapmıştı. İşte Emre bunları söylemesine rağmen, Kore maçındaki hareketiyle yine gündeme geldi.

Uzun yıllardır milli formayı giyen ve burada kaptanlığa kadar yükselen Emre’yi, teknik direktör Guus Hiddink’in de karşılaşma öncesi uyardığı ve “Sakın bir gerilim yaratmayın. Rakiple uğraşmayın ve işinize bakın. Emre, takım arkadaşlarını bu konuda kontrol et” dediği öğrenildi. 3 dakika içinde rakibine bilerek tekme attıktan sonra oyundan atılan Emre, maçtan sonra hocasından özür diledi.

Arkadaşları sessiz kaldı...

Ancak Hollandalı çalıştırıcı, “Arkadaşlarından özür dile” dedi. Ama soyunma odasında Emre’ye sadece Gökhan Gönül’ün, “Tamam, sorun yok” yanıtını verdiği, diğer isimlerin ise sessiz kalmayı tercih ettiği belirtildi. Hiddink’in, Avusturya ile yapılacak maçta Emre’yi, aday kadroya almaması bekleniyor.

Butwhoan
11 Şubat 2011, 16:45
Rezil bir Milli takım izledim gerçekten çok yazık.Kadroyu gördüğümde çok sevinmiştim ileride iyi bir milli takım olacağız fakat Euro 2012 ye katılamayacağız bu gidişle.Çok acemiler sahanın içinde boğulurken çırpınan bir kedi yarusu gibi.

*oRc![N]aL*
11 Şubat 2011, 17:06
Forvette kazımı oynatıyorsun sonra gol atalım diyorsun mevlüt ileride bu takımın forveti olabilir.Suna emınım bence mesut ozıl mıllı takımı secmemekle ıyı yapmıs eger olsaydı.Milli takımda oynamazdı.Hiddink ne yapar eder yine almazdı.Ama ilerimize bakıyorumda acaba milli takımda gelecekte kımler oynucak .Tam bir spru işareti acaba semih son dk golleıyle bızı tasıyan , Servet gibi taş adam defans , Gökhan gibi sag bek , Emre gibi hırslı oyuncular daha gelirmi bilmiyorum.İnsallah Yekta , Emre çolak , ismail koybası , ersan bunlardan daha iyi olurda milli takımımız daha iyi olur.

Emre Ballı
11 Şubat 2011, 17:28
Rezil bir Milli takım izledim gerçekten çok yazık.Kadroyu gördüğümde çok sevinmiştim ileride iyi bir milli takım olacağız fakat Euro 2012 ye katılamayacağız bu gidişle.Çok acemiler sahanın içinde boğulurken çırpınan bir kedi yarusu gibi.

Katılıyorum.

LoReN
11 Şubat 2011, 17:33
aL*;449765']Forvette kazımı oynatıyorsun sonra gol atalım diyorsun mevlüt ileride bu takımın forveti olabilir.Suna emınım bence mesut ozıl mıllı takımı secmemekle ıyı yapmıs eger olsaydı.Milli takımda oynamazdı.Hiddink ne yapar eder yine almazdı.Ama ilerimize bakıyorumda acaba milli takımda gelecekte kımler oynucak .Tam bir spru işareti acaba semih son dk golleıyle bızı tasıyan , Servet gibi taş adam defans , Gökhan gibi sag bek , Emre gibi hırslı oyuncular daha gelirmi bilmiyorum.İnsallah Yekta , Emre çolak , ismail koybası , ersan bunlardan daha iyi olurda milli takımımız daha iyi olur.

Emre,Servet ve Semih'ten sonraki nesilde olacak milli takımda Fenerbahçe'den tanıdığım Okan Alkan,Hasan Erbey,Berk Elitez,Gökay İravul milli takımın vazgeçilmez isimleri olacağını ve milli takımı sırtlayacaklarını düşünüyorum bide bunların yanına Beşiktaş'tan Muhammed Demirci'yi de eklersek ileride güzel bir milli takım olacağımızı düşünüyorum...Özellikle Gökay ve Okan çok hırslı oldukları için takıma büyük katkı sağlayacaklardır...Berk uzun boyu ve top hakimiyetiyle geleceğin Torres'i lakabını almış zaten...Muhammed'e denecek bir şeyde yok... :D
Bence geleceğin milli takımı çok parlak görünüyor...

Butwhoan
11 Şubat 2011, 17:45
Hiçbir şey olmaz şuanlık bu kadroyla Euro 2012'ye katılamayacağız.Sistem yanlış bir kere bu işler şak diye olmaz.Alman milli takımı oyununun son 10 dksı galip olsada mağlubiyet olsada hep gençleri sokuyor onlarda ufaktan ufaktan takıma oturuyor.Bizse olan milli takımı bozduk herkes yeni şimdi kim kimin nereye pas atıcağını bilmiyor.Hiddink'ide yanlış Fatih Terimin de yanlıştı.Şu takıma şu anlayışı oturtabilecek bir hoca gelmedi.Çok yazık.Dünya kupasında zaten yabancı takımları izledik onlara destek verdik anlaşılan oki 2012 dede yeni bir takım seçeceğizbu seferde artık hollanda ingiltere filan tutarız.Yazıklar olsun.

Peckle
11 Şubat 2011, 18:33
Rıdvan gelsin diyecem de...