PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Emrecan

Pruva
27 Mart 2011, 05:15
91 yılında İstanbul-Dragos'da doğdum Salı günüydü az kalsın pazarda doğucakmışım :) maltepede oturdum 12 sene boyunca. 1.sınıfı özel nilüfer ilköğretim okulunda 2-3-4-5 sınıfı günhan kolejinde 6-7 çevre kolejinde okudum 7.sınıfım en iyi sınıfımdı 8.sınıfı altayçeşme ilköğretim okulunda okudum bu 12 seneden sonra o zaman ki adı lgs olan şimdiki ygs ile düzce gümüşova anadolu lisesine gidebildim 4 senem düzce'de geçti iyi kötü anısıyla. Öss'de ilk sene Çanakkale 18 mart üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümü kazandım fakat bana hem ağır geldi hem de bizim sınıf 81 kişiydi kalabalık olunca verim alamam diye düşünüp okulu bıraktım ertesini sene şuan okumakta olduğum Okan üniversitesi Deniz ve Liman işletmeciliğini kazandım iyi ki hayallerimin peşindem koşuyorum diyebilirim. Dgs'ye hazırlanıyorum 1.5 senem var ama anca :) İleride kaptan olmayı düşünüyorum veya kara da çalışırsam ingiltereye gitmeyi hayal ediyorum. Yaklaşık 3-4 senedir tsc'ye üyeyim fırsat buldukça online olup yardımcı olmak istiyorum 2-3 yama işinden anlıyorum menü müzik gibi ufak yamalar :) Extreme11'i herkes gibi ben de sabırsızlıkla bekliyorum...