PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Hızlısı Google Chrome

-hate-
06 Mayıs 2010, 23:20
Chrome'un yeni yayınlanan beta sürümü yapılan testlerde tüm rakiplerini geride bıraktı. Google Chrome kullanıcılarını hız konusunda memnun etmeye devam ediyor.
Google geçtiğimiz gün Chrome web tarayıcısının yeni beta sürümünü kullanıma sundu.
Yeni sürümün en iddialı olduğu konu ise hız. Yapılan testler yeni Chrome betanın rakiplerinden daha hızlı olduğunu ortaya koydu.

V8 JavaScript motoru sayesinde hızı büyük ölçüde artan Chrome, Sun Spider adlı test yazılımında Opera 10.53, Safari 4.0.2 ve Firefox 3.7'nin pre-alfa sürümlerinden biri karşısında birinci oldu.

Kaynak: SDN

efyuaR
07 Mayıs 2010, 16:46
İlginç Google Chrome , firefoxtan yavaş çalışıyor gibi görünüyor...

MrKhAn o7
07 Mayıs 2010, 21:44
Opera 10.53, Safari 4.0.2 ve Firefox 3.7 ...

Hiçbirine inanmamak lazım. Ben Mozilla kullanıyorum, Safari yide Operayı da kullandım Mozilladan hız olarak hiçbir farkını görmedim. Hadi şimdi dersiniz sen farketmemişsindir diye ama değerlere bakın Opera, Mozillanın neredeyse 3 katı hızında çalışıyor. Bence bunların hiçbiri doğru değil. En iyisi Mozilla . ;)

[Rna]MajeziK
08 Mayıs 2010, 21:50
Google chrome kullanıyorum,firefoxu unutturdu bana..

Samuel Rhawi
09 Mayıs 2010, 00:00
firefox on numara arkadaş konu fazla açmadıgınız için bilmezsiniz mozillada mesaj kutusunun sağ üstündeki AA var ona basında kodlar aktif oluyo. mesela kalın yazmak ıcın B ye bastıgınızda çıkmıyor direk kalın yazıyor. chrome de AA tuşu yok.. desteklemıyor

D.Leite
09 Mayıs 2010, 00:12
Bnde Google Chromede Türkçespiker açılmıyor

Emre_61
09 Mayıs 2010, 12:06
Google Chrome hızlı ama resim kopyalamayıyorum . Örn. Konu açarken .

Samuel Rhawi
09 Mayıs 2010, 12:13
Google Chrome hızlı ama resim kopyalamayıyorum . Örn. Konu açarken .

bende onu soyledim zaten resim kopyalamaz. yukarda AA var o tuş yok o tuş mozilla opera ve internet explorer de var sadece

-YaLan-
09 Mayıs 2010, 12:15
Firefox kadar Opera'nın eklentisi olsa kim Firefox'u kullanır merak ediyorum..

ŞU (http://forum.donanimhaber.com/m_38657341/mpage_1/key_/tm.htm) konuyu bi okuyunda tarayıcı görün..

Kaç kişi Firefox'u bilgisayarından kaldırıp , Opera kurmuş..Ön yargılı olmadan deneyin tüm tarayıcıları ki size en uygununu bulun..Yukardaki konuyu okuyup Opera kullanmayacak kişi tanımıyorum:)