PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski Oyuncuları Açma

ekselanstan
18 Aralık 2007, 01:02
Eski oyuncuları ve eski milli takımları açmanın bir yolu var mı arkadaşlar? Ben bakındım bişey bulamadım. Bilen varsa güzel olur.

metin_99
19 Aralık 2007, 00:59
açma derken??oyunda böle bişi yoq aslında classic turkey mesela oyun bunu yapmıyor ama biz kendimiz yapıyoruz...bide classic brasil fln var onları almak içnde points in olması lazım...

ekselanstan
19 Aralık 2007, 04:50
Ecet classic brasil gibi takımları nasıl açabilirim onu soruyorum. Puanımda yeterince var sanırım. Master lig kupası D1 cup ve master ligin bir alt grubunun kupasını aldım. Bunun dışında international cup konami cup aldım. Pes6 da menüde kolay bir yerdeydi classic takımları ve kayıtlı olmayan oyuncuları açmak (Mesela Hagi) lakin Pes2008de bulamadım. Bir yerde gördüm ama onunda nasıl açılacağı konusunda bir bilgim yok. Puanda yazmıyor (pes6da wen puanı olarak görünüyordu).

Bu classic takımları menüden nasıl açıyoruz sorum özetiyle bu.

ekselanstan
04 Ocak 2008, 00:07
arkadaşlar yok mudur bilen. Yani kimse açmadı mı pes puanlarıyla class,c takımları? yada yeni stadyum veya formaları?

werhet
10 Mayıs 2008, 18:12
pes 08 de puan falan yok.kupaları ve bazı ligleri bitirdiğinizde belli sayıda efsane/klasik geliyor.

unalsari
11 Mayıs 2008, 17:22
bende arkadaslara katılıyorum butun kupaları aldım ama clasıc takımlar acılmadı bır bakarsanız sevınırım ıyı calısmalar

tarik_gfb
13 Mayıs 2008, 13:05
pes 08 de puan falan yok.kupaları ve bazı ligleri bitirdiğinizde belli sayıda efsane/klasik geliyor.

Katılıyorum.Benimki öyle açıldı...

unalsari
14 Mayıs 2008, 00:27
ama clasıcler acılmıyo brezılya falan

kerasertuero
16 Mayıs 2008, 13:34
international cup'da kuparları alman gerekiyor. örneğin klasik ingiltere'yi açmak istiyorsan ingiltere milli takımıyla international cup'ı almalısın. diğerleri içinde aynı. ama sadece belirli takımlar için
ingiltere, italya, ispanya, brezilya, fransa, arjantin, hollanda, almanya
ayrıca ben klasik oyuncuların option file'ını ekledim pes 2008 yamalar- option file edit bölümünden indirebilirsiniz :)