PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski T.S.C mi? Yoksa Yeni T.S.C mi?

BlackCat(v-i-p)
10 Ekim 2009, 04:41
Değerli T.S.C üyeleri;

Sitemizin şuan ki genel durumunu mu yoksa eski halini mi tercih edersiniz? Bunu öğrenmek istiyoruz.

Sitemiz şuanda farklı bir anasayfaya sahip ve eski kullandığımız portal sistemi artık yok.

Sitemizin eski haline örnek resim:

http://img268.imageshack.us/img268/9744/tscgenel.png

Özellikle yeni anasayfamızda sanki bir ilgi düşüşü var.Elbette şuan pes 2010 bekliyoruz ve artık demo da bizleri kesmiyor.Bir geçiş dönemi yaşıyoruz ve mutlaka bir düşüş olması normal.Ancak sorumuz şu;

Mkportal kullanan,üstte ki resim de gibi olan T.S.C yi mi geri istersiniz yoksa şuan ki kullandığımız anasayfamız ve forum daha mı iyi?

Bu konuda mutlaka tüm üyelerimiz fikirlerini hem oylarıyla hemde yorumlarıyla belirtsin.Herkes kendi düşüncesini ,başkalarının fikirlerine bağlı kalmadan özgürce dile getirebilir.
Unutmayın ki T.S.C sadece sizlere daha iyi hizmet vermek ve sizleri memnun etmek için çalışıyor ve değişiyor.

Oy kullanmayı unutmayın!

Şimdiden herkese teşekkürler.

lad_7777
10 Ekim 2009, 05:30
Eski portal daha güzeldi diyorum.Çünkü daha sade ve kullanışlıydı.Ayrıca eski portal daha hızlıydı.Siz yöneticiler de dikkat etmişsinizdir portal değiştikten sonra site duraksadı.En basit örneği kendimden vereyim.Siteyi açıyorum altta pes 2010 demo yamalar kısmına bakıyorum ve kapatıyorum.Yeni mesajları göremiyorum.Tamam bu olay portalda son 10 mesajın olmamasından kaynaklanıyor.Fakat alışılagelmiş ve herkesin kullandığı sistem bu şekildeydi.Bu portala da son 10 mesaj eklenir ama eskisi kadar iyi olmayacağını düşünüyorum ve son olarak sadelik ve kullanışlılık diyorum.Şimdiden çalışmalarınızda başarılar.

Plexicroma
10 Ekim 2009, 08:38
Şimdiki hali çok daha güzel bence :)

mustafa1907fb
10 Ekim 2009, 08:43
forumdan son 10 konu yok bunun olmaması kötü

onurbey
10 Ekim 2009, 10:29
şimdiki hali çok daha güzel ve modern ben bu hali kalsın diyorum

-YaLan-
10 Ekim 2009, 10:49
forumdan son 10 konu yok bunun olmaması kötü

Eski portal daha güzeldi diyorum.Çünkü daha sade ve kullanışlıydı.Ayrıca eski portal daha hızlıydı.Siz yöneticiler de dikkat etmişsinizdir portal değiştikten sonra site duraksadı.En basit örneği kendimden vereyim.Siteyi açıyorum altta pes 2010 demo yamalar kısmına bakıyorum ve kapatıyorum.Yeni mesajları göremiyorum.Tamam bu olay portalda son 10 mesajın olmamasından kaynaklanıyor.Fakat alışılagelmiş ve herkesin kullandığı sistem bu şekildeydi.Bu portala da son 10 mesaj eklenir ama eskisi kadar iyi olmayacağını düşünüyorum ve son olarak sadelik ve kullanışlılık diyorum.Şimdiden çalışmalarınızda başarılar.

Forumun en altına inerseniz,top 10 istatiklerini görürsünüz:)

*YuSuFBuLDu*
10 Ekim 2009, 10:58
Yeni portal hoş ve güzel görünüyor fakat eskisi gibi kimse girmiyor bende artık girmiyorum portala eskisi gibi kimlerin sitede açık olduğunu hangi konulara cevap yazıldığını vs. görüyorduk ama eğer şimdiki yeni portala aynısı eklenirse memnuniyetle girerim.:)

junate
10 Ekim 2009, 10:58
eski hali çok daha güzeldi bence sonuçta herşey elimzin altındaydı anasayfa da şu haliyle sanki easports un anasayfası gibi oldu kullanışsız buluyorum...

cesc
10 Ekim 2009, 11:02
Eski hali

Tataroglu
10 Ekim 2009, 11:10
Bencede eski hali daha güzeldi.Yeni portal sanki kasıyor gibi bilmiyorum sadece bende mi oluyor ama sorun zaten o değil.Nedenini bilmiyorum ama eskisi daha güzel.:) Ona alıştık heralde ondan... :)

kpln04
10 Ekim 2009, 11:15
portalın yeni hali güzel değil

AnilAcar52
10 Ekim 2009, 11:16
Eski hali tabikide .. Ne güzel son 10 konu vardı.. Eğer portala koymayacaksanız forumun altına değil üstüne koyarsanız daha iyi olur :)

Peckle
10 Ekim 2009, 11:18
Bence de şimdiki hali daha güzel, daha şık duruyor. Tabii tüm üyelerin şikayet ettiği "Son 10 Mesaj" bölümü eksikliği giderilirse daha iyi olur...

Nekrofili
10 Ekim 2009, 11:42
Yeni portalımız daha güzel. Üstelik anasayfadaki flash, görsel açıdan daha şık duruyor :)

Ama eski portal da fena değildi tabii :)

Mahşer
10 Ekim 2009, 12:11
Ben eskiden forumun suratına bile bakmazdım siteye girer girmez portala giderdim şimdi ise hemen foruma giriyorum ama oyum Yeni Hali Çok Daha İyi..değişmesin'e
bir de forumdaki top 10 güzel durmuyor eğer yapabilirlerse Emrah bey veya Hasan bey iyi olucaktır

lokman-45
10 Ekim 2009, 13:35
bence eski portal çok daha iyiydi eski portal geri gelsin

lewi wills
10 Ekim 2009, 14:28
Bencu bu hali daha guzel.. Yenilikler her zaman ilk başlarda herkese çirkin gelir. Örnek Pes2010 cıkacak herkes oynamaya başlayacak ve yorumlar pes2009 daha guzeldı ben pes2009 oynamaya devam edıcem diyecekler ama oyunu oynaya oynaya pes2010'un daha guzel oldugunun farkına varacaklar onun için yenı olan herşey ılk başlarda cırkındır bu yuzden bu halıyle devam dıyorum ben.. Top 10 son 10 mesaj olayı da saçma bence. Senın son gırmenden sonra 15 konuya yorum geldıyse ne olacak 10-15arasında konuları okumayacakmısın onun ıcın anasayfadan forum dersın forum dan da yeni mesajları tıklarsın ve sana son 10-15-20 mesaj senın en son gırdıgınden bu yana yazılan tum mesajların gözukur..

de_souza
10 Ekim 2009, 14:45
Bu hali gayet güzel ama eski portal daha iyiydi bence..

Berker Gonca
10 Ekim 2009, 14:55
Portaldaki ilgi düşüşünü son konuların olmamasına bağlıyorum. Görünüş olarak gerçekten çok güzel oldu portal ancak kullanış bakımından biraz kötü gibi..

Forum bence böyle daha iyi oldu yandaki boşlukları beğenmeyen arkadaşlar var ben böyle daha çok beğendim ama beğenmeyenler çoklukta orası kapatılmalı bence onun dışında banner olsun kategori ikonları olsun herşey çok güzel bence..

Yani toparlamak gerekirse MkPortal'a geri dönmeliyiz ancak forumu kenarlardaki boşluklar hariç değiştirmemeliyiz..

efinho58
10 Ekim 2009, 16:55
eski portal daha sade kullanışlı ve anlaşılırdı.ama zaman geçtikçe buna da alışırız.bu kadar emekten sonra bence böyle kalmasında bir sakınca yok.yalnız yeni mesajlar bölümünü portala koyarsanız daha güzel olur.

Sedat_60
10 Ekim 2009, 17:16
Eski hali ..

highclass
10 Ekim 2009, 18:59
Eski Hali

SaKaRYaLı
10 Ekim 2009, 19:22
Eski hali güzel ama bu hali ondan daha güzel...Sadece eksikleri var...Örneğin yavaş ve forumda yazılan son 10 mesaj yok...Forumla bağlantısı yokmuş gibi...Forumda son yazılan mesajlar ve biraz daha hızlı olursa çok iyi olur...

TwiNKie...
10 Ekim 2009, 20:05
Yeni haliyle görsellik iyi ama eski haliyle görsellikte güzel kullanımda rahat. Bu nedenle eski hali daha iyiydi diyorum...

Matthaus
11 Ekim 2009, 21:26
eski hali

Buff R+
11 Ekim 2009, 22:01
Eskisi daha iyi

IISoNCuII
12 Ekim 2009, 10:39
Eski hali daha iyiydi...

ergunis
13 Ekim 2009, 00:35
Yeni hali gayet güzel.Ama Level Online a çok benzemiş tasarım olarak..Bakın karşılaştırın..www.level.com.tr

ramazan_abi
04 Kasım 2009, 01:25
kesinlikle eskisi. Forum havası gitmiş durumda. Portal güncellenmiyor.. Acil önlem alınmalı.

kpln04
04 Kasım 2009, 01:39
valla ben artık hiç portala girmiyorum eskisi geri gelmeli daha kullanışlıydı

mursel134
04 Kasım 2009, 01:47
kesinlikle eskisi

emany
04 Kasım 2009, 14:41
Konu kapatılmıştır.