PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Extreme

StresT
30 Mayıs 2011, 22:11
extrem ilk çıktıgı gün yükledim 2-3 gün oynadım ama begenmedim.

ilk nedeni tsl oyuncuların yüzü çok kötüydü hatta yabancı liglerde oyuncuların yüzlerine bile el atılması ve aynı düzlenmede olması kötü olmuş.Bir çok iyi yüz olmasına ragmen oyuncu yüzlerindeki eksiklik çok fazlaydı.el atayım dedim ama işin içinden çıkılacak gibi degildi.

2. Nedeni stadyumlar çevirme stad oldugundan hoş olmamış.hatta bazı stadlar çimleri yem yeşil buda makinanın yavaşlaması ve donması için ön hazırlık oluyor.pes kullandıgı sade çimler daha güzel.Yani güzel bir stad olur pakete eklenir ama olsunda nasıl olursa olsun diye koymak yanlış

3.neden paket biraz abartılı,oyunu oldugu gibi yeniden indirdik kesinlikle paket 5 gb degil.Bunu direk oyundaki bin dosyasına import edicek şekilde bir setup program yapabilirseniz daha güzel olabilir kullanıcı açısından.

oyundaki ilk açılış sayfası ve stadların isimleri ve resimleri güzel düşünülmüş.TSL olması güzel olmuş.Türkçe spiker bence başarılı olmuş.(2-3 eksikleri vardı düzeltilmiştir)

Bence extrem ekibi oyunun sadeligini bozmadan eksik yerleri tamamlasa daha güzel olabilir.ben yabancı bir paket kullanıyorum(isim vermeye gerek yok),sade olması en büyük tercih sebebim.

öneri ve eleştiri diyince aklıma bunlar geldi,umarım seneye kullanımı daha sade,oyuncu yüzleri özenle seçilmiş,ekstra stad eklenmemiş(her yönden mükkemel olmadıgı sürece),oyuncuların güçleri orjinal pes ile aynı olan bir paket kullanırız

Orteqa
31 Mayıs 2011, 14:59
Her Kelimeye Her Cümleye Katılıyorum Stsl Yüzlerine Gelince Gerçekdende Kalitesiz Yüzler İçinde Çok Kaliteli Olanlarda Vardı. Ve Avrupada Konami"nin Yapmış Oldugu Kaliteli Yüzleri Değiştirip Yerlerine En Kötülerini Koymakda Ayrı Bişey Tabi 100 Tane Face Olacagına 10 Tane Olsun Kaliteli Olsun Böyle Düşünüyorum Aynı Zamanda Oyuncu Yetenekleri Gerçegiyle Alakasız Oyuncu Yetenekleri Çok Yanlış Hazırlanmış Grafik Olarakda Oyunun Her tarafına Girilmiş Buda Kötü Bişey Bence Biraz Sadelik Olsa Daha İyi Olur Ama Extreme iyi Taraflarıda Var Tabiki Muhteşem Tezahüratlar Ve Muhteşem Spiker.

ZeRoCooL
31 Mayıs 2011, 15:42
Sadelik isteyen Pesedit Patch indirsin exTReme ne demekse o şekil yapılmış bir oyundur. He! Yüzler vs. update geldikçe düzelecektir. Sonuçta Konami'de çalışan insanlar yapmıyor.

mcharun
31 Mayıs 2011, 19:44
En başından beri söylüyoruz ancak anlatamıyoruz galiba. exTReme yaması, bireye özel bir yama değildir. Siz yamanın sade, stadların sade ancak oyuncu yüzlerinin çok daha iyi olmasını istiyorsunuz. Sadelik ararken, oyuncu yüzlerinde daha fazlasını talep ediyorsunuz. Başka bir üye forma hastası, bir başkası krampon ve top. Menü müziklerini, graifk detaylarını, lig güncellemelerini yetersiz bulan da var, fazla olduğunu düşünen de. 20ye yakın menü resmi eklediğimiz halde bunun yetersiz olduğunu düşünen de. Diğerleri STSL ve Bank Asya Ligi olsun diyor, bir başka üye zaten avrupa liglerinde olan oyuncuların yüzleri var siz STSL ve Bank Asya 1. Lig'deki oyuncu yüzlerini yapın diyor. Üyenin biri spiker olarak sadece Hasan veya Emin'i isterken, bir başka üye Hasan&Emin spikerine ek olarak Ali Kerim'in yorumcu olarak olmasını bilr yetersiz buluyor.

Şunu kesinlikle bilmenizi istiyorum ki, exTReme'11 en başından beri TSC üyelerinin genel beklentilerini karşılamak üzerine hazırlanmış ve şu anda bunu fazlasıyla gerçekleştirmektedir.

Oyuncu yüzlerini yetersiz buluyorsanız yüz yapımcışarı paket halde dosyaları yayınlıyorlar. İndirip oyununuza atarsınız, sorunu bizzat kendiniz çözersiniz. Aynı şekilde stadyumları da.

Binlerce üyesi bulunan sitemizde, sadece şahsınıza özel bir yama hazırlanması mümkün değildir, bunu bilmenizi isterim.

Yamayı genel olarak beğeniyorsanız kullanırsınız, beğenmiyorsanız daha sade ve basit başka bir yama ile oyununuzu oynamaya devam edersiniz. Eleştirilere her daim açık olduğumuzu her defasında dile getiriyoruz, ancak eleştirinin de hakkını vermesini bekliyoruz. Bu yamayı daha iyiye ***ürecek bir eleştiri değil, sadece kişisel beğeni beklentinizi karşılamadığı için yazdığınız sitem dolu bir yazıdır.

TSC

ZeRoCooL
31 Mayıs 2011, 19:55
İşte bu kadar Harun abi açıklama gayet anlaşılır teşekkürler...

StresT
31 Mayıs 2011, 21:00
Şunu kesinlikle bilmenizi istiyorum ki, exTReme'11 en başından beri TSC üyelerinin genel beklentilerini karşılamak üzerine hazırlanmış ve şu anda bunu fazlasıyla gerçekleştirmektedir.

Oyuncu yüzlerini yetersiz buluyorsanız yüz yapımcışarı paket halde dosyaları yayınlıyorlar. İndirip oyununuza atarsınız, sorunu bizzat kendiniz çözersiniz. Aynı şekilde stadyumları da.

Binlerce üyesi bulunan sitemizde, sadece şahsınıza özel bir yama hazırlanması mümkün değildir, bunu bilmenizi isterim.

Yamayı genel olarak beğeniyorsanız kullanırsınız, beğenmiyorsanız daha sade ve basit başka bir yama ile oyununuzu oynamaya devam edersiniz. Eleştirilere her daim açık olduğumuzu her defasında dile getiriyoruz, ancak eleştirinin de hakkını vermesini bekliyoruz. Bu yamayı daha iyiye ***ürecek bir eleştiri değil, sadece kişisel beğeni beklentinizi karşılamadığı için yazdığınız sitem dolu bir yazıdır.

TSC

kişiye özel bir yamadan bahsetmedim.ama bence yüzü iyi olan oyuncuları degiştirmek,çok sayıda oyuncunun yüzünü görememek(yaklaşık 8-9 aydır beklenen bir paket bu kadar zamanda extra yüz eklenmemiş olması garip),çevirme stad kullanmak,kulak tırmalayan müzikler.komple oyunu yeniden indirmiş olmamız(neden setup dosyası yapılmaz bilmiyorum)

ayrıca belirtmekte fayda var oyunu bu kadar yoran çevirme stadlardır.yani güzel stadlar olsa neyse.örnek SIGNAL IDUNA PARK stadı mükemmel bir stad,görsel açıdan,oyunda artı bir zevk veriyor ama 2008-2009 yılından çevirip 2010 uyarlanan stad bence ne görsel açından nede oyuna ekstra bir zevk veriyor.

Birde ben burda extrem kötülemiyorum ama bazı konularda abartıya kaçtıgını düşünüyorum.pakete olsunda nasıl olsun diye birşey eklemek yerine,sadece güzel olan şeylerin koyulması taraftarıyım..yani stad koyucaksanız herkesin begendigi bir stad olabilir yada yüz koyucaksanız herkesin begendigi yüzleri koyabilirsiniz..atıyorum x oyuncunun piyasada tek olan yüzü,rezil durumda oldugu halde oyuna eklerseniz bu güzel olmaz.

Türkçespikerin artılarıda var,en önemlisi türkçe spiker olması,stadların giriş müzikleri,gol sonrası müzikler,stadların orjinal resmi ve isimleri,oyuna giriş introsu,daha belki sayamadıgım şeylerde vardır.ama iyilerin yanında kötülerde var.Bu size göre extreme daha iyiye ***ürecek bir eleştiri olmaya bilir ama bende genelde fikrimi çok açık net yazarım.genele bakmam.seneye inşallah daha sade bir paket görebiliriz yada pesedit devam.

mcharun
01 Haziran 2011, 17:40
Bence siz pedesit yaması kullanmaya devam edin.
O fazlasıyla beklentilerinizi karşılayacaktır, sade ve basit..

Yusuf[Baba]
01 Haziran 2011, 18:02
Sade oyun istiyorsan benim gibi hiçbir yama yüklemeyip oyna...

StresT
01 Haziran 2011, 19:36
yok o kadarda degil :) forma ve yüz olmadan oyunun zevki çıkmıyor.400 mb yüz aktardım oyuna,pankart,taraftar sesi,full forma gerisi fazlalık.