PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Extreme 2010 ve Taraflı bakış açısı

ikiikimi
27 Haziran 2010, 08:05
Biri bana hangi mantıkla bu extreme 2010 da orjinalinde şampiyonlar liginde olan Beşiktaşı çıkarıp yerine bursa hezimeti yaşayan feneri koyduğunu lütfen açıklasın.!!!!!

Yahu arkadaşım Şampiyonlar ligine direk katılacak takım Bursaspor?

2-2 anonsunun etkilerinin Extreme yapımcılarını bile inandırdığını hayretle izledik :)

Bu resmen ezik psikolojinin bilinç altı yansımalarının dışa vurumu olmuş Extreme 2010.

Birdaha söylüyorum güzel kardeşim...

Geçen yılın şampiyonu Beşiktaş Şampiyonlar ligine katılan tek türk takım. Bu yılın şampiyonu ise Bursaspor.

Size yanlış anons yapmışlar..

Kendinizi bu kadar ezik ve küçük düşürmeyin yaa

Komik oluyorsunuz

ali554
27 Haziran 2010, 09:19
Peki dünyanın ilk Türk takımı olarak Şampiyonlar Liginde Yarı Finale kadar yükselen kim? Tabi ki Fenerbahçe'dir ve Fenerbahçe'de Şampiyonlar ligine gitti

Messi_1o
27 Haziran 2010, 11:54
Biri bana hangi mantıkla bu extreme 2010 da orjinalinde şampiyonlar liginde olan Beşiktaşı çıkarıp yerine bursa hezimeti yaşayan feneri koyduğunu lütfen açıklasın.!!!!!

Yahu arkadaşım Şampiyonlar ligine direk katılacak takım Bursaspor?

2-2 anonsunun etkilerinin Extreme yapımcılarını bile inandırdığını hayretle izledik :)

Bu resmen ezik psikolojinin bilinç altı yansımalarının dışa vurumu olmuş Extreme 2010.

Birdaha söylüyorum güzel kardeşim...

Geçen yılın şampiyonu Beşiktaş Şampiyonlar ligine katılan tek türk takım. Bu yılın şampiyonu ise Bursaspor.

Size yanlış anons yapmışlar..

Kendinizi bu kadar ezik ve küçük düşürmeyin yaa

Komik oluyorsunuz

Saçma sapan mesaj yazma arkadaşım ne karışıyorsun yapımcılara.
beyenmıyorsan oynamazsın.

InTheTurkey
27 Haziran 2010, 12:01
Şampiyonlar liginde Beşiktaş ve Galatasaray'ın olması zaten mantıksız.Onlar UEFA'da

Onur Çetin
27 Haziran 2010, 12:16
Peki dünyanın ilk Türk takımı olarak Şampiyonlar Liginde Yarı Finale kadar yükselen kim? Tabi ki Fenerbahçe'dir ve Fenerbahçe'de Şampiyonlar ligine gitti

Fenerbahçe en fazla çeyrek final oynadı.Galatasaray 1989'da Yarı Finalde Steaua Bükreş le eşleşmişti

emany
27 Haziran 2010, 14:34
Yamada taraf tutma gibi saçma sapan duyarlılıklarımız yok arkadaşım. Gereksiz yere milleti galyana getirmeye çalışma. Konu Kilit.