PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Failleri Bulunsun !

Orteqa
10 Ekim 2011, 17:07
http://img23.imageshack.us/img23/7562/32687541894.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/32687541894.jpg/)

Sarı-lacivertli yönetime çağrıda bulunan Fenerli taraftarlar, TFF ve emniyet nezdinde faillerin derhal bulunmasını istedi

Emre Belözoğlu'nun ardından Volkan Demirel'in de TT Arena'da protesto edilmesi, Fenerbahçe camiasını ayağa kaldırdı! Milli file bekçisine Almanya maçında, "Şikeci Volkan, bu maçı da sattın" şeklindeki sözlü taciz üzerine harekete geçen sarı-lacivertli taraftarlar, kulübü telefon ve faks yağmuruna tutarak bunları yapanların cezalandırılması için yönetimden TFF ve emniyet nezdinde girişim başlatmasını istedi.

KAMUOYUNA BIRAKTI

Yoğun tepkinin ardından harekete geçme kararı alan F.Bahçe yönetiminin, konuyu federasyona taşıyacağı öğrenildi. Volkan ise "Hizmetlerimin karşılığı bu mu" diyerek sitemde bulundu. Milli kaleci şöyle konuştu: "Tüm ülkenin takımı için mücadele ediyor, elimizden geleni yapıyoruz, gördüğümüz muamele ise bu. Söylenecek söz bulamıyorum. Değerlendirmeyi kamuoyu yapsın."

Tenay
10 Ekim 2011, 20:47
Aslanlarım milli maçta yapmayın şunları Fener maçında istediğiniz kadar atın çakmaklarınızı şaka bir yana böyle şeyler doğru değil ne kadar fenevi sevmeyen ve çok büyük bir tutkuyla bağlandığım Galatasaraylı olsam bile böyle şeyler yalnış sakin ultrAslan'larım
Forever GS

Orteqa
11 Ekim 2011, 14:42
Ölü taklidi yapın gider beyler.

Yusuf[Baba]
11 Ekim 2011, 16:52
"Hizmetlerimin karşılığı bu mu" diyerek sitemde bulundu. Milli kaleci şöyle konuştu: "Tüm ülkenin takımı için mücadele ediyor, elimizden geleni yapıyoruz, gördüğümüz muamele ise bu. Söylenecek söz bulamıyorum. Değerlendirmeyi kamuoyu yapsın."

Adam haklı...

wakabayashi13
11 Ekim 2011, 17:24
Valla bırkın Volkan'ı o futboldan sonra benim Arda'yı Burak'ı bile protesto edesim geldi.Hem nasıl milli maçta Galatasaraylı'lar protesto edebilecek kadar çoğunlığa sahip oluyorlar?Fenerliler Beşiktaşlılar milli maça gitmiyorlar mı?