PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : The_FataL.(Eser Tokaş)

Leonidas'18
25 Ağustos 2010, 17:24
Merhaba Arkadaşlar Gerçek Soyadım Belözoğlu Ama Arkadaşlar Kendi Aralarında Yılmayan
Sert Anlamına Gelen Tokaş Lakaıbını Koydu Bende Bu Lakabı Sosyal Paylaşım Sitelerinde (Facebook Twitter mySpace vs.) Soyadım Olarak Kullanıyorum

İstanbul Nişantaşı Doğumluyum pes gta fifa sims call of duty nfs oyunlarının hastasıyım:D
7 Yaşımdan Beri Futbol Oynamaktayım ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor U17 Takımında 17 Numaralı Forma Giymekteyim (5 yıl oldu aynı numara :D)
Yalnız Kalmak TSC Ye Takılmak Yama Yapmak En Büyük Hobilerimdendir
Korku Bilim Kurgu Komedi ve Aşk Filmlerini Severim
Genelde Rap Rock Şarkılar Dinlerim Ceza Manga Shakira ve Beyonce En Sevdiğim Ses Sanatçılarındandır En Sevdiğim Futbolcu Cristiano Ronaldo Avrupada EN Sebdiğim Takım
Real Madrid

Duygusal Asabi Agresif Asi Hiperaktif Bir Karakterim var Havalı Kendini Beğenmiş Kendini Öven
Abartan Kişilerden Nefret Ederim Kendim Öyle Değilim Yardımlaşmayı severim

pes oynamaya pes2009 da başladım ve pes10 da yama yapmaya başladım ilk öğrendiğim yama menü müzik yapma oldu

Doğum Tarihim 31 Ağustos 1993 Kız Arkadaşlarda Bu Durumdan Dolayı Agusto Olarak Çağırıyorlar Beni:D
2 Yıl İngiltere Londrada Kalığım İçin İngilizcem Çok İyi

Pek Çok PES Sitesinde The_FataL Nickini Kullanyorum (Kelime Anlamı Ölümcüll..!!
msn adresim ronaldo_eser@hotmail.com isteyen eklesin

Facebook Profilimi Görmek İçin Tıklayın (http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1055867800)

Emre_Özel
25 Ağustos 2010, 17:28
Kendini cok ıyı anlatmıssın dostum facebookda ekledım seni :D

Leonidas'18
25 Ağustos 2010, 17:43
bende kabul ettim :D