PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe bu sene Şampionlar Ligi'nde n'yapar?

kanunsuz66
19 Temmuz 2010, 18:17
fenerbahçe bu seNe şampiYonlar liginde n'yapar?

lütfen gerçekçi oy verelim...

seyfoxx
19 Temmuz 2010, 18:21
bence young boys'u eler bir sonraki turda elenir.yani gruplara bile kalamaz.(çıkacak rakipte önemli...)

kanunsuz66
19 Temmuz 2010, 18:25
grplardan ikinci çıkarız gibime geliyor, gerisi de inşallah kadıköyün atmosferi, taraftarın ateşi ve futbolcularımızın da kuwetli isteğiyle de gelir.

Ama kesinlikle bir forwet Şart (iyi bir forwet)

Sinan ÖZER
19 Temmuz 2010, 18:26
Young Boys şutlar :D

Şaka bir yana,bana kalırsa 3. ile 2. arası bir savaş verir.Ya kılpayı 3.olur,ya da 2.

-YaLan-
19 Temmuz 2010, 18:32
Ben gruplara katılabileceğini sanmıyorum.

sinanert21
19 Temmuz 2010, 18:36
Bu anketi açmak için acele etmişsin çünkü şu anki manzarada gruplardan bile çıkamayız, kadro son halini alsın takım uyumu oluşsun ona göre daha iyi yorum yapabiliriz.

efinho58
19 Temmuz 2010, 18:42
Daha Young Boys var, onu elersek büyük ihtimalle bizden daha iyi bi takım gelecek, diyelim ki onu da eledik, gruplar zor mu kolay mı belli değil...Yani bu konu için çok erken.Ama ben Young Boys'u eleyip bir dahaki tur eleneceğimizi ve Avrupa Ligi'ne gidip başarılı olacağımızı düşünüyorum.Dediğim gibi hiçbir şey belli değil.Henüz çok erken, belki 1-2 transferle daha iyi oluruz.

eagle1903
19 Temmuz 2010, 18:53
Gruplara kalamama ihtimali yüksek.Çünkü Young Boys'u elese bile eğer Zenit ve ya Ajax'tan biri elenmez ise diğer turda seribaşı olamıyacak ve güçlü rakiplerle eşleşicek.

push9
19 Temmuz 2010, 19:29
gruplara çok zorlanarak girer ve 3.olur

akgandalf35
22 Temmuz 2010, 20:27
Young Boysa elensin şampiyonlar liginde rezil etmesin :D :D

Butwhoan
22 Temmuz 2010, 21:20
Young Boys'a 2-1 yenilir , Avrupa macerası sona erer.

Peckle
22 Temmuz 2010, 21:26
Young Boys'a 2-1 yenilir , Avrupa macerası sona erer.

"Görüşün" hakkında yorum yapmayacağım; ama maçlar rövanşlı ;)

Butwhoan
22 Temmuz 2010, 21:28
Net Score tahmini yapayım ozaman

Young Boys evinde ;

2-1 Fenerbahçeyi yener.

Fenerbahçe evinde ;

2-2 Young Boys ile berabere kalır.

efinho58
22 Temmuz 2010, 21:32
Biz Young Boys'a elenirsek Avrupa Ligi'nden mi devam edeceğiz yoksa Avrupa'da yer alamayacak mıyız?Tabi Young Boys'a elenmeyiz ama merak ettim.

Emre Ballı
22 Temmuz 2010, 21:36
Avrupa bitiyor. Eğer young boys'u yenip diğer turda elenirsen Avrupa Ligi'ne gidiyorsun. Bu arada boş hayallere kapılmayın F.Bahçe Kadıköy'de Young Boys'mu yenemicek :)

Orteqa
22 Temmuz 2010, 21:38

Young Boys evinde ;

2-1 Fenerbahçeyi yener.

Fenerbahçe evinde ;

Görüşün Çok Yanlıs Bsc Young Boys Degilde Sanki Marsilya , Fiorentinedan Bahsediyoruz Gibi Yorum Yaptın Fenerbahce Bi Kere Şükrü Saraçoglunda Young Boys u Felç Eder :thumbdown:
O Young Boys Dediginiz Trabzonspor Gücünde Bir Takım Ne Kadar Abartyonuz

Berker Gonca
22 Temmuz 2010, 21:45
Burda Fenerbahçe mi Ypung Boys mu diye tartışmak bile gereksiz. Dünyanın favorisi belli "Fenerbahçe".. Yok böyle bişey olurda elenirsek takımda ne Aziz Yıldırım kalır ne Alex ama ben bu sene Fenerbahçe'den çok şey bekliyorum..

kanunsuz66
23 Temmuz 2010, 15:26
Burda Fenerbahçe mi Ypung Boys mu diye tartışmak bile gereksiz. Dünyanın favorisi belli "Fenerbahçe".. Yok böyle bişey olurda elenirsek takımda ne Aziz Yıldırım kalır ne Alex ama ben bu sene Fenerbahçe'den çok şey bekliyorum..

helal osun:D

bence gruplardan çıkış garenti bide cyan geldimi sallayacaz bu sene avrupayı

pes-in kralı
23 Temmuz 2010, 15:32
Zaten galatasaraylılar da hemen yok eleyemez falan demeye başladı. Valla eğer bu rakip Galatasaraya gelseydi sitedeki tüm galatasaraylılar çok rahat eleriz tarzında şeyler söleyecekti. Hal böyle olunca birazda kıskanclık devreye girdi.

AdemBaba
23 Temmuz 2010, 16:09
Zaten galatasaraylılar da hemen yok eleyemez falan demeye başladı. Valla eğer bu rakip Galatasaraya gelseydi sitedeki tüm galatasaraylılar çok rahat eleriz tarzında şeyler söleyecekti. Hal böyle olunca birazda kıskanclık devreye girdi.

E tabiki elerdik.Çünkü bizim Avrupa maceramız FB ninkinden çok çok başarılı.FB nin Avrupa'da çok sıfır çektiğine şahit olduğumuz için ister istemez içimize korku salıyor.
Ama gönlüm Fener'in gruplardan çıkmasından yana.1.-2. farketmez.Ülkemiz kazansın.

Peckle
23 Temmuz 2010, 16:34
Young Boys'a elenir diyenler Young Boys maçlarından sonra burada olsun ;)

pes-in kralı
23 Temmuz 2010, 16:43
E tabiki elerdik.Çünkü bizim Avrupa maceramız FB ninkinden çok çok başarılı.FB nin Avrupa'da çok sıfır çektiğine şahit olduğumuz için ister istemez içimize korku salıyor.
Ama gönlüm Fener'in gruplardan çıkmasından yana.1.-2. farketmez.Ülkemiz kazansın.

Avrupa Macerası ne alaka doğruur fener Avrupada sıfır da çekti ama şu an galatasaraydan daha iyi bunu sen bile biliyorsun işin macera ile alakası yok güç ile oyuncuların kalitesi ile ilgisi var bu takım 5 büyüklerden birine çıksaydı hepsi rahatça elerdi bu takımı.

AdemBaba
23 Temmuz 2010, 17:45
Avrupa Macerası ne alaka doğruur fener Avrupada sıfır da çekti ama şu an galatasaraydan daha iyi bunu sen bile biliyorsun işin macera ile alakası yok güç ile oyuncuların kalitesi ile ilgisi var bu takım 5 büyüklerden birine çıksaydı hepsi rahatça elerdi bu takımı.

Evet Sigma'yı da eliyordunuz.Rahat oynar yener geliriz diyordunuz.7 tane yiyince anladınız bişeyleri.O zamanda kadronuz çok iyiydi.Engin,Oğuz,Aykut,Rıdvan,Turan,İlker,Şenol. Noldu da yediniz o kadar golü.
Demek istediğim fb nin böyle faciaları çok olduğu için bunun olması kaçınılmaz değil.

Peckle
23 Temmuz 2010, 18:23
Adem abi sizin hezimetleriniz yokmuş gibi konuşma burda lütfen :)

Peckle
23 Temmuz 2010, 18:24

Young Boys evinde ;

2-1 Fenerbahçeyi yener.

Fenerbahçe evinde ;

İyice ezseydin takımı

sinanert21
23 Temmuz 2010, 18:37

Young Boys evinde ;

2-1 Fenerbahçeyi yener.

Fenerbahçe evinde ;

Sen Young Boys'u Chelsea ile mi karıştırdın?

Coach
23 Temmuz 2010, 18:56
Büyük konuşmayalım Arkadaşlar herkez Bursa şampiyon olamaz diyodu şampiyon oldu konuya şampiyon olamaz diyenler birdaha bakamadı. :D

AdemBaba
23 Temmuz 2010, 19:04
Adem abi sizin hezimetleriniz yokmuş gibi konuşma burda lütfen :)

Yok be Emre bizim o kadar yok.Bi Chelsea'ye yenildik onda da UEFA'yı aldık.Sizinkileri yazsak sayfalar dolusu çıkar.:D

efinho58
23 Temmuz 2010, 19:14
Birkaç sene önceki 5-1'lik Leverkusen maçı, Tromso maçları ve dahası...

kanunsuz66
28 Temmuz 2010, 15:29
young boys'u göklere çıkaranlara duyuru : Maç bugün ntv'de 21:15'de
izleyinde görün young boys mu, frustration with boys mu

eksiklerimiz olsa bile turu kadıköye bırakmayacağız, inşallah
maçtan sonra herkesi foruma bekliyorum