PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe ile Real Madrid onun İçin kapışıyor

serkan1520
22 Aralık 2008, 17:17
İspanyol spor gazetesi Marca, Werder Bremen´de oynayan Brezilyalı yıldız oyuncuyu transfer etmek için Real Madrid´e rakip olarak Fenerbahçe´nin de çıktığını yazdı.

Real Madrid ve Fenerbahçe’nin Diego için yarıştığını belirten İspanyol gazetesi, Luis Aragones’in takımının ara transfer döneminde Diego’yu almak istediğini ve büyük paralar teklif etmeye hazır olduğunu iddia etti. Haberde ayrıca, Werder Bremen’in Diego’yu göndermeye sıcak baktığı, ancak Brezilyalı futbolcunun menajeri aracılığıyla Real Madrid’te oynamak istediğini ilettiği ileri sürüldü.

Real Madrid’in, 23 yaşındaki Diego’yu ara transferde değil, sezon sonunda almak istediği belirtiliyor.

junate
22 Aralık 2008, 18:31
Sorma ya daha gördüğüm anda koptum gülmekten ne kapışma ama:)

serkan1520
22 Aralık 2008, 19:11
Yalnız hatırlatırım bu fotomaç haberi değil marca yazmış yani fenerbahçenin güiza ile anlaştığını aragonesin daha euro 2008de ispanya milli takımdayken fenerbahçe ile sözleşme imzaladığını sennaya 20m euro teklif yaptığını hepsini o açıklamıştı :D
İşin aslı tabiki real madrid istese alır ama şu şekilde olabilir real madrid için vazgeçilmez bir oyuncu değildir fenerbahçe daha fazla para verir alır ya da real madrid transferden vazgeçer yoksa fener nerde real madrid nerde :D

junate
22 Aralık 2008, 19:21
Bence Diego fenere 23 ünde yani şimdi değil 32 sinde gelir arkadaşlar yapmayın yahu nerde görülmüş ister marca yazsın ister della sport hiç fark etmez hepsi spor gazetesi fener servet versin diego Türkiye gibi avrupa da izlenmeyen bi ligde napsın, bekleki şampiyonlar ligi gelsin ondan da elendi fener Real Madrid değil Roma Fener kapışması olsun Roma derim şampiyonlar ligi var ve lig avrupa da izleniyor insaflı olalım, teklif yapabilir tabi fener de Roberto Carlosu filan almış alex i almış ama bu diego ve 23 yaşında Real ister alır Fener ister kalır:)

serkan1520
22 Aralık 2008, 19:38
Ben fenerbahçe alır demiyorum ki :S
real madrid transferden vazgeçerse anca alır diyorum :D yoksa heralde adam avrupada oynamak varken niye türkiyeye gelsin ama şuda bi gerçek türkiye liginin kalitesi gitgide artıyor baros güiza kewell alex lincoln arda bunlar hep bilinen futbolcular bu sıralar gs uefayı falan alsa seneyede bir türk takımı bir başarı yakalarsa türkiye ligi bundesliga fransa gibi liglerle eşit konuma gelir tahiminim ama tabi bunlar hep hayal:D:D:D

junate
22 Aralık 2008, 20:36
Niçin hayal olsun doğru iyi transferler oluyorda yaş sınırı önemli en erken 26 27 yani bide kewell ve baros da olsa diego kadar iyi değillerdi gelirken gs'ye:)

yağız36
23 Aralık 2008, 23:46
En Sevdiğim Futbolcu Diego Gelirse FB İçin Çok İyi Olur :)