PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe taraftarı ayaklandı!

DanRad
29 Ocak 2010, 16:46
Aykut Kocaman'ın olağanüstü bir gelişme olmadığı takdirde transfer yok açıklaması Fenerbahçeliler'i kızdırdı.

Fenerbahçeli taraftarlar Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın transfer olmayacağı yönündeki açıklamalarına büyük tepki gösterdi.

Antu.com isimli internet sitesindeki forumlarda yönetimi eleştiren taraftarların asıl hedefi ise Başkan Aziz Yıldırım oldu.

Üç şampiyonluk söz veren Yıldırım'ın, Galatasaray kadrosunu güçlendirirken böyle sessiz kalmasının koltuğunu tehlikeye sokacağı görüşü ağırlık kazanırken, taraftarların yorumlarından bazıları şöyle;

- Kocaman'ın açıklamaları transfer işini beceremediğimizin başka bir söyleniş tarzı.

- Yönetim birilerini almak istiyor ama alamıyor. Sonra da transfere gerek yok diyor.

- Taraftarı enayi yerine koydular. Nihat Özdemir hepimizi kandırdı.

- Şampiyon olamazsak bu yönetimin son senesi olur.

- Yönetime yakışan en başta çıkıp transfer yok demeleriydi. O zaman Nihat Özdemir niye konuştu, herkesi umutlandırdı. Taraftar bunu affetmez.

- Paramızla rezil oluyoruz. Hadi takım çok formda olsa, ya da çok iyi futbol oynasa transfere gerek yok diyeceğim. Ama 2 maçta 5 gol yedik.

- Daum takımı yeterli bulmuyor. Hatta futbolcular bile takviye istiyor. Yönetim hayır diyor. Ya yapmıyor, ya da yapamıyor.

- Daha çok ağlarlar taraftar maça gelmiyor diye.

pes-in kralı
29 Ocak 2010, 16:48
Ayaklanırsa ayaklansın illa galatasaray aldı diye bizde mi alacağız? Sonra gidiyorlar bir tane 14 milyon avroluk bir tane ma* alıyorlar. Şu an Fb'nin transfere ihtiyacı yok.

-YaLan-
29 Ocak 2010, 16:54
Bunu inanarak mı söylüyorsun ? Bence hayır , sen dahil çoğu kişi transfer yapılmasının gerektiğini biliyor.

Birde bazıları GS Aziz Yıldırım'ın 3 yıllık şampiyonluk sözünü bozmak için transfer yaptığını söylüyor.Ben 17 yıl daha yaşasam böyle saçma birşey daha duymam.Biz öyle birşey yapıyorsak FB'nin eli armut mu topluyor , niye alamıyor Dentinho'yu? Niye Inter'in önerdiği Mancini'yi reddediyor?

Buff R+
29 Ocak 2010, 16:54
Fazla transfer değil, yararlı transfer önemli

-hate-
29 Ocak 2010, 16:59
Galatasaray milllet ''bu takım ne kadar çok transfer yaptı'' desin diye transfer yapmıyo zaten..Aldığı oyunculara bakarsanız(Jo,Neill,Dos santos..) hepsi yararlı olabilecek futbolcular..

ColdFear
29 Ocak 2010, 17:02
Sedat mesajımı niye sildin ? Yoksa Güiza'ya " MAL " dediğim için alındın mı ? Senin Güiza'yı sevdiğini unutmuşum, seni kızdırmak istemedim. ( haha )

Peckle
29 Ocak 2010, 17:37
Çok haklı bir ayaklanma. Kesinlikle transfer lazım. Nihat Özdemir'in "en iyisini biz alacağız" diyerek tüm Fenerbahçelileri umutlandırmasının nedenini anlamış değilim. Anlaşılan yönetim transfer yapamıyor. Transfere gerek yok diyenlerden takımda ilk 11'e layık adam gibi bir sol açık söylemesini istiyorum... Sakın Özer demeyin, Özer sol açık değil. Bir sene önce para dilenen GS, 3 tane yıldız aldı (kiralık da olsa yıldız yıldızdır.) "Para babasıyız" diye takılan Aziz ve yönetim, sadece Gökhan Ünal'ı aldı. Olaya gel. (Gerçi ben Gökhan Ünal'ın yararlı olacağını düşünmeye başladım)... Bu sene şampiyon olamazsak Aziz devri biter zaten. Neyse, Allah sonumuzu hayır etsin diyelim...

DanRad
29 Ocak 2010, 17:40
Ben hala son güne kadar umutluyum.Eğer son güne kadar transfer yapmazlar sampiyonlugu kaybetseler bile hakkıyla kaybederler.

efinho58
29 Ocak 2010, 17:48
Taraftarların yaptığı yorumların hepsine katılıyorum.Transfer yapamayınca gerek yok diyorlar.St. Yıldırım devrinin bitmesini istemem ama biterse şaşırmam.