PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'de transfer atağı

DanRad
29 Ocak 2010, 20:32
Fenerbahçe'de "yeni transfer yapılmayacak" açıklamasına rağmen, yönetim İngiltere'ye çıkartma yapmaya hazırlanıyor.

Sürpriz bir ismi gündemine alan sarı-lacivertliler, iki gün içinde transfere nokta koymayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de sportif direktör Aykut Kocaman'ın, “Büyük bir sürpriz yaşanmazsa transferi bitirdik” açıklamasının ardından, yönetim bir kez daha transfer konusunda atağa kalktı. Rotasını İngiltere’ye çeviren sarı-lacivertliler, ara transfer döneminin tamamlanmasına kısa bir süre kala sürpriz bir isim için harekete geçti.

Yönetimin bu transferi iki gün içinde bitirmeyi hedeflediği aksi taktirde, baska bir isim arayışına girmeyeceği öğrenildi.

Sivasspor maçı hazırlıklarına da devam eden Fenerbahçe'de, Özer'in iyileşip takımla birlikte çalışmalara baslaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Zorlu deplasmanda sahaya süreceği 11'i belirleyen teknik direktör Christoph Daum, savunmada Lugano'nun yokluğunda Deniz Barış'a, orta alanda Selçuk-Özer ikilisine, forvet hattında ise Alex ile Semih'i görevlendirmeye hazırlanıyor. Topuğundaki sakatlığı devam eden ve hafta boyunca antremanlara katılmayan Daniel Güiza'nın, Sivas'a ***ürülüp ***ürülmeyeceği ise netlik kazanmadı.

-NTV Spor-

Büyük ihtimalle pedersen.Son 2-3 gündür spor haberlerinde izliyorum.Fenerbahce pedersen ile ilgileniyor diye.Oda ingilterede b.rovers'da oynuyor.