PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçeden RONALDİNHO Bombası

serkan1520
02 Mayıs 2009, 21:02
Fenerbahçe'nin Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'yu renklerine katmak için harekete geçtiğini ileri sürdü. Alman ve İtalyan kaynaklar sarı-lacivertli ekibin Aragones'in yerine de Scolari'yi getireceğini belirttiler

Fenerbahçe'nin Milan'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'ya teklif yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
Alman 4-4-2.com adlı internet sitesinde yayımlanan haberde, 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya gelecek sezon sarı-lacivertli formayı giydirmek için yoğun çaba sarfeden Fenerbahçeli yöneticilerin, Sambacı için 21 milyon euroyu gözden çıkardıkları ileri sürüldü.
Haberde, söz konusu rakamın Milan'ın geçen sezon başında Ronaldinho için Barcelona'ya ödediği miktar ile aynı olduğunun altı çizilirken, Fenerbahçe'nin Ronaldinho için de yıllık 5 milyon euro vermeye hazır olduğu savunuldu. Haberde, Brezilyalı futbolcunun 2 yıl daha Milan ile sözleşmesi bulunduğu bilgisi de hatırlatıldı.
Scolari yeniden
Sitede ayrıca, Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'in sezon sonunda gönderileceği, yerine geçecek ismin ise Chelsea'den sezon ortasında kovulan Luiz Felipe Scolari olacağı iddia edildi.
Brezilya Milli Takımı'nı çalıştırırken Ronaldinho'nun da hocalığını yapan 60 yaşındaki tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'nin başına geçmesinin, yıldız futbolcunun transferi için itici bir güç olacağı yorumu yapıldı.
Benzer bir haber İtalyan 24oredisport adlı internet sitesinde de yayımlandı. Scolari'nin Aragones'in yerine geçecek bir numaralı isim olduğunun iddia edildiği haberde, Brezilyalı teknik adamın Fenerbahçe yönetiminden gelecek sezon için Ronaldinho ile anlaşılmasını istediği belirtildi.

www.milliyet.com.tr den alıntıdır.

Fenerbahçenin ronaldinho ile ilgilendiği bir gerçek ama kadroya katabilir mi onu önümüzdeki zamanlar gösterecek.

Sedat_60
02 Mayıs 2009, 21:03
Yalan ..

serkan1520
02 Mayıs 2009, 21:05
hayır arkadaşım yalan değil kesinlikle doğru ama alır mı almaz mı bilemem ben zaten fenerbahceli futbolcuların acunun programına konuk oldugunda cem yılmazın kutusundan ronaldinhoyu açmasından şüphelenmiştim hem neden yalan olsun avrupa gazeteleri yazmıs

Sedat_60
02 Mayıs 2009, 21:08
Ben Türk medyasının doğru haber yaptığını pek görmedim ..

serkan1520
02 Mayıs 2009, 21:09
İyi de avrupa basını yazmıs turk medyası yapsa bende inanmam zaten avrupa basınının işi gücü yok fenerbahce hakkında balon haber mi yapacaklar

metin_99
02 Mayıs 2009, 21:15
Sedat'a katılıyorum.Ayrıca Ronaldinho gelse bile ne değişir ki? Hiç beğenmiyorum, ondan kat kat güzel oynayan yüzlerce futbolcu var.Guiza'ya da gol kralı diyorlardı ama neyse.Zaten gelmez de.İnsanlar gördüğü haberin yalan olup olmadığını anlayabiliyor.Şimdi ben desem ki Cristiano Ronaldo ve Messi yarın Galatasaray'a geliyor. Hanginiz inanırsınız? Aynı şeyi söylüyorum. Ronaldinho yarın Fener'e geliyor. İnananlar parmak kaldırsın. :)

de_souza
02 Mayıs 2009, 21:19
Bencede klüp açıklamadığı sürece,türk medyasına inanmayın...

Volare
02 Mayıs 2009, 21:20
ya önetime bak arkadaş hala isim de isim

gerçi bu adam gelse çok güzel iş yapar ama aragones var bi de onu düşünmek lazım harcadı mı da fena harcar adamı

akdenizsinan
ben fenerli olarak inanmadım ama bu kadar küçük görmeyin TÜRK takımlarını

serkan1520
Arkadaşım ronaldinhoyu şuan c.ronaldo ile messi ile bir mi tutuyorsun ayrıyetten ben gelir gelmez tartışmıyorum ama fenerbahce ilgileniyor ki bence olabilir çünkü milanda zaten yedek kalıyor 21meuroyuda fenerden baskası vermez :D

metin_99
02 Mayıs 2009, 21:34
Tabii ki tutmuyorum.Onlar sadece örnekti.Ama sonuç olarak futbol yönünden biraz cahil kalmış yurdum insanı "Ronaldinho" deyince hemen ooooo yapıyor.Onları sadece örnek verdim kesinlikle bir tutmuyorum.Messi kiiim Ronaldinho kim!

ColdFear
02 Mayıs 2009, 21:49
Ronaldinho eski Ronaldinho olmadıktan sonra gelse ne olur ?

kenanfener
02 Mayıs 2009, 22:11
keşke gelsee... zor bir ihtimal ama bencede niye olmasın fenerde para var carlos var gelirse eğer scolaride büyük etken olur ama mutlaka bi brzilyalı hocamızın olması lazım bence scolari veya başka ünlü bir brzilyalı olursa olabilir çünkü geçen sene ronaldinho milana gitmeden önce yine fb ilgileniyordu carlosda ronaldinhoyla bir konuşma yapmış ronaldinho şunları söylemiş:şu an teklifleri değerlendiriyorum ve fenerbahçeyi asla küçümsemiyorum demiş fakat devreye milan girince alamadık doğal olarak yine devreye çok büyük bir kulüp girmesse nedn olmasın hem ben ronaldinhonun türkiyede inanılmaz oynıyacağını fbyi uçuracağını düşünüyorum ama avrupa basını demişse bi inanmak gerek adamlar boşuna haber yapmıo ama türk basınına kalırsa türkiyeye gelmiyecek dünya yıldızı yok onun içn avrupa basınıysa ben inanırım şahsen

junate
02 Mayıs 2009, 22:30
Avrupa gazeteleri deyince neden bu kadar abartıyorsunuz ki Marca gazetesi değil miydi Yattara'yı R. madrid'e getiren? ben hergün daily telegraph gazetesine bakıyorum illa ki onlarda yalan yazar gazetecilik bu dünyanın heryerinde aynı ama fotomaç ve fotospor da biraz abartı:)

Volare
02 Mayıs 2009, 23:15
fotomaç ve fotospor da biraz abartı

abi biraz değil toptan abartı :D

serkan1520
02 Mayıs 2009, 23:58
Fotomac ile fotospora kalsa hergün 10 tane futbolcu transfer edicek takımlar dünyada ne kadar futbolcu var hepsini sayıyorlar ondan sonra bizimkiler futbolcu alınca biz yazmıştık diyorlar gülmekten kırılıyorum ya :D

Avrupa gazetlerini abartmıyorum sadece adamların işi gücü yok fener ile ilgili şişirme haber mi yapıcaklar ne yararlarına ? bi bildikleri olmasa yazmazlar

afk.kbrnr
03 Mayıs 2009, 00:43
ya bu türk medyası çok adana,diyarbakır,izmir kodluyorum yanlış anlaşılmasın. hiç inanmayın. hele fotomaç,fotogol gibi yerlerden alınan bilgiyse hiç inanmayın

jack32
03 Mayıs 2009, 01:25
son 4 yılda Fenerbahçeye gelmeyen kalmadı zaten transfer sezonu geldimi eyvah diyorum yine alıyoz birilerini :D

driftking_doğu
20 Mayıs 2009, 12:31
ya arkadaşlar ben suna çok sasırdım fotomaç gazetesı fenere gelen furkan ve onuru bıldılerdı demekkı 100 yılda 1 dağru haberde yapıolarmıs

junate
20 Mayıs 2009, 12:46
ya arkadaşlar ben suna çok sasırdım fotomaç gazetesı fenere gelen furkan ve onuru bıldılerdı demekkı 100 yılda 1 dağru haberde yapıolarmıs

O kadar sallayınca tutması normal zaten bütün futbolcuları getiriyorlar e biri zaten gelcek:)

pichsoccer
20 Mayıs 2009, 13:57
Gelmez Diyenlere Katılmıyorum+Ronaldinho gelince ne değişecek diyenlerede katılmıyorum... Herif Brezilyalı ayrıca Türkiye Ligi Kolay Bir Lig Ben adamları Tek kişi yenerim ve Ronaldinho Fenerbahçeye Gelirse 2 haftada 5 gol atar eminim...

Flood yapmış olmıyayım yazarken unuttum DÜZENLE yap düyeceksiniz ozaman PC donuyo o yüzden şimdi yazayım Bütün gazeteler RONALDİNHO nun geleceğinide bastı Fotospor,Fotomaç,Fanatik ve Milliyet İlk olarak Fotospor Bastı

driftking_doğu
20 Mayıs 2009, 15:07
ya o kadar sallıolarda sakaryaspordan nerden bulup salladı bu herifler bıilmem :)

pichsoccer
20 Mayıs 2009, 15:52
Salladıklarına Ait Bir Kanıtın varmı?

UniJeff
20 Mayıs 2009, 22:45
Bu tür bitmiş oyuncular gelebilir imkansız değil... Bizden Carlos bjk'den ronaldo,ronaldinho,adriano vs... saymakla bitiremeyiz.

skull25
08 Haziran 2009, 01:25
son 4 yılda Fenerbahçeye gelmeyen kalmadı zaten transfer sezonu geldimi eyvah diyorum yine alıyoz birilerini :D

zıhaa xD