Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Fenerbahçe'yi rakipten saymadı!
pes-in kralı
18 Aralık 2009, 16:31
Livepool'un hocası Rafael Benitez UEFA kupasına göz dikti.. İspanyol çalıştırıcı taraftara en az ilk dörtte yer alma sözü verdi..
Benitez'in iddialı açıklamaları Fenerbahçe taraftarını çok yakından ilgilendiriyor. Çünkü Liverpool ile eşleşmesi muhtemel gözüküyor
Dünyanın sayılı takımlarından Liverpool hedefi final olarak çizdi. İngiliz takımlarının büyük konuşma hastalığı Benitez'e de sirayet etti.
Eger Fenerbahçe Lille'yi Liverpool da Unirea'yı elerse 3. turda birbirlerine rakip olacak.
Kura çekimi sonrası konuşan Benitez Fenerbahçe'yi kafasında şimdiden eledi bile.. Benitez şu açıklamayı yaptı:
"İlk dördü garanti ediyorum. Avrupa'da gideceğimiz yere kadar gideceğiz. Bu final olacak.."
-YaLan-
18 Aralık 2009, 17:19
Bu kadar emin konuşma istersen.Liverpool bu , Ingiltere'nin 2.sınıf bir takımı değil.;)
*YuSuFBuLDu*
18 Aralık 2009, 17:36
Liverpool heran herşeyi yapabilecek bir takım.Korkulur bu takımdan...
highclass
18 Aralık 2009, 17:46
UEFA Avrupa Liginin favorilerinden biri Liverpool bu sene çok güzel bir Avrupa Ligi Bizleri Bekliyor...
Mahşer
18 Aralık 2009, 17:57
Fenerbahçe her zaman ilklerin takımı olmuştur Liverpool'u yenerek yine bir ilke ulaşacağından şüphem yok ancak kesinlikle bu kadroyla bir ilke imza atacağımızı sanmam yeni transferler yapmak şart oldu
mr_nem
18 Aralık 2009, 18:00
için de Beşiktaş'a laf edilen mesajlar silinmiştir...yorum yapacaksanız başka takımlara sataşmadan yorum yapın...
highclass
18 Aralık 2009, 18:01
Bu kadar emin konuşma istersen.Liverpool bu , Ingiltere'nin 2.sınıf bir takımı değil.;)
Ben emin konuşmuyorum ama Fenerbahçe'de küçümsenicek bir takım değil :)
efinho58
18 Aralık 2009, 18:27
liverpoolun şu anki durumuna göre yorum yaparsak fbyi elemesi zor deriz.benitez böyle bir konumdayken bu yorumu yapıyorsa ya kovulmamak için yapıyor ya da gerçekten aptal.
MrDesTRoyeR
18 Aralık 2009, 18:36
Aynı şekilde Fenerinde ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...
de_souza
18 Aralık 2009, 19:01
Diğer bir konudada dedim,buradada diyorum Lıverpool'un gelmesini çok istiyodum...Fener rakip değilse benitez'de tekniktrektör felan değildir !!..
pes-in kralı
18 Aralık 2009, 19:52
Evet arkadaşlar hepinize katılıyorum Fenerin ne zaman ne yapacağı hiç belli değil. Bir de Fenerbahçe Liverpool'u geçemez diyen arkadaşlara bir çift sözüm var.
Chelsea da İNGİLTERE takımı Liverpool da biz bu Chelsea'yı burda yenmiştik. Ama kim favoriydi, KADIKÖY olmasına rağmen tabi ki de chelsea. Herkes dedi bu takım fenere beş atar diye, ne oldu Fenerbahçe o tarihi maçı kazandı. Stambord Bridge de de Chelsea ünlü türk düşünürleri tarafından da favori gösteriliyordu. Ama ortada ilginç olan bir şey vardı. Bizim Türk insanımız Chelsea takımını favori gösterirken İngilizler bizi favori gösteriyordu. O maçı bir hatırlayın kura da çıkan Fenerbahçeyi küçümseyen Chelsea'li taraftarlar kendi sahalarında 88. dakikaya kadar endişeyle beklediler. Hatta Chelsea 1-0 öndeydi ve bu skor Chesea'yı yarı finale taşıyacaktı. Ama o taraftarların yüzünde bir korku vardı. O da Fenerbahçe korkusuydu. O Chelsea'nın 2. golü gelene kadar taraftarlar hop oturup hop kalktı. Ancak 90. dakika da rahatadılar.
Evet şimdi de Rafael BENİTEZ Fenerbahçeyi rakipten saymıyor. Gelin görün ki Chelsea da bir İngiliz takımı Liverpool da.
Butwhoan
18 Aralık 2009, 19:54
Fenerbahçe her zaman ilklerin takımı olmuştur Liverpool'u yenerek yine bir ilke ulaşacağından şüphem yok ancak kesinlikle bu kadroyla bir ilke imza atacağımızı sanmam yeni transferler yapmak şart oldu
Saygıyla konuşuyorum ama Fenerbahçe'nin ilklerin takımı olduguna eminmisin daha doğrusu hangi ilkleri başarmıştır?Galatasaray ilklerin takımıdır bir takıma uefa kupası ve uefa süper kupası nasip olmaz.Hele ki finalde Arsenal varsa...
Berker Gonca
18 Aralık 2009, 20:00
Manchester - Fiorentina - Chelsea - İnter - Sevilla - CSKA ve daha niceleride öyle diyordu:)
pes-in kralı
18 Aralık 2009, 20:07
Bende sana saygıyla söylüyorum.
Fenerbahçenin başardığı ilkler:
1. Manchester United'in 40 maçlık evinde yenilmezlik rekorunu kırdık.
2.Ülkemizde Galatasara'yı 6 Kasım da 6-0 gibi net bir skorla geçtik. Üstelik GS bir önceki sene UEFA süper kupasını kazanmıştı.
3.Galatasaray on senedir Kadıköyde Fenerbahçeyi yenemiyor.
4. Bir Gaziantepspor maçında ilk yarıyı 3-0 yenik tamamlayan Fenerbahçe maçı 4-3 galip bitirdi.
Sence Fenerbahçe ilkerin takımı olmak için daha ne yapmalı?
Peckle
18 Aralık 2009, 20:39
Bu arada GS'nin UEFA kupasını almasındaki en büyük etkenlerden biri, çektiği kuralardı ;)
pes-in kralı
18 Aralık 2009, 20:45
Yani iş UEFA Kupasını ve UEFA Süper Kupasını almakla bitmiyor Liavi_Yeniden arkadaşım önemli olan takım ruhu ve Fenerbahçenin başardığı ilklerin hepsinde takım ruhu vardı. Eğer takım ruhu olmasaydı maçı 3-0'dan 4-3'e çeviremezdi.
Mahşer
18 Aralık 2009, 20:46
2.Ülkemizde Galatasara'yı 6 Kasım da 6-0 gibi net bir skorla geçtik. Üstelik GS bir önceki sene UEFA süper kupasını kazanmıştı.
4. Bir Gaziantepspor maçında ilk yarıyı 3-0 yenik tamamlayan Fenerbahçe maçı 4-3 galip bitirdi.
Sanırım cevap yazmama gerek kalmadı :thumbup1:
mr_nem
18 Aralık 2009, 21:17
Bu arada GS'nin UEFA kupasını almasındaki en büyük etkenlerden biri, çektiği kuralardı ;)
Emre'cim laf diyorsun iyi hoşta yanlış laf diyorsun GS o kuralarda o zamanların en formda takımlarıyla oynadı...
Fenerbahçe ilklerin takımı ben bunu bir "GS" taraftarı olarak söylüyorum ama neden başka takımların ilk yaptığı şeyler söylenince kabul etmiyorsunuz.Bunu da anlamıyorum...eğer herkes rakip takımlarında başarılarını kabul ederse ülke futbolu yükselir böyle kimse kimsenin başarısını kabul etmezse onu desteklemezse bizim ülke futbolumuz bundan öteye gitmez...
bakın beyler burda konu Fenerbahçe siz sürekli başka takımları sokuyorsunuz araya ya kendi takımınızı araya başka takımlar koymadan savunamıyormusunuz...lütfen arkadaşlar rica ediyorum başka takımları araya sokmadan yorumlarınızı yapın ve başka takım taraftarı arkadaşlarda lütfen
kendi takımlarınızı sokmayın yorumlarınızın içine ve fenerbahçeye sataşacak laflar söylemeyin...
mr_nem
19 Aralık 2009, 02:11
bakın benim mesajımdan sonraki bütün mesajları sildim tekrar aynı tür bir tartışma çıktığını gördüğümde konuyu kapayacağım...
Berker Gonca
19 Aralık 2009, 02:47
Noluyo beyler? Delinin biri ( Benitez ) kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış:)
metin_99
19 Aralık 2009, 14:32
Söylemeden duramayacağım, amacım konuyu dağıtmak değil.Bu bahsettiklerinin birincisi hariç hepsi ülkemizde geçmiş ve dünya çapında gerçekleşmiş başarı değildir.
Bir takımı 6-0 yenmek büyük başarıdır ama ilk falan değildir.Yıllar yıllar önce 7 kişi ile 7-0 kazandığımız maçı inkâr eden Fenerliler, bunun doğru olduğunu bilseler de yalanmış gibi gösterip kendilerini 6 Kasım ile avutmaktadırlar.
Maçı 3-0'dan çevirmek de başarıdır ama ilk değildir.Sonuç olarak;
Manchester United'ın karşısına Diyarbakırspor'u koysanız Man U.'ın kadrosu daha iyi olduğu için kazanma ihtimali fazlaymış gibi düşünebilirsiniz; ancak iki takım sahaya çıktığında her ikisinin de kazanma ihtimali %50'dir.
Benim burada amacım Fenerbahçe'yi kötü bir takım olarak göstermek değil.Fenerbahçe bir çok başarıya imza atmış bir takımdır.Ama tüm Fenerliler kabul etmeliler ki Galatasaray'ın tarihteki başarıları Fenerbahçe'ninkinden çok daha fazladır.Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden, olağanüstü başarılara imza atmış, UEFA kupasını Türkiye'ye getirmeyi başarmış bir kulüptür.
Benitez, Fenerbahçe'yi fazla hafife alıyor.İngiltere'nin köklü kulüplerinden biri olmaları onlara bu maçı kazandırmıyor.Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim, ülke puanı adına pozitif bir durum.Ancak Fenerbahçe de Liverpool'û küçümsememeli.
Mahşer
19 Aralık 2009, 14:36
Söylemeden duramayacağım, amacım konuyu dağıtmak değil.Bu bahsettiklerinin birincisi hariç hepsi ülkemizde geçmiş ve dünya çapında gerçekleşmiş başarı değildir.
Bir takımı 6-0 yenmek büyük başarıdır ama ilk falan değildir.Yıllar yıllar önce 7 kişi ile 7-0 kazandığımız maçı inkâr eden Fenerliler, bunun doğru olduğunu bilseler de yalanmış gibi gösterip kendilerini 6 Kasım ile avutmaktadırlar.
Maçı 3-0'dan çevirmek de başarıdır ama ilk değildir.Sonuç olarak;
Manchester United'ın karşısına Diyarbakırspor'u koysanız Man U.'ın kadrosu daha iyi olduğu için kazanma ihtimali fazlaymış gibi düşünebilirsiniz; ancak iki takım sahaya çıktığında her ikisinin de kazanma ihtimali %50'dir.
Benim burada amacım Fenerbahçe'yi kötü bir takım olarak göstermek değil.Fenerbahçe bir çok başarıya imza atmış bir takımdır.Ama tüm Fenerliler kabul etmeliler ki Galatasaray'ın tarihteki başarıları Fenerbahçe'ninkinden çok daha fazladır.Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden, olağanüstü başarılara imza atmış, UEFA kupasını Türkiye'ye getirmeyi başarmış bir kulüptür.
Benitez, Fenerbahçe'yi fazla hafife alıyor.İngiltere'nin köklü kulüplerinden biri olmaları onlara bu maçı kazandırmıyor.Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim, ülke puanı adına pozitif bir durum.Ancak Fenerbahçe de Liverpool'û küçümsememeli.
Artık her Fenerbahçe-Galatasaray takışmasında Galatasaraylıların döndürüp döndürüp Uefa kupasını ve 7-0'lık galibiyeti konuşmasına alışığız inşallah biz de yeni transferler ile Uefa kupasından daha üstün bir kupa alarak Galatasaraylıların Uefa kupası sevdasından vazgeçmesini sağlayacağız.
mr_nem
19 Aralık 2009, 16:25
beyler yeter bu kadar sıkıldım artık FENERBAHÇE - GALATASARAY tartışmasından konu kapalı...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.