PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiba Dünya Basketbol Turnuvası'nda Türkiye N' yapar ?

GrknKlbrglu
08 Eylül 2010, 14:37
evet arkadaşlar benden bir tahmin bence 1. olabiliriz USA ile karşılaşma ihtimalimizde var tabi ki :D ama ben inanıyorum çok güzel oyun ortaya koyuyor Türkiye'm bence şampiyon oluruz sizce ?

By Hüry
08 Eylül 2010, 14:45
Bana kalırsa Milli takımımız 3 lük atan bir rakip geldiği anda safdışı olur diye tahmin ediyorum.Geçen turnuvada da çok iyiydik yenilgisiz gidiyorduk Litfanya geldi çatur çutur attı 3 lükleri turu geçtiler.Bizim pota altı savunmamız iyi fakat 3 lük atan takımlara karşı berbat oynuyoruz.Turnuvanın 3 lük atanlar arasında en kötü olan porto rikoydu.Onu da zar zor yendik.Umarım Litfanya bize denk gelmez.

Emre_61
08 Eylül 2010, 14:50
Bana kalırsa Milli takımımız 3 lük atan bir rakip geldiği anda safdışı olur diye tahmin ediyorum.Geçen turnuvada da çok iyiydik yenilgisiz gidiyorduk Litfanya geldi çatur çutur attı 3 lükleri turu geçtiler.Bizim pota altı savunmamız iyi fakat 3 lük atan takımlara karşı berbat oynuyoruz.Turnuvanın 3 lük atanlar arasında en kötü olan porto rikoydu.Onu da zar zor yendik.Umarım Litfanya bize denk gelmez.

Bize Slovenya geldi . Onlarında 3lükleri iyi .

GrknKlbrglu
09 Eylül 2010, 00:14
ancak 20 küsür farkla yenildiler slovaklar :)Bu demek oluyor ki savunmamız her türlü iyi arkadaşlar :) Şampiyonuz hayırlısıyla :) Rakibimiz Sırbistan bakalım neler olacak ...

The_Rock
14 Eylül 2010, 19:16
2. oluruz diye tahmin etmiştim. Dediğim tuttu.

bulkan
14 Eylül 2010, 19:22
Şampiyona sonuçlandı artık.Anket kapatılmıştır.