PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fifa 11 Mi ? Pes 2011 Mi ? [DEMO]

formulax
15 Eylül 2010, 22:40
Evet Arkadaşlar İkisinide Oynayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

kral10ur
15 Eylül 2010, 22:40
Evet Arkadaşlar İkisinide Oynayan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Fifa tabii ki ..

formulax
15 Eylül 2010, 22:41
bende fifa diyorum muhteşem.

yolcu03200
15 Eylül 2010, 22:50
pes diyorum ikisinide oynadım ve pes pes pes

alesiotakinardi
15 Eylül 2010, 22:56
pesi oynadım güzeldi şimdi fifanın setup dayım

Dragon Engin
15 Eylül 2010, 22:58
FİFA FİFA FİFA .d

=Alex De Souza=
15 Eylül 2010, 23:05
pes 2011 fifa yı solladı

=Alex De Souza=
15 Eylül 2010, 23:06
fifa nın tuş ayarlarını yapan varmı arkadaşlar bide benim ekaran kartı 9400 gt ikisinide donmadan oynaybilir miyim

mertbatu
15 Eylül 2010, 23:08
Fifa aleytarlığı yapmak istemem ama oyundan zevk alma açısından beklediğim gibiydi.

Bakın eğer fifa 11 in "Demo"sunu oynayıpta beğenmeyenler :

Oyunun başlangıcında bir yerde bu demo asla ve asla tam sürümü çıkacak olan oyunla karşılaştırılmamalıdır gibi bir ibare duruyor.

Ama pes demodaki gibi herşeyiyle aynı olacak olan full sürümünü piyasaya sunacak.

Bu konunun Fifa bölümünde değilde ortak bir bölümde "Anketlere ait bir bölüm var" ona açılması daha doğru olur gibi.

emoloki
15 Eylül 2010, 23:14
aslında burda benden büyük pes hayranı yoktur ilk çıktığından beri bütün serilerini aldım ama pes beni 2008-2009-2010 da olduğu gibi yine hayal kırıklığına uğratttı ama grafikler yükseltilmiş o da bir adım.fifa bu sene pesi geçer die düşünüorum

Dragon Engin
15 Eylül 2010, 23:14
Fifa aleytarlığı yapmak istemem ama oyundan zevk alma açısından beklediğim gibiydi.

Oyunun başlangıcında bir yerde bu demo asla ve asla tam sürümü çıkacak olan oyunla karşılaştırılmamalıdır gibi bir ibare duruyor.

Ama pes demodaki gibi herşeyiyle aynı olacak olan full sürümünü piyasaya sunacak.

Bu konunun Fifa bölümünde değilde ortak bir bölümde "Anketlere ait bir bölüm var" ona açılması daha doğru olur gibi.

Katılıyorum.Saten Fifanın zor seviyesinde insanlar cok zevk alacaklar

Heronos
15 Eylül 2010, 23:18
ben ısten yenı geldım pes setup bıtmıssımdı kuruyorum fıfada setuolanıyor bakalım pes hayranıyım cok fecı derecee ama onyrgılı davreanmıcam pes oynayım fıfayıda sonra yorum yapıcam

C-NerGy
15 Eylül 2010, 23:22
İkisinide oynadım Fifa'yı yine beğenmedim.

Çocukluğum fifayla geçtiği için 2005'e kadar fifa oynadım. daha o zamanlar pes diye birşey bilmiyordum tabi :D Ne zaman elime Pes6 geçti. O zamandan beri Fifa'ya dönemedim bir daha. Benim gibi gerçekçilik arayanlar pes oynamalı :)

Butwhoan
15 Eylül 2010, 23:24

Çocukluğum fifayla geçtiği için 2005'e kadar fifa oynadım. daha o zamanlar pes diye birşey bilmiyordum tabi :D Ne zaman elime Pes6 geçti. O zamandan beri Fifa'ya dönemedim bir daha. Benim gibi gerçekçilik arayanlar pes oynamalı :)

Bence sen gerçekten çok saçmalık arıyorsun :D İnsanlar fifa 11'e tapıyor resmen tüm emeği geçenlerin eline sağlık ilk defa bir oyunu orjinal alacağım pcde. :)

formulax
15 Eylül 2010, 23:25

abi gerçekçilik fifa'da ya :) nasıl bir pes aşkı anlamadım fifacılığımı bi yere bırakıyorum ve baktığımda gerçekten gerçekçilik fifa'da sen nasıl böle düşünüyosun anlamadım :)

eto1234
15 Eylül 2010, 23:31

pekı fıfa 2011 demoda kasmıyor full de kasarmı

ıvırzıvır4
15 Eylül 2010, 23:32
98-08 arası Fifa 08-11 arası pes ağa :D

kingbhl21
15 Eylül 2010, 23:37
Fifa harika ötesi birşey olmuş amatör değilde World class olsaydı burdaki yorumların hiç biri olmayacaktı o zaman görürdünüz gerçekçiliği...

enesft
15 Eylül 2010, 23:39
10 u kurduğumda çok değişikti saha tarla gibi bişeydi direkt sildim ama şimdi fifa pesden çok daha iyi 2010 a kadar pes sonra fifa bence kararımı değiştirdim gerçi maça girdiğinde kasıyor şut çalışması yeter karşılaştırma için

sertwert
15 Eylül 2010, 23:47
ikiside güzel ama fifa 1 gömlek üstte gibi geldi bana.:)

srhtykc
15 Eylül 2010, 23:52
abicim fifayı gerçekçilikte pesle nasıl karsılastırıosunuz anlamıorum ilk önce bi fifa daki benzeyen bi adama bakın sonra pesteki benzeyen bi adama bakın kıramponlara formalara pes her türlü fifadan önde bunu sizde anlıyacaksınız lütfen bana böle seylerle gelmeyin ya gerçekten çok saçma... yada gözlük takıp bakın çünkü gözünüzde problem olabilir.

elbi2005
16 Eylül 2010, 00:02
kesinlikle fifa ;)

SagoKastır
16 Eylül 2010, 00:24

katılıyorum bende gördüm orayı

dRaq.
16 Eylül 2010, 00:34
Bence sen gerçekten çok saçmalık arıyorsun :D İnsanlar fifa 11'e tapıyor resmen tüm emeği geçenlerin eline sağlık ilk defa bir oyunu orjinal alacağım pcde. :)

EA Sports tamı çalışıyosun sen ??

efe_16
16 Eylül 2010, 00:40
Fifa tabiki de bu anket bile çıkması yanlış.

C-NerGy
16 Eylül 2010, 00:40

Onu bende merak ediyorum :D

shinyworld
16 Eylül 2010, 00:43
bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama bu sefer FIFA daha iyi olmuş.. hatta süper olmuş.. PES tam bir hayal kırıklığı..

3RQ61
16 Eylül 2010, 00:44
yav bırakın ya Fifa da DEMO full farklı ama Pes de DEM ile full aynı ha :D :D :D arkadaşım tamam anladım koyu fifa cısın ama bırak bu işleri sallama bari :D :D

azrail777
16 Eylül 2010, 00:47

Her Fifa'yı savunana böyle derlerse işimiz var.

KONAMI'de mi çalışıyorsunuz siz?

aslansavar
16 Eylül 2010, 00:50
tabikide fifa pesi hiç sewmedim ayrıca fifanın arena modunada bayıldım gerçekten süper full sürümü çıksada oynasak artık fifa bu sene bombaaaa :D

imnobody
16 Eylül 2010, 01:05
Tabiki FIFA. Aşırı bağlılık bazılarının gözünü karatmış galiba. KONAMI'nin tek güvencesi PC idi o da düştü elden. PES'teki o ruhsuz adamlardansa FIFA'daki yüzü olmayan adamları tercih ederim. Ayrıca kramponlarda FIFA'da gayet iyi. İkisini de oynadım (hatta PES 2011'i çok daha fazla oynadım) ve rahatlıkla söyleyebilirim ki FIFA, Pro Robotic Soccer'a karşı fiyatları katlayacağa benziyor.

dRaq.
16 Eylül 2010, 01:12
Her Fifa'yı savunana böyle derlerse işimiz var.

KONAMI'de mi çalışıyorsunuz siz?

senden beklediğim yanıt :glare:

forumda 50 kişiden 49 u PES diyo, pes diyenler ezik oalrak görülüyo..Gülüyorum sadece, fikrinize saygı duyuyorum ama Fifanın nesini beğendiniz ?? ne grafik var, ne oynanış güzelliği, ne zevk veren bi tarafı..ben çok şey bekledim ea dan ama yine hüsran :glare:

azrail777
16 Eylül 2010, 01:15
senden beklediğim yanıt :glare:

forumda 50 kişiden 49 u PES diyo, pes diyenler ezik oalrak görülüyo..Gülüyorum sadece, fikrinize saygı duyuyorum ama Fifanın nesini beğendiniz ?? ne grafik var, ne oynanış güzelliği, ne zevk veren bi tarafı..ben çok şey bekledim ea dan ama yine hüsran :glare:

Birşey sormak istiyorum? Daha önce konsolda oynamış mıydın Fifa'yı?

dRaq.
16 Eylül 2010, 01:18
Evet oynadım, beğendimde konsolda. Dediğim gibi bende bi sorun var o zman bildiğin atari oyunu.

azrail777
16 Eylül 2010, 01:20
Evet oynadım, beğendimde konsolda. Dediğim gibi bende bi sorun var o zman bildiğin atari oyunu.

Fifa 10 ile aynı şu andaki Demo.. Ben bir fark goremedim. Gayet iyi bir oyun. Bir de şu Amatör olmasa :)

agbon
16 Eylül 2010, 01:21
Başta pese alışamadım fakat pes uçmuş abi fifada demo denedim yani pes fark atmış sonunda oyun adam olmuş 1-2 maç kötü gerçekten ama bugün 10 maç falan yaptım yarısı arkadaşla gerçekten çok gerçekçi

matigan
16 Eylül 2010, 01:28
fifa yı savunmak için lütfen ps3 ü örnek göstermeyelim.tamam kabul ediliyor ps3 fifa gerçekten güzel.ancaakkk
pc dedik mi pes 6 dan bu yana fifa maalesef yaya kaldı. her yönetmenin yatağından bir başrol oyuncusu geçtiği gibi hepimizin altından fifa da geçti. pes 2011 diyorum...

azrail777
16 Eylül 2010, 01:30
fifa yı savunmak için lütfen ps3 ü örnek göstermeyelim.tamam kabul ediliyor ps3 fifa gerçekten güzel.ancaakkk
pc dedik mi pes 6 dan bu yana fifa maalesef yaya kaldı. her yönetmenin yatağından bir başrol oyuncusu geçtiği gibi hepimizin altından fifa da geçti. pes 2011 diyorum...

Fifa 10 PS3 ile Fifa 11 PC aynı olduğunu biliyorsundur herhalde?

kral10ur
16 Eylül 2010, 01:31
Lütfen sonuna kadar okuyun!

Yorumları okuyorumda gerçekten bizim toplumumuz çok geride kalmış :( lütfen bana alınmayın,Türk toplumunu aşağılıyorsun falan demeyin öyle bir niyetim olsa bundan önceki mesajlarımıda abuk subuk yazardım,dikkat ederseniz,kaliteli,kimseyi kırmadan,forum kuralları çerçevesinde konuşuyorum.Bu mesajımda öyle olucaktır zaten.Neyse..İnsanlarımız,bu kelime kötü oldu ! arkadaşlarımız ya PES'ci ya FIFA'cı..Bu yüzden olaya objektif bakmak yerine,gerikafalılık uygulayıp ben ezelden beridir PES oynuyorum,PES yine geçmiştir FIFA'yı gibi şeyler diyorlar.Büyük bir parantez açıyorum: (Herkezin kişisel görüşüdür,saygı duyarım!) parantezi kapatıyorum (: ..Ancak şu son günlerde kişisel görüşten öte bir şey oluyor..FIFA bu zamana kadar PC versiyonuna üvey evlat muamelesi yaptığı ve yine öyle olucağını düşünen bazı arkadaşlarımız,FIFA'yı indirip oynamadan tabii ki PES diyorlar..FIFA'cıların bakış açısını (Benim gibi) bi kenara bırakalım.FIFA'yı daha önceki senelerde konsolda oynayıp hayran kalan ve bu senede PC'ye konsol kalitesinde çıkıcak olan FIFA'yı 4 gözle bekliyip,indirip,oynayan ve burada FIFA; "çok harika","Mükkemmel ötesi","süper","PES kim ki bu oyunun yanında" diyen arkadaşlarımız da var.Ve bu arkadaşlarımızdan bazıları,daha konsoldaki FIFA'nın kalitesini bildiği için PES'i indirme gereği duymadan yani PES'i oynamadan FIFA çok iyi diyenler var.Neyse..Uzun lafın kısası (Bayaa uzun oldu kusura bakmayın!: ) Böyle konular açılıyor,iyi,güzel hoş ta.Bu yukarda bahsettiyim tipten arkadaşlarımız oldukça ne kadar doğru,ne kadar güzel bir tartışma olabilir ? Objektif bakmayan arkadaşlarımız oldukça böyle konular sırf çöp.Eveet,her neyse dün gece PES'i indirdim; oynadım,hiç umudum olmamasına rağmen sabahlattı beni,beğenmedim diyemem ama daha önceki senelerde konsolda FIFA'nın keyfine varmış bir insan olarak FIFA'yı oynadıktan sonra PES benim için bu sene FIFA'nın altında kalmıştır.Objektif olarak bakınca sizde aradaki farkları görüceksiniz.Yeter ki bu gerikafalılığı bırakalım !

martja
16 Eylül 2010, 01:34
Genelde demo sürümlerine bakmam, oyunlar bir çıksın ikisinede bakarım ardından daha çok hoşuma giden oyunun Orjinal'ini alırım, ama bu yıl Fifa'yı çok övdüler...Galiba Pes hayranlarından Fifa'ya akın olacak. :)

bulkan
16 Eylül 2010, 01:41
Konu Anket bölümüne taşındı...

medemin
16 Eylül 2010, 01:46
Küçüklüğümden beri fifa oynuyorum. Ama fifa 2010pc de gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Bu sene düzelir gibi geliyo. Pes benim için herzaman arka planımda kaldı çok basit herşey pes 2011e kadar... Pes 2011de süper ötesi. şimdi fifa 2011 iniyo. Bakalım...

byuur1907
16 Eylül 2010, 01:50
Fifa tabiki de bu anket bile çıkması yanlış.

avatarın gülüncüme gitti hacı biliyosun 6-0 dan sonra çıkan palavralar bunlar hurafe yanı :D :D :D

burakfb
16 Eylül 2010, 03:49
1.pes lisans sorununu büyük ölçüde halletmiş gösteriyo ama bi türlü premier lig lisansını alamıyo fifa ise lisansta sınır tanımıo bu yönüyle fifa iyi
2.her sene fifada daha değişik menü daha değişik bi yüz görüyoruz alışana kadar yeni oyun çıkıyor pes ise hersene alıştığımız gibi oluyor fazla değişikliğe gitmiyor bu bence iyi yani değişiklik iyidir ama fifa dozu kaçıyor hersene farklı oyun çıkarıyor sanki bu yönüyle pes bence 1 adım önde kalıyor
3.grafik konusunda ikisindede sorun çekmezsin ama bence pes daha cana yakın geldi :)
Son sözüm: rekabet iki firmayada yaramış pes geçen seneyi toparlamış gibi fifa hersene değiştirmeye başladı KONAMI yüzünden abartmasa iyi olur ama pesin abartma gibi bir durumu yok adamlar ciddi ciddi hersene bi yerinden geliştiriyorlar fifa bi dönem lale devri yaşadı (06-07-08-09) bunun acısını bizden çabucak alıyor inşallah seneye bu tür ama daha özellikli bir oyun görürüz ana menünün içinde etmesinler yani Pes ise lisans sorununu halletmeli...

Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim Esen Kalın :) ...

MrKhAn o7
16 Eylül 2010, 03:51
Fifa akar .. :D

~ Suat ~
16 Eylül 2010, 04:00
Fifa tabi :D

C-NerGy
16 Eylül 2010, 04:42
PES Forever :)

eto1234
17 Eylül 2010, 23:57
ikisinide begendım ama pes

mukodiko
08 Nisan 2011, 23:30
bence fifa pc de ve ps3 te de daha iyi
oynanabilirlik açısından pes 2011 e fark atmış

-Pes 2011 de paslar iğrenç

-Yapay zaka elden geçmesi lazım mesela taça çıkan bir topu oyuncum yetişmek için koşuyor fakat çoğu zaman kendisinden dışarı çıkarıyor

-Fifa 11 özellikle gündüz oynanan maçlar gölge efektkleri çok harika
sistemi iyi olanlar pc dede seveceğini düşünüyorum

-Pes 2011 de adamı hemen döndüremiyorsunuz kalas gibi hemen sağa sola dönmüyor

-Fifa 2011 böyle birşey yok ( benim kol ayarların ps3 teki gibi yani L1 tuşu ile oyuncuyu rahatlıkla çevirebiliyorsunuz)

-Pes 2011 de sürekli taça çıkan toplara sinir oluyorum

-Fifa nın giriş bölümündeki arena modu mütiş insan hiç sıkılmıyor :D

-Ayrıca FİFA 2011 GOL SEVİNCİNİ KENDİN TUŞLARLA YAPIYORSUN OYUNCUYU HER YÖNE KOŞTURTUP ÇEŞİTLİ HAREKETLER YAPMAK MÜTİŞ EĞLENCELİ :D aynı zamanda rakip oyuncuyu sinir etmek için bire bir :D

-Fifa da oyunda iken türkçe stad anonsları var

-Fifa da şutlar da hoşuma gidiyor özellikler plase şut özelliği var

-PES 2011 in bağlı çalımları güzel
ama fifa 11 de de var bu tabi biraz el alışkanlığı fifa da hangi hareketin nasıl yapılacağını bilmen lazım

-Pes in kamera açıları daha iyi ama fifa nın kamera yamaları var gayette oynanabilir pes kadar olmasada pes i aratmıyor

-Fifa 2011de top hakema çarpması gayet güzel olmuş bence oyuna heyecan hatıyor

-Fifa 2011 de hakemin oyunu avantaja bırakması oyunu soğutmuyor ve maçlar daha heyecan verici geçiyor

-Pes in oyuncu yüzü konusunda daha iyi olduğunu herkez biliyor ama fifa 2011 real madrid vb. büyük takımlarda oyuncuların yüzü benziyor

-Pes 2011 de penaltı kullanmak tam bir işkence japonlar işkenceye dönüştürmüş penaltıları :D

-Pes in türkçe dil seçeneği iyi olmuş yanlız birtek yazıları türkçe olması yetmiyor bence spikerde türkçe olmalıydı mağdem türkçe oyun yaptınız fifa 2011 in türkçe yama paketleri her yerden bulabilirsin yani pes in türkçe olmasınn bir avantajı yok

-Pes te kanattan giderek ortaları güzel Fifa nın ortaları çok falsolu gidiyor ama
güzel orta açmak isteyenler (x2) ortaya 2 kere ard arda bassınlar bassınlar öyle daha iyi orta açıyor tam adama doğru gidiyor
(1 kere basınca kavisli orta)
( 2kere ard arda basınca normal orta ) ( üç kere ard arda yerden orta)
pes de böyle birşey yok varsa göstersinler :D
yani Fifa 2011 gerçekçilik oynanabilirlik bakımından pesi solda sıfır bırakır :D
Fifa 2012 dört gözle bekliyorum :D

(ben pc de fifa 2011 öncesini oynamam ama fifa 2011 gerçekten müthiş)

rambo93
09 Nisan 2011, 13:54
Tabi ki Pes... 2011 versiyonuna pek alışamadım ama pes'den başka futbol oyunu oynamam. En son Fifa 2005 oynamıştım. Sonra full Pes.