Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Fifa 11 Yama Takımı
Sevgili yöneticiler;
Bu sitenin üst bannerında "Pes ve Fifa tutkunlarının buluşma adresi." yazıyor...Fakat bu sitede Fifa adına hiçbir şey yapılmıyor...Sadece üyeler kendi yamalarını hazırlıyorlar,pestede üyeler kendi yamalarını hazırlıyorlar ama peste "exTReme" denilen bir olay var...
Asıl önerime geçiyorum sözü fazla uzatmadan...
Pes için oluşturulan "exTReme yama takımı" gibi bir takım Fifa içinde oluşturulsa ve iyi yama yapan kişiler seçilse...Hem bu şekilde Fifa'ya yapılan bireysel yamalar artar,hemde Fifa adına exTReme gibi bir yama çıkmış olur...Ama Türkçe Spiker denilen bir yama var ve bu yamayı yapan 2 kişi var sitede...Hasan Ağabey ve Emin Ağabey...Onlardan ricam Fifa 11 içinde Türkçe Spiker çıkarmaları olacaktır...
Pes için yapılan genel yamanın adı "exTReme" bunu herkes biliyor zaten...Bu yüzden karışıklık olmaması açısından Fifa için yapılan genel yamanın adı daha farklı birşey olabilir...
Yetkililer bu konuda Fifa severleri aydınlatırsa sevinirim....
Teşekkürler
Berker Gonca
31 Ekim 2010, 03:14
Yukarda niye sadece Pes yazıyor sitede Fifa'da var yukarda Fifa'da olsun dediniz yazdık. Şimdide Fifa yazmışsınız niye Fifa ile iligli bişey yok diyosunuz :):)
MrDesTRoyeR
31 Ekim 2010, 11:51
Fifa için Türkçe Spiker çok zor.Zor olmasının sebebi şu; zaten pes için spiker+yama anca yetişiyor.Bir de araya fifa girerse iş hayli zorlaşır.Ve şimdiden böyle bir çalışmamızın olmadığını belirtmek istiyorum.
SAMET204
31 Ekim 2010, 11:56
Fifa için Türkçe Spiker çıksa çok güzel olur 2 spiker var birisi fifaya diğeride pes'e çıkartsın biliyorum böyle söylemesi çok kolay ama yapabilirlerse iyi olur :)
Onur Çetin
31 Ekim 2010, 12:04
Fifa için Türkçe Spiker çıksa çok güzel olur 2 spiker var birisi fifaya diğeride pes'e çıkartsın biliyorum böyle söylemesi çok kolay ama yapabilirlerse iyi olur :)
Yukarı mesajda Fatih9494 Fifa için spiker olmayacak diyor.Sen olsun diyosun
imnobody
31 Ekim 2010, 12:13
Ayrı ayrı iki takım yaparsa pek sorun olmaz bence ama bu takımları çıkarmak zor..
Ayrı ayrı iki takım yaparsa pek sorun olmaz bence ama bu takımları çıkarmak zor..
Benimde anlatmak istediğim buydu zaten...Pes için ayrı takım Fifa için ayrı takım oluşturulması..Fakat bu takımlarda kimler olacak? Asıl soru bu işte :D
Onur_Szr
31 Ekim 2010, 14:19
Bende Olabilrim :D çevirmenlik ve Pc Bilgilerim :D ama FOrma Yapımında pek bir bilgim yok :S :(
Emre_Özel
31 Ekim 2010, 20:43
Arkadaşlar siz zaten eyer çok istiyorsanız internet'ten forma yapımı vb. editlemeleri öğrenebilirsiniz bunların programları vardır illaki bunları illa siteden beklemeyiniz bu tarz yama vb. şeyleri kendinizde yapabilirsiniz bence sitedeki fifa 2011 yama bölümüne kendi çalışmalarınız varsa paylaşın yoksa öğrenin çalışma yapın ki bu işler böyle yürüsün çünkü ortada fifa ya yama yapan kişiler olmadan siteninde fifa'ya extreme gibi bir yama çıkarması çok çok zor :) siz bir şeyler yapınki karşılık olarak da siteden bir şeyler bekleyin eyer sitede yama takımında olan arkadaşlar veya işte yama yapan arkadaşlar olmasa pes e extreme yamasında çıkmaz dı yetenekli arkadaşlar varki pese yama çıkıyor bunun gibi kişiler fifayada olmalıki fifa yada yama çıksın ;D
Endless
31 Ekim 2010, 20:57
Arkadaşlar exTReme çıksın önce bir :) Hem fifa hem PES ikisi aynı anda olması çok zor.
anıl20
31 Ekim 2010, 21:24
profesyonel yapımcılığa geçelim. hasan ve emin abi eskisi gibi pes için uğraşsın. sitede sesine güvenen varsa iki kişide oradan seçilsin ve onlarda fifa için spiker hazırlasın :) . fifa nın spiker dışında çok fazla derdi yok zaten.
salihekremgfb
31 Ekim 2010, 21:43
profesyonel yapımcılığa geçelim. hasan ve emin abi eskisi gibi pes için uğraşsın. sitede sesine güvenen varsa iki kişide oradan seçilsin ve onlarda fifa için spiker hazırlasın :) . fifa nın spiker dışında çok fazla derdi yok zaten.
Evet lisans sorunu yok sadece Türkçe Spiker ve Türkçe
Stadyumları unutmamak lazım :D
MrKhAn o7
01 Kasım 2010, 00:22
Türkçe Bende.. :thumbup1:
Berker Gonca
01 Kasım 2010, 00:54
Arkadaşlar TürkçeSpiker.Com eğer Fifa ya da herhangi başka bir oyun ne olursa olsun kalitesiz bir yama çıkarmaz. Kaliteli bi yama içinde kaliteli kadro , geniş zaman ve bilgi gereklidir başlıca. Bunları oluşturmamız şuan için çokta mümkün değil. Fifa'ya yama çıkarmakta bişey yok koskoca ekibiz elbet ki yaparız ama TSC'ye yakışan kalitede olmaz oda bize , misyonumuza uymaz. Eğer bu sene Fifa'ya yama yaparsak hem Fifa yaması çok kaliteli olmayacaktır hemde Pes'e ayrılan zaman azaldığından Pes'de hem sorunlar artar hemde exTReme kaliteside düşer. Tüm bu sebeplerden dolayı şuan için Fifa'ya yama çıkarmayı düşünmemekteyiz. Ancak bu sene için gereken hazırlıkları yapmaya başlar ve gelecek seri için yani Fifa 12 için güzel bir yama çıkaraibliriz elbette :)
emany
01 Kasım 2010, 01:25
Arkadaşlar yeni işler yapmak isteyen arkadaşlarımızın her zaman arkasındayız. Fifa'ya spiker yapma konusunda kararlı olan arkadaşlarımız olursa destek oluruz. Bünyemize dahil ederiz tabiki.
MrKhAn o7
01 Kasım 2010, 20:59
Arkadaşlar yeni işler yapmak isteyen arkadaşlarımızın her zaman arkasındayız. Fifa'ya spiker yapma konusunda kararlı olan arkadaşlarımız olursa destek oluruz. Bünyemize dahil ederiz tabiki.
Spiker değilde daha çok normal yamalar. Krampon,forma vs. :) Spikerin yapılması çok zor. (Sizin dışınızda)
LoReN
01 Kasım 2010, 21:19
Spiker değilde daha çok normal yamalar. Krampon,forma vs. :) Spikerin yapılması çok zor. (Sizin dışınızda)
En iyisi kendi genel yamamızı kendimiz oluşturalım..
Forma yapabilen
Yüz yapabilen
Krampon yapabilen
Top yapabilen
Stadyum yapabilen
Türkçe Yama(o sende zaten) yapabilen.
Kişilerin ortak bir çalışmasını sergileyebiliriz...
Hem bizim istediğimiz şey bir nebzede olsa gerçekleşir..Hemde yöneticiler ileriki yıllarda oluşturabilecekleri Fifa Yaması Takımına seçebilecekleri kişileri görebilir,gözden geçirebilirler...
BERKENALDO
03 Kasım 2010, 19:09
En iyisi kendi genel yamamızı kendimiz oluşturalım..
Forma yapabilen
Yüz yapabilen
Krampon yapabilen
Top yapabilen
Stadyum yapabilen
Türkçe Yama(o sende zaten) yapabilen.
Kişilerin ortak bir çalışmasını sergileyebiliriz...
Hem bizim istediğimiz şey bir nebzede olsa gerçekleşir..Hemde yöneticiler ileriki yıllarda oluşturabilecekleri Fifa Yaması Takımına seçebilecekleri kişileri görebilir,gözden geçirebilirler...
Ben pes'e hiç forma yapmadım ama bence daha önce fifa 11'e forma yapan yok(genelde)
ama photochop kullanmayı iyi bilirim.forma yapabilirim.çok hevesliyim sadece resimi yapıp nereye atacağımızı falan birisi anlatırsa yapabilirim
LoReN
03 Kasım 2010, 21:09
Ben pes'e hiç forma yapmadım ama bence daha önce fifa 11'e forma yapan yok(genelde)
ama photochop kullanmayı iyi bilirim.forma yapabilirim.çok hevesliyim sadece resimi yapıp nereye atacağımızı falan birisi anlatırsa yapabilirim
CM11 (Creaton Master11) çıktıktan sonra forma,krampon,stadyum,reklam panoları,oyuncu yüzler vb. gibi şeyleri atabilicez oyuna...Formaları bende yapıyorum...Ama ben çok iyi değilim açıkçası..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.