PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FIFA-PES Tartışması Hakkında

el_turqo
20 Eylül 2010, 15:11
Hemen hemen her konuda bu tartışma yapılıyor yok fifa daha iyi pes daha iyi herkes kendisine göre iyi olanı oynasın benim oynadığım yada senin oynadığın oyundan bize ne size ne sıkıldık artık bu mesajları görmekten bu tür mesajlara ceza verilsin yasaklansın

-UguR-
20 Eylül 2010, 16:14
Arkadaşım burası bir forum adam pesden çok fifayı beğeniyorum diye illaki diyecek forumalarda seviye bozulmadan kişisel hakaret yapılmadan konular tartışılır. Forumların amacıda budur zaten güzel vakit geçirmek paylaşımda bulunarak muhabbeti sohbeti arttırmak yardımcı olmak bilgiler öğrenmektir. Herkes forum kurallarını aşmadan istediğini yazabilir bu konuda özgürdür. Ceza verilsin demek forumun amacından çıkmak demektir. Sıkıldıysan pes-fifa tartışmasından girme o konuya sana zorla gir bu konuya oku mesajları diyen yok. Öneride bulunmak istiyorsan forumun gelişimi hakkında önerilerde bulun böyle daha çok yararlı olursun...

el_turqo
20 Eylül 2010, 20:36
pes le ilgili bi konuya gelip fifa daha güzel pesi bırakın ya da tam tersi böyle mesajlar gereksiz oyunların karşılaştırılması normal buna lafım olamaz ama sanki ea cio'su konami cio'su gibi davrananlar var

bulkan
20 Eylül 2010, 21:38
Size katılıyorum ve hak veriyorum.
Zaten tartışmaların dozunu kaçıranlara gerekeni yapıyoruz görebildiğimiz kadar.
Gözümüzden kaçanlar için de sizler avatarın altında bulunan "Mesajı moderatöre bildir" butonunu kullanırsanız veya bizlere özel mesaj gönderirseniz yine gereken yapılacaktır.

mcharun
20 Eylül 2010, 22:20
Ben daha 2 gün önce, benzer konulardan 15 tanesini çöpe attım.
Ancak sildikçe azalacağına aksine çoğalıyor bu konular. Ceza verdiğimizde ise, neden ceza verdiniz diye hesap sormaya kalkıyor bazı arkadaşlarımız.
Sürekli sözlyediğimiz bir şey, hangi konu olursa olsun, yeni bir konu açmadan önce site içinde arama yapın. Açacağınız konudan daha önce açılmışsa, yorumlarınızı oraya yazın ki, forum kirliliği oluşmasın.
Ercan'a katılıyorum. Bu şekilde uygunsuz konu görürseniz, lütfen ya "Moderatöre Bildir" butonuna basarak ya da özel mesaj atarak bizleri bilgilendirin. Biz o zaman gerekeni yaparız.

el_turqo
21 Eylül 2010, 10:24
ilginiz için teşekkür ederim

Samuel Rhawi
21 Eylül 2010, 16:17
bu tartısma artık gercektende sıktı.