Orijinalini görmek için tıklayınız
:
File Still Too Big Hatası ! ! !
olcay1992
05 Ocak 2008, 13:22
Arkadaşlar Foruma Şöyle Bir Göz Attımda Bu Konuyla ilgili bir başlık Açılmış Fakat Çözüm Bulunamamış . . .Belkide Benm Sorunum Farklıdır ! ! !
Arkadaşlar GGS(Yılbaşı Sürprizinden Çıktı Program) ile Dosya İmportlarken;
File Still Too Big...
Try Inserting Textures One By One in BMP Format?
Şeklinde Hata iletisi Alıyorum ! ! !
Bunun Net Ve Kesin Çözümünü Bilen TSC Yetkilisi Anlatsın Lütfen
Yoksa Yapılan Yamalarında Bir Anlamı Kalmıyor . . .:excl::excl::excl:
ugurkavas
05 Ocak 2008, 14:38
bunu afs explorer la cozebilirsin.afs explorer a gir ordan degistirmek istediin img yi ac.sonra modify reserved space var ona gir.(yukadaki sekillerde cekıc var o).ordan yamayı importlıyacak olduun dosyayı sec.(orn:unnamed_7.bin)orda yanında o dosyanın boyutu gozukur onu yukselt.(imporlayacaın dosyayı bilmediim için ne kadar buyultmen gerektigini bilemicem onu da sen halledersin)yukarda bytes reserved for file yazar ordan.sonra alttan regenerate AFS yazar ona tıkla.sona buyulttumuz dosyayı kaydetmek için bir yer seçmeni ister istediin yer kaydet adınıda imporlıyacaın dosya ile aynı yap.(orn:cv_0.img)sonra kaydettigin dosya ile gercek img dosyasını degiştir.orjinal img dosyasının yedeini almayı unutma ihtiyacın olabilir.daha sonra ggs ile normal olarak importla.sorunun çozuldu iyi oyunlar.
alıntı deildir.kendim yaptım.
metin_99
05 Ocak 2008, 14:59
ah şu cv_0.img ahhhhh...bende dosya olsun da hata versin fark etmez çözüyorum sonuçta...
omergul04
06 Ocak 2008, 16:47
metin_99 istersen sana cv_0 img gönderiyim hemde yılbaşı süprizli ama çok büyük.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.