PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FLAŞ! Beşiktaş 2. bombayı patlattı!

pes-in kralı
12 Temmuz 2010, 18:48
Lig TV Muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre Guti ile her konuda anlaşıldı. Alınan bilgiye göre İspanyol yıldız ile kesin anlaşma sağlandı ve transfer imzaya kaldı. Başkan Demirören'in İspanya'ya giderek Guti'yi İstanbul'a getireceği öğrenildi.

Ayrıntılar gelecek..

Ligtv

Beşiktaş Quaresma'dan sonra 2. büyük bombayı da patlatıyor !.. Lig TV Muhabiri Atakan Kurt'un haberine göre Guti ile her konuda anlaşıldı !.. Alınan bilgiye göre İspanyol yıldızın menajerleriyle kesin anlaşma sağlandı ve transfer imzaya kaldı !.. Başkan Demirören'in İspanya'ya giderek Guti'yi İstanbul'a getireceği öğrenildi...

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 18:52
bu sene besıktasa gelen gecen fark atacak herlade hep 30 yasındakı adamları alıolar.fenerle g.saray akıllandı besıktas hala akıllanmadı.

eagle1903
12 Temmuz 2010, 18:53
bu sene besıktasa gelen gecen fark atacak herlade hep 30 yasındakı adamları alıolar.fenerle g.saray akıllandı besıktas hala akıllanmadı.

:):lol::D:biggrin:

pes-in kralı
12 Temmuz 2010, 18:53

Evet ama çokta iyi futbolcuları alıyorlar Quaresma,Guti

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 18:56
Evet ama çokta iyi futbolcuları alıyorlar Quaresma,Guti

kosmayan adam alıolar bu adam sert futbola dayanamaz. gelirse besıktasa pek bısey vermez

efinho58
12 Temmuz 2010, 18:59
Quaresma iş yapabilir ama Guti'den hiçbir şey beklemiyorum.

cesc
12 Temmuz 2010, 19:00
Beşiktaş'ın yaptığı transferler anlık durumu kurtarmak için yapılmış transferlerdir.

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:01
Quaresma iş yapabilir ama Guti'den hiçbir şey beklemiyorum.

quaresma futbolu unutmustur adam kac mac oynadıkı bu sezon:D

besıktaslı taraftarlara soyluyorum:takımlarından bu sezon birsey beklemesınler...

genc futbolcu almaları lazım...

pes-in kralı
12 Temmuz 2010, 19:02
Güncellendi.

eagle1903
12 Temmuz 2010, 19:03
kosmayan adam alıolar bu adam sert futbola dayanamaz. gelirse besıktasa pek bısey vermez

Şakamısın sen.26 yıldır dünyanın en iyi kulübünde oynuyor adam.Üstüne bir kaç yıldır da kaptanlığını yapıyor.Koşmuyor olsa neden bu kadar uzun süre tutsunlar takımda.Ayrıca dünyanın en iyi pas atan 2.futbolcusudur bana göre.

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:07
Şakamısın sen.26 yıldır dünyanın en iyi kulübünde oynuyor adam.Üstüne bir kaç yıldır da kaptanlığını yapıyor.Koşmuyor olsa neden bu kadar uzun süre tutsunlar takımda.Ayrıca dünyanın en iyi pas atan 2.futbolcusudur bana göre.

adam kac yasına geldı bı bak bakım 34 yasında nasıl kossun kosmak ıstese bıle yasından dolayı kosamaz

26 yıldır real madrıdde oynuyo ama orası ıspanya lıgı burası turkıye ligi yanı demek ıstedıgım
türkıyede sert futbol oynanıyo ıspanyada ise sert futbolun aksıne butun kulubler total futbol oynuyor.

Gutı kotu oyuncu demıyorum cok kalıtelı oyuncu ama besıktasta bısey yapamaz

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:08
Konuyu açmıştım zaten ama neyse.

Bu arada Beşiktaş yaşlıları alıyor diyen arkadaşlar galiba futboldan anlamıyor söylesinler bakalım Guti dışında hangi yaşlı oyuncu aldık???

Hilbert -26
Quaresma -26
Cenk Gönen -22

Galiba o arkadaş Schuster'i futbolcu olarak aldığımızı düşünüyor :P

Ayrıca o arkadaşın takımı da önce Guti kalitesinde oyuncular alsında sonra gidip Allah'ın kuklası Jo'ya kalmasın ;)

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:10
Konuyu açmıştım zaten ama neyse.

Bu arada Beşiktaş yaşlıları alıyor diyen arkadaşlar galiba futboldan anlamıyor söylesinler bakalım Guti dışında hangi yaşlı oyuncu aldık???

Hilbert -26
Quaresma -26
Cenk Gönen -22

Galiba o arkadaş Schuster'i futbolcu olarak aldığımızı düşünüyor :P

Ayrıca o arkadaşın takımı da önce Guti kalitesinde oyuncular alsında sonra gidip Allah'ın kuklası Jo'ya kalmasın ;)

Goruruz kardesım. G.Saray'ın basına gelen sızede gelsınde ozaman konusalım

cesc
12 Temmuz 2010, 19:12
Arkadaş aslında başka bir şey demek istedi sanırım...

Guti geldi büyük maliyet satabilecek misin ?

Quaresma'yı satalabilecek misin ?

Hilbert'i satabilecek misin? Hele ülkemizde yurt dışına futbolcu pazarlığı zor olduğu bir ortamda ?

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:13
Arkadaş aslında başka bir şey demek istedi sanırım...

Guti geldi büyük maliyet satabilecek misin ?

Quaresma'yı satalabilecek misin ?

Hilbert'i satabilecek misin? Hele ülkemizde yurt dışına futbolcu pazarlığı zor olduğu bir ortamda ?

Bak arkadas benım kafadan:) Haksızmıyım yani !

Bosver onların basınada gelsınde bızım basımıza gelen o zaman gorursun Mucadele eden oyuncuyla mucadele etmeyen oyuncu arasındakı farkı

eagle1903
12 Temmuz 2010, 19:14
adam kac yasına geldı bı bak bakım 34 yasında nasıl kossun kosmak ıstese bıle yasından dolayı kosamaz

26 yıldır real madrıdde oynuyo ama orası ıspanya lıgı burası turkıye ligi yanı demek ıstedıgım
türkıyede sert futbol oynanıyo ıspanyada ise sert futbolun aksıne butun kulubler total futbol oynuyor.

Gutı kotu oyuncu demıyorum cok kalıtelı oyuncu ama besıktasta bısey yapamaz

Alex de koşmuyor ama ligin açık ara en iyi oyuncusu.

Aynı şekilde Sergen koşmuyordu zamanında ama hep ligin en iyisi olarak gösteriliyordu.

Guti bu adamlardan daha fazla koşuyor ki bu sene ki maçlarını izlediysen görmüşsündür.

Kimse karalamaya çalışmasın.

Q7 geldiğinde 2 yıl top oynamıyor.

Guti geldiğinde yaşlı,koşamaz.

Çekemeyen anten taksın.

O kadar.:biggrin:

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:16
Çekemeyen antenini taksın üstüne bi bardak da su içsin millet Cana ve Dia larla uğraşırken biz Madrid'de bu yıl 30 maça çıkmış 15 e yakını 11 de hemde bi adamı getiriyoruz , C.Ronaldo ile kıyaslanan Q7 yi getiriyoruz (Yaşlı ama de mi 26 yaşında :) ) ve bir de 3 yıl önce Stutgart'ın şampiyonluğunda Mario Gomez ve Cacau ile birlikte başrolü oynayan Hilbert'i alıyoruz ardından da Madrid'i şampiyon yapmış ve o adam gittiğinden beri Madrid Barça'yı yenememiş o derece bi adamı da Teknik Direktörlüğe getiriyoruz!!!

ALAYINA İSYAN İNADINA çArşı !!!

pes-in kralı
12 Temmuz 2010, 19:18
Şu sıralar Q7 pek fazla oynayamadı formsuz hatta milli takıma bile çağırılmadı guti de yaşı ilerledi tamam koşuyor mücadeleci laf yok ama yaşı biraz ilerledi arkadaş bence bunları göz önüne alarak bir şey anlatmaya çalışıyor. Ama şu ana kadar da pek anlatamıyor gibi:)

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:18
Alex de koşmuyor ama ligin açık ara en iyi oyuncusu.

Aynı şekilde Sergen koşmuyordu zamanında ama hep ligin en iyisi olarak gösteriliyordu.

Guti bu adamlardan daha fazla koşuyor ki bu sene ki maçlarını izlediysen görmüşsündür.

Kimse karalamaya çalışmasın.

Q7 geldiğinde 2 yıl top oynamıyor.

Guti geldiğinde yaşlı,koşamaz.

Çekemeyen anten taksın.

O kadar.:biggrin:

Benı yıne yanlıs anlıosun.Bu adamlar mucadele etmıyo.Yanı Takım ıcın pek bısey vermez.

bunların onunde diarra filan oynamıyor

efinho58
12 Temmuz 2010, 19:19
Sergen ve Alex'i göstermişsin ama ikisi de yıllarca Türkiye'de oynadılar ve iyice alıştılar.Guti'nin alışması çok zor olur.

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:20
Sergen ve Alex'i göstermişsin ama ikisi de yıllarca Türkiye'de oynadılar ve iyice alıştılar.Guti'nin alışması çok zor olur.

Bosver arkadas anlamıyolar. Ligın 10. haftasından sonra gorursun besıktası

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:23
Ya Rahim anlıyoruz ne demek istediğini kardeşim ama Guti gelmiş ya Guti ! Böyle bu tarzda dünyanın en iyi pas atan oyuncularından birini getiriyorsun ve sevinmek o takımın taraftarının hakkı sen insanların moralini bozuyorsun evet söylediklerin mantıksız değil ama bazıları sadece mesela diyorsun Beşiktaş yaşlıları topladı ama Guti dışındaki en yaşlı oyuncu 26 .

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:24
Ya Rahim anlıyoruz ne demek istediğini kardeşim ama Guti gelmiş ya Guti ! Böyle bu tarzda dünyanın en iyi pas atan oyuncularından birini getiriyorsun ve sevinmek o takımın taraftarının hakkı sen insanların moralini bozuyorsun evet söylediklerin mantıksız değil ama bazıları sadece mesela diyorsun Beşiktaş yaşlıları topladı ama Guti dışındaki en yaşlı oyuncu 26 .

Tmm kardesım ben bısey demıyorum. ben sadece fazla havaya gırmeyın dıye dıyorum ama bekleyın gorun takımınız

cesc
12 Temmuz 2010, 19:26
Biz kıskanmıyoruz..Guti buradaki orta sahaları 10'la çarpıp 100'e böler..Benim anlatmak istediğim nokta iyi bir fiyata satabilecek misin ?

Açıkçası Guti'nin Quaresmadan kat be kat yararlı olacağını düşünüyorum.

anatol.fb
12 Temmuz 2010, 19:26
q7 26 yaşında değil

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:28
Q7 ay olarak daha 27 ye girmedi kardeşim ;) Ama çok kısa bi süre sonra 27 olacak araştır bak istersen hangi ayda doğmuş ;)

Biz Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalkıyoruz adamımızın yaşını mı bilmeyeceğiz.

Ha bu arada Guti yaşlı diyenlere de söylüyorum ki onun ayarında genç futbolcu almak isteyenler takımlarına söylesin Cesc Fabregas'ı alsın yöneticileri alabiliyorlarsa yoksa en iyisi bu ;)

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:29
Q7'nin doğum günü : 26 Eylül 1983 (26 yaşında)

eagle1903
12 Temmuz 2010, 19:31
Klişe lafları bırakın artık.

Yok Türkiye'ye alışmaz.

Yaşlı koşamaz.

Yaşlı mücadele edemez falan filan.

Alex yıllarca oynadıktan sonra bu performansı göstermedi.

Zaten en iyi sezonunu ilk sezonunda yaşamıştı.

Yani alışmakla alakası yok.

Zaten şu an Guti ile aynı dili konuşan bir çok oyuncu var.(Q7,Bobo,Nobre,Tello,Delgado,)

+ Teknik direktör var.

Kısaca yabancılık çekmeyecektir.

3 yıl oynar yeter.Zaten sonra Muhammed Demirci gelecek.Hem ondan birşeylerde kapacaktır Muhammed.

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:31
bizde pas atacak adam war elano hem yası gutıden cok cok iyi

Frht_Torres
12 Temmuz 2010, 19:32
bjk ye sesleniyorum benim babam 43 yaşında iyi oynar :D

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:33
Kardeşim sen neden sürekli kıyaslama işindesin tamam sizin her oyuncunuz bizimkinden iyi rahat ettin mi sizin Elano'ya laf söyleyen odu mu yok hem de geçen yılki müthiş istatistiğine göre :) :) Kaç gol atmıştı 2 mi :D :D Brezilya milli takımı sakın deme çünkü biz orada banko oynayan Kleberson'u kovduk , o çok övülen Alex'in yanından geçmediği takımın Ronaldinho ile birlikte oyun kurucusu olan Rico'yu getirdik!

Peckle
12 Temmuz 2010, 19:36
o çok övülen Alex'in yanından geçmediği takımın

Derken?

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:37
Derken?

Brezilya milli Takımında bak bakalım en son ne zaman oynamış Alex?

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:38
[QUOTE=forza-kartal;318031]Kardeşim sen neden sürekli kıyaslama işindesin tamam sizin her oyuncunuz bizimkinden iyi rahat ettin mi sizin Elano'ya laf söyleyen odu mu yok hem de geçen yılki müthiş istatistiğine göre :) :) Kaç gol atmıştı 2 mi :D :D Brezilya milli takımı sakın deme çünkü biz orada banko oynayan Kleberson'u kovduk , o çok övülen Alex'in yanından geçmediği takımın Ronaldinho ile birlikte oyun kurucusu olan Rico'yu getirdik![

İzle Gör Takımını Benden Bu Kadar Sonra benım Bu lafımı hatırlarsın ama....

Bepa.
12 Temmuz 2010, 19:38
İşin Aslın Böyle Deil Başkan Konuşmaya gitmiş İspanyaya

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:43
İşin Aslın Böyle Deil Başkan Konuşmaya gitmiş İspanyaya

Demirören sana telefon açarak mı söyledi :)

Face'de Lig Tv muhabiri Atakan abi ile konuştum iş tamamdır dedi ayrıca Haber1903 ve 1903 Radyo editörü ve muhabiri Murat Özen'de twitter hesabında bu iş bitti dedi iş tamamdır kimse meraklanmasın!

eagle1903
12 Temmuz 2010, 19:44
http://lh3.ggpht.com/_ZkLZx_S4qL0/S2X0rDAZtPI/AAAAAAAAIWY/3j86QkAmMu8/s800/guti-pass.gif

Yok böyle bir pas.

Peckle
12 Temmuz 2010, 19:44
Brezilya milli Takımında bak bakalım en son ne zaman oynamış Alex?

En sonu falan mı var, biz bu adamı Brezilya milli takımında oynarken aldık. 1999 ile 2005 arası Alex, Brezilya milli takımında oynadı. Takımın yakınından bile geçmemiş derken çok bilmişlik taslamışsın da... Önce araştır biraz bence ;)

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 19:46
Alex'e bi şey demedim ki en son ne zaman oynadı dedim yoksa Alex'e laf söyleyen çarpılır istatistikleri olağanüstü benim için yıldız tabelayı değiştirendir Alex büyük bi yıldızdır ama Elano büyük bi yıldız değil benim demek istediğim oydu o arkadaşa ;)

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:47
En sonu falan mı var, biz bu adamı Brezilya milli takımında oynarken aldık. 1999 ile 2005 arası Alex, Brezilya milli takımında oynadı. Takımın yakınından bile geçmemiş derken çok bilmişlik taslamışsın da... Önce araştır biraz bence ;)

Kardes bosuna mesaj yazma laf anlamıolar bosver takma:thumbup1:

Peckle
12 Temmuz 2010, 19:48
http://lh3.ggpht.com/_ZkLZx_S4qL0/S2X0rDAZtPI/AAAAAAAAIWY/3j86QkAmMu8/s800/guti-pass.gif

Yok böyle bir pas.

Off süpermiş :w00t:

Alex'e bi şey demedim ki en son ne zaman oynadı dedim yoksa Alex'e laf söyleyen çarpılır istatistikleri olağanüstü benim için yıldız tabelayı değiştirendir Alex büyük bi yıldızdır ama Elano büyük bi yıldız değil benim demek istediğim oydu o arkadaşa ;)

Tamam bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım :)

Sinan ÖZER
12 Temmuz 2010, 19:49
Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar ?Sezon başlayınca hepimiz göreceğiz...Hayır dileklerinizi sunmayacaksanız konuya yorum yapmayın.

R10GS1905
12 Temmuz 2010, 19:51
Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaşlar ?Sezon başlayınca hepimiz göreceğiz...Hayır dileklerinizi sunmayacaksanız konuya yorum yapmayın.

Ewet bende bunu dıyorm sezon baslasın o zaman kım haklı kım haksız gorecegiz

Bepa.
12 Temmuz 2010, 19:54
Demirören sana telefon açarak mı söyledi :)

Face'de Lig Tv muhabiri Atakan abi ile konuştum iş tamamdır dedi ayrıca Haber1903 ve 1903 Radyo editörü ve muhabiri Murat Özen'de twitter hesabında bu iş bitti dedi iş tamamdır kimse meraklanmasın!

Bu Haberide haber1903 den söylüom Gutinin Gelmesini Bende İstiyorum Bende Beşiktaşlıyım Yanlış Anlaşılmışım...

Beşiktaş`ın, Real Madrid`in dünyaca ünlü orta alan oyuncusu Guti`yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğu ve önemli aşama kaydettiğini Haber1903 olarak okuyucularımıza geçtiğimiz hafta duyurmuştuk.

Siyah beyazlı yönetim Avrupa`da ses getirecek bu transfere son noktayı koymak için nihayet harekete geçti. Başkan Yıldırım Demirören ile Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu Guti için özel uçakla İspanya`ya hareket etti.

Başkan ve transfer komitesi üyeleri yıldız futbolcunun transferini bitirerek Beşiktaş taraftarına Quaresma`dan sonra bir büyük yıldızı daha hediye etmeyi planlıyor.

Siyah beyazlı yöneticilerin Guti ile yapılacak anlaşmaya son halini vererek transferi ilan edebilecekleri belirtiliyor. Komite`nin yabancı kontenjanı sorunu halledilirse Guti ile Türkiye`ye dönebileceği ifade ediliyor.

Ayrıntıları Haber1903`den takip edebilirsiniz...

- HABER1903 -

sinanert21
12 Temmuz 2010, 19:56
Bu adam Alex'e çok benziyor, Alex kadar teknik ama en az Alex kadar da yavaş, yaşı da Alex ile aynı 33. Takımla uyum sağladıktan sonra iş yapar, çünkü Alex de 33 yaşında ama hala iş yapıyor.

forza-kartal
12 Temmuz 2010, 20:06
Bu Haberide haber1903 den söylüom Gutinin Gelmesini Bende İstiyorum Bende Beşiktaşlıyım Yanlış Anlaşılmışım...

Beşiktaş`ın, Real Madrid`in dünyaca ünlü orta alan oyuncusu Guti`yi transfer etmek için girişimlerde bulunduğu ve önemli aşama kaydettiğini Haber1903 olarak okuyucularımıza geçtiğimiz hafta duyurmuştuk.

Siyah beyazlı yönetim Avrupa`da ses getirecek bu transfere son noktayı koymak için nihayet harekete geçti. Başkan Yıldırım Demirören ile Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu Guti için özel uçakla İspanya`ya hareket etti.

Başkan ve transfer komitesi üyeleri yıldız futbolcunun transferini bitirerek Beşiktaş taraftarına Quaresma`dan sonra bir büyük yıldızı daha hediye etmeyi planlıyor.

Siyah beyazlı yöneticilerin Guti ile yapılacak anlaşmaya son halini vererek transferi ilan edebilecekleri belirtiliyor. Komite`nin yabancı kontenjanı sorunu halledilirse Guti ile Türkiye`ye dönebileceği ifade ediliyor.

Ayrıntıları Haber1903`den takip edebilirsiniz...

- HABER1903 -

Kardeşim bu haber 1-2 saat önce sonra o haberi yapan kişi yani Murat Özen'de iş bitti dedi son haberi bekleyip haberi gireceğiz dedi ;)

Bu adam Alex'e çok benziyor, Alex kadar teknik ama en az Alex kadar da yavaş, yaşı da Alex ile aynı 33. Takımla uyum sağladıktan sonra iş yapar, çünkü Alex de 33 yaşında ama hala iş yapıyor.

Adam kariyeri boyunca sadece Madrid'de oynamış ve bu yıl da 30 maç oynamış daha ne olsun Alex'in verdiği katkıyı verirse Beşiktaş'a açık ara şampiyon olur Beşiktaş çünkü Fenerbahçe ve Galatasaray'da özellikle Galatasaray'da Arda olmayınca takım yok gibi ama Beşiktaş'a bi bakarsan : Guti-Quaresma-Bobo-Nihat-Delgado-Hilbert-Holosko-Tello-Tabata hepsi birbirinden etkili gol silahları bunların içine Ernst-Ferrari-Toraman ve İsmail gibi sağlam adamları da koyunca Deli İbo'lar la falan müthiş bi kadro oluyor :)

seyfoxx
12 Temmuz 2010, 20:38
Buraya çekemeyen renkliler basmış arkadaşım deiş ki çekemeyen anten taksın yetmez uydu taksın.
33 yaşında guti diyorlar beşiktaşın şampiyon olduğu sene en iyi 5 adamından 2si 34 yaşındaydı.Yusuf ve ibrahim üzülmez.
Quaresna 26 yaşında eğer yaşlı diyorsanız allah akıl fikir versin diyorum.
Bu adamlar koşmuyor diosunuz guti yaşı ileri olabilir ama fizik olarak çok dinç yaşı 28 gibi.illede yaşa bakarsanız giggs in yaşına bakın guti en az 3 sene daha oynar.Şuan mevcut kadroda olan delgadodan bin kat daha iyi.delgado ne 2li mücadeleye girer nede defansa azda olsa yardım eder.Ama guti defansada gelir mücadelede eder ernst kadar olmasada.Bu saydığınız adamlar defansa gelmesede diğerleri onlar içinde defans yapar.Şampiyon beşiktaş