PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flaş...Dünyaca ünlü yıldız Beşiktaş'ta!

sezitto
17 Haziran 2010, 20:19
Flaş...Dünyaca ünlü yıldız Robinho Beşiktaş'ta!

http://img5.mynet.com/ha5/r/besiktas-robinho.jpg

Kara Kartallar Ricardo Quaresma'nın da ardından dünyaca ünlü bir yıldızı daha kadrosuna kattı.

Beşiktaş'ta bomba üzerine bomba, İlk olarak dünyaca ünlü teknik adam Bernd Schsuter'ı kadrosuna katan Kartallar Ricardo Quaresma'nın da ardından Brezilya'lı yıldız futbolcu Robinho'yu da kadrosuna kattığı iddia edildi.

Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören, verdiği iki dünya yıldızı sözünü yerine getirmek için çalışmalarını sürdürürken Beşiktaş cephesinden gelen bir haber taraftarları adeta kendinden geçirdi.Beşiktaş yönetiminden ismini vermek istemeyen bir yönetici Robinho ile teknik direktör Bernd Schsuter'ın görüştüğünü Yıldız futbolcunun Beşiktaş'a geleceğini söylediğini ifade etti.Ricardo Quaresma'nın önümüzdeki hafta yapılacak imza töreninin ardından bu transferin açıklanacağı belirtiliyor.

Beşiktaş yönetiminin Bernd Schsuter gibi henüz doğrulamadığı bu transfer haberi Türk spor kamuoyunda ve Beşiktaş taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı.

ROBİNHO KİMDİR?

2002 yılında, Robinho, 18 yaşındayken, ilk profesyonel sözleşmesini Santos ile imzaladı. Kulüpteki ilk sezonunda Santos şampiyon olurken, Robinho 24 maçta forma giyip, 9 gol attı.

2004 yazında, oynadığı futbol ve formuyla birçok Avrupa kulübünün peşinde olduğu bir futbolcu oldu. Fakat Robinho, Santos bütün teklifleri reddettiği için takımında kalmak zorunda kalmıştı. 2004-05 sezonunda Robinho'nun formu, annesinin 6 Kasım'da evinden kaçırılmasıyla kötü etkilendi. Fakat annesi hiç bir zarar görmeden fidye karşılığında altı hafta sonra serbest bırakıldı. Bu süre içinde 8 maçta sadece 1 gol atabildi.

Robinho, 2005 Haziran'ında La Liga ekiplerinden Real Madrid ile sözleşme imzaladı.

Real Madrid

Robinho, La Liga'daki kariyerine 28 Ağustos 2005'te Real Madrid'in Cádiz'i 2-1 yendiği maçla başladı. İlk sezonunda ligde oynadığı 37 maçta 15 gol kaydetti.

2006-07 sezonunda, yeni teknik direktörü Fabio Capello'yla ters düşen Robinho, ilk birkaç ayını yedek kulübesinde geçirdi. Robinho, kendini ancak kış bittikten sonra ilk on birde görebildi.

Robinho, FIFA'dan izin alarak Brezilya'nın Copa América kampına katılmayarak, takımının Mallorca karşısındaki sezon finaline kaldı. 2007-08 sezonunda 2. yarıda kendine geldi ve 14 gol ve 11 asistlik herkesin gözünü dolduran bir performans sergiledi.

Santos

Manchester City'de istediği performansı gösteremeyen Robinho, 6 Aylığına Santos'a transfer oldu.

Millî Takım kariyeri

2003 CONCACAF Gold Kupası'ndaki Brezilya'nın Meksika'ya 1-0 kaybettiği maç Robinho için milli takım kariyerinin başlangıcı demekti. Kupadaki son iki golünü de çeyrek finalde Şili'yi 6-1 yendikleri maçta attı. Brezilya daha sonra kupayı kazandı; Robinho ise hem Altın Ayakkabı ödülünü hem de turnuvanın en iyi oyuncusu ödülünü aldı.

kaynak mynet...

*oRc![N]aL*
17 Haziran 2010, 20:24
Bunda sasırıcak bısey yokkı biz kimi istiyosak alırız....

Sinan ÖZER
17 Haziran 2010, 20:26
Bunun yeri burası mı?.Konu taşındı.

sezitto
17 Haziran 2010, 20:28
Bunun yeri burası mı?.Konu taşındı.

ya saol tasidigin icin kusura bakma birden dikkat etmeden acmisim...

efinho58
17 Haziran 2010, 20:33
''Robinho Beşiktaş'ta!'' diye giriş yapılıp ''Beşiktaş'ın Robinho'yla anlaştığı iddaa edildi.'' diye devam ediliyor, ÇELİŞKİ!!!

*oRc![N]aL*
17 Haziran 2010, 20:35
Quaresmayada boyle dıyodunuz ama ne oldu sonunda aldık bunuda alırız..

Dantes
17 Haziran 2010, 20:37
En başta ben Galatasaray'lıyım Quaresma'nın gelişine sevindim lig kalitesi arttığı için eğer doğruysa helal olsun derim Robinho'yu Türkiye'de izlemek çok keyif verici olur.Ancak bana göre bu haber çok yüksek bir ihtimal yalandır.

sezitto
17 Haziran 2010, 20:39
En başta ben Galatasaray'lıyım Quaresma'nın gelişine sevindim lig kalitesi arttığı için eğer doğruysa helal olsun derim Robinho'yu Türkiye'de izlemek çok keyif verici olur.Ancak bana göre bu haber çok yüksek bir ihtimal yalandır.

Bende bi Galatasaray'liyim bu haber bence yalan degil neden derseniz Shuster ve Robinho birbirleriyle iyi anlastigi icin yalan olmadigini dusnuyorum... ;)

Türkiyé.
17 Haziran 2010, 20:40
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Peckle
17 Haziran 2010, 20:41
aL*;293733']Quaresmayada boyle dıyodunuz ama ne oldu sonunda aldık bunuda alırız..

Alamazsınız demedik de bunun gibi sürü sepet haber çıkıyor. Yalan "olabilir" diyoruz ;)

ForceHawk_7z
17 Haziran 2010, 20:42
Beşiktaş Resmi İnternet Sitesinden bununla ilgili bir açıklama yapılmamış , ama keşke alsak .. Süper adam ..:) Bu arada Quaresma yarın İstanbul ' a geliyor geliba ..

cesc
17 Haziran 2010, 20:43
Mynet'te haberi vikipedia'dan almış :lol: :lol:,

Ama o bölümü silmişler..

Sinan ÖZER
17 Haziran 2010, 20:43
Bu haber şu an doğru olmayabilir.Ama bu iş birkaç güne bitmek üzere.Belki de bitti ama Quaresma'nın imza törenini bekliyorlar.Bunu kimse bilemez.Hepimiz resmi imzayı görene kadar bekleyeceğiz...

-YaLan-
17 Haziran 2010, 20:46
Gelse gelse kiralık gelir.Sanmıyorum bonservisinin alınacağını..

pes-in kralı
17 Haziran 2010, 20:50
:lol: Biraz abartı olmuş bence robinho dünyaca ünlü bir yıldız türkiye ye gelir ama uğurunda dediği gibi kiralık olarak gelir.

Not: Ayrıca böyle haberlere kulüpten resmi bir açıklama gelmedikçe inanmamak lazım!!!

MiStaVoL
18 Haziran 2010, 17:58
Robinho ile anlaşıldı

Klubu ile görüşmeler devam ediyor

Emre Ballı
18 Haziran 2010, 18:16
Hayırdır çok net konuşuyorsun ?

Sinan ÖZER
18 Haziran 2010, 18:23
Robinho ile anlaşıldı

Klubu ile görüşmeler devam ediyor

Bu haberin kaynağını öğrenebilirsek çok mutlu olacağız?

forza-kartal
19 Haziran 2010, 13:18
Bu transfer çok zor , neredeyse imkansıza yakın ama yine de bekleyip göreceğiz.

sezitto
19 Haziran 2010, 16:57
Barcelona'nın yeni başkanı Rosell, “Robinho'yu alabiliriz” dedi, ancak Guardiola'nın yanıtı net oldu: İlk tercihimiz Brezilyalı değil... İşte bu gelişmenin ardından Sambacı rotayı Türkiye'ye çevirdi.
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1041976.jpg
Ricardo Quaresma’yı İstanbul’a getiren Beşiktaş Yönetimi’nin son hedefi Robinho transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Barcelona’nın yeni başkanı Sandro Rosell, Brezilyalı yıldızı alabileceklerini belirtip, “Robinho transfer listemizde yer alıyor” ifadesini kullandı. Ancak Katalan kulübünün hocası Pep Guardiola bu açıklamaya şu ifadeyle yanıt verdi: Robinho yetenekli bir oyuncu, ancak bizim oyun planımızda yeri yok. Farklı isimlere yönelmeliyiz... Guardiola’nın özellikle Liverpool’dan ayrılması gündemde olan Fernando Torres’i istediği kaydedildi. Bu açıklamayla birlikte Robinho’nun Beşiktaş’a transfer ihtimali biraz daha güçlendi.

‘Şimdilik konuşmuyorum’
Bu arada geleceğiyle ilgili bir açıklamada bulunan Robinho, “Şu anda bu konuda konuşmak istemiyorum. Tek düşüncem Brezilya’nın şampiyonluğu... Dünya şampiyonu olup, bu başarıyı ülkemde kutlamak ve daha sonra bu konuları düşünmek istiyorum” ifadesini kullandı.

================================================
Düzenleme: Sedat_60
Verdiğiniz haberlerde kaynak mutlaka olsun.
http://fanatik.ekolay.net/Robinhoda-son-dakika_3_Detail_33_181377.htm

Sinan ÖZER
19 Haziran 2010, 17:01
Bu tür konular açarken lütfen kaynak belirtelim arkadaşlar...

Robinho konusuna gelince;Robinho'nun Beşiktaş'a gelmesi tabii ki yararlı olacaktır.Bana göre oldukça yetenekli bir futbolcudur.Ancak bonservis bedeli Beşiktaş'ın karşılayacağı kadar düşük bir miktar olmayacaktır.Daha Quaresma transferi için gerekli kaynağı bulamayan Beşiktaş yönetimi,Robinho'nun bonservis bedelini nasıl ödeyecek çok merak ediyorum:glare:

Endless
19 Haziran 2010, 17:12
Sinan abi haklı çok kaliteli ancak bonservisi el yakar :)

forza-kartal
19 Haziran 2010, 17:34
Gelme isthimali düşük bence ama gelirse Hasan abinin de dediği gibi ''Şimd, onlar düşünsün sayın seyirciler şimdi onlar düşünsün'' :) :)

redking2013
19 Haziran 2010, 17:52
arkadaşlar quaresmayı 18 milyon dolara tamamladık bunada paramız yeter evelallah