PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Flaş! Tello Eskişehirspor'da!

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 14:02
http://ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_23_Tello01.jpg

Bu sezon yaptığı süper transferlerle dikkat çeken Beşiktaş'ta yabancı kontenjanında yer açma çalışmaları da sürüyor !.. Siyah beyazlılar bu kapsamda Şilili Tello ile yollarını ayırdı. Lig TV'nin verdiği son dakika haberine göre Eskişehirspor Tello'yu renklerine bağlarken, tecrübeli oyuncunun yarın kampa katılacağı öğrenildi.

(Ligtv.com.tr)

Butwhoan
20 Temmuz 2010, 14:09
Ben ankaragücüne Matias Delgadoyla gideceklerini biliyordum ama hayırlısı olsun.

Sinan ÖZER
20 Temmuz 2010, 14:09
Sonunda!Tello'nun gitme vakti gelmişti.Hayırlı olsun 2 takıma da...

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 14:10
Hem yaşı ilerliyordu hemde takımda yeri yok artık çünkü mtühiş bi kadroya sahibiz , ben Pes atarken bile çoğu oyunucuyu kadro dışı bırakmak zorunda kalıyorum :)

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 14:11
ZAPO`DA YOLDA...

http://resim.haber1903.com/Manset/Gsondakika_man.jpg

Başarılı Teknik adam son olarak:
Zapo ile de yakından ilgilendiklerini bu oyuncu içinde ısrarlı olduklarının altını çizerken Holosko konusunda ise bir girişimlerinin olmadığını sözlerine ekledi...

eagle1903
20 Temmuz 2010, 14:12
Her iki taraf içinde hayırlı olsun.Umarım bedavaya verilmemiştir.

14 numara yeni sahibini bulsun artık.

Sinan ÖZER
20 Temmuz 2010, 14:15

Jose Maria Gutiérrez Hernández :)

forza-kartal
20 Temmuz 2010, 14:19
Her iki taraf içinde hayırlı olsun.Umarım bedavaya verilmemiştir.

Buldu merak etme C.tesi gelecek en geç P.tesi İstanbul'da sarı çocuk :) bi de Robinho veya santrafor gelecek , Zapo'da gittiğine göre ,Fink'de gidecek zaten 10 yabancı odlu Guti ile birlikte bi yabancı daha gidecek ki nokta santrafor gelsin.

ForceHawk_7z
20 Temmuz 2010, 14:33
Oh be Çok iyi oldu bu .. Holosko ' nun gitmesini hiç İstemiyordum , Tello gitti Holosko'yu göndermezler artık .. 14 Numara da GUTİ olacak ..:)

ÇUHADAR'DAN AÇIKLAMA!
Konuyla ilgili editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtlayan Eskişehirspor Asbaşkanlarından Nihat Çuhadar, Tello'yu bonservisiyle birlikte kadrolarına kattıklarını ve bu transferi bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çuhadar ayrıca Zapotocny transferinde de son aşamaya geldiklerini ve kısa bir süre içinde Çek oyuncuyu da kadrolarına katacaklarını belirtti.
Kaynak: SporX

anıl20
20 Temmuz 2010, 21:05
es es güçlü bir kadro kurmaya çalışıyor

pes-in kralı
20 Temmuz 2010, 22:05
Valla pekte flaş değil Tellonun gitmesi zaten bekleniyordu. Ama TSL'nin çıkışa geçen takımlarından birine gitmesi iyi olmuş...