PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Football Manager 2011 Oyuncu Önerme Alanı

salihekremgfb
03 Ağustos 2011, 03:48
Burada çok iyi bulduğunuz oyuncuları yazabilirsiniz.Lütfen Messi, Kaka falan yazmayın.:)

Bana acil sağ bek lazım.Fenerbahçe'yle oynuyorum 3. sezon para bol.Gökhan Gönül yerine yedek için alıyorum.Okan Alkan vardı o gitti ne yazıkki.:(

Benim önerdiğim futbolcular.

Hazard, Ömer Toprak, Okan Alkan, Lukaku, Vagner Love, Onur Kıvrak.

Neco999
03 Ağustos 2011, 05:55
valla ben normal fifa oynuyorum kardeşim ama sana orda iyi olan oyuncuları önereyim cisokho diye bir adam var OL de
real madridden arbeloa ve de fabio aurelio yedek yaparsın

S.Nasri
03 Ağustos 2011, 11:11
Madjid Bougherra
Jonathan Mensah
Ben Arfa
Dame N'doye
Vagner Love
Xherdan Shaqiri
Kevin de Bruyne

Yukarıdaki futbolcuları denedim ve hepsinden çok memnun oldum. Özellikle Mensah'tan. Ama her takımda oynarlar mı oynamazlar mı tartışılır. Ek olarak Copa America'da yıldızını parlatan Marcelo Estigarribia'yı da dene bence :)

İhtisam
03 Ağustos 2011, 11:48
Madjid Bougherra
Jonathan Mensah
Ben Arfa
Dame N'doye
Vagner Love
Xherdan Shaqiri
Kevin de Bruyne

Yukarıdaki futbolcuları denedim ve hepsinden çok memnun oldum. Özellikle Mensah'tan. Ama her takımda oynarlar mı oynamazlar mı tartışılır. Ek olarak Copa America'da yıldızını parlatan Marcelo Estigarribia'yı da dene bence :)

Shaqiri ve Mensah'ı denedim diğerlerinide denicem :).

S.Nasri
03 Ağustos 2011, 12:05
Ya onu bunu bırakın da keşke bu FM'de şike ve teşvik de olsaydı. Ortaya çıkarsa küme düşürülseydi.. Ne güzel olurdu :)

İhtisam
03 Ağustos 2011, 12:13
Ya onu bunu bırakın da keşke bu FM'de şike ve teşvik de olsaydı. Ortaya çıkarsa küme düşürülseydi.. Ne güzel olurdu :)

:lol: :). Sana Forma yaptıracağım ok Barcelona'yla açıcam sen yapmaya başla .

salihekremgfb
03 Ağustos 2011, 14:18
Mattioni diye bir oyuncu buldum gücü çok iyi gençte.20 M£ verdim takım kabul etti oyuncu kabul etmedi.Hala arıyorum.Yukarıda verdiğiniz oyuncuları değerlendireceğim.:)