Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Forma Sırtına Kızılay Reklamı
herobjk
08 Ağustos 2009, 16:04
Yıldırım Demirören, gelecek haftadan itibaren, futbol takımının formasının sırtında Kızılay reklamının yer alacağını söyledi.
Yönetim kurulu olarak hedeflerinin sosyal alanda Beşiktaş`ı bir numara yapmak olduğunu kaydeden Demirören, ``Bunları yaparsak Beşiktaş sevgisini, dürüstlüğünü insanlara gösteririz. Beşiktaş gibi bir kulüp senede 2-3 milyon dolar kazanacak diye formasının sırtına reklam almaz. Türk Kızılayı`nın reklamıyla gelecek hafta sahaya çıkacağız. Bu şekilde topluma Kızılay`ın önemini anlatmak istiyoruz`` dedi.
Beşiktaşlı bayan taraftarları da deplasmanlara ***ürmeyi amaçladıklarını vurgulayan başkan Demirören, bu seyahatlerde maliyette de yardımcı olacaklarını dile getirdi.
Leoalp10
08 Ağustos 2009, 16:09
Güzel bir davranış
Mad_Dragon
08 Ağustos 2009, 16:21
Davranış güzel ya da değil, ona bir şey diyemem. Ben Galatasaraylı olduğum için Galatasaray hakkında konuşacağım. Sırt reklamı için Ülker'den yılda 2-3 milyon dolar değil; 4 yılda 27 milyon dolar alınacak. :wink:
ColdFear
08 Ağustos 2009, 16:27
Sanki Demirören aklınca laf sokmaya çalışmış.
herobjk
08 Ağustos 2009, 16:34
Laf sokmayla alakası ne.Siz de bu reklamı alında görelim.Sizin gibi 30 milyon dolara satmadık arkayı.
ColdFear
08 Ağustos 2009, 16:53
Arkayı satınca ne oluyor anlamadım. Delikanlılığı mı bozuyor ne :D. Adamların reklamını yapıyoruz, karşılığında bir ücrete alıyoruz. Sanki ahlaksızca vs. bişi yapıyoruz...
-YaLan-
08 Ağustos 2009, 16:58
Reklam kokan hareketler...
herobjk
08 Ağustos 2009, 16:58
Biz Kızılay reklamı alınca sana göre laf sokma oluyo ama.Kıskandığınız çok belli.
ColdFear
08 Ağustos 2009, 17:54
Arkadaşım ben neyden bahsediyorum, sen neyden bahsediyorsun.
Mad_Dragon
08 Ağustos 2009, 18:07
Bir Kızılay reklamı için iyilik meleği mi oldu Yıldırım Demirören? Ülker ya da başka bir firma, Beşiktaş'a da iyi bir teklif yapsa; Beşiktaş da senin değiminle; "sırtını satmış" olurdu. :wink: Bu sene isimler numaranın altında olmak zorunda olduğu ve reklam bulunamadığı için arka boş kalmasın diye böyle bir şey yapmıştır Beşiktaş. Yoksa Türkiye şartlarında hiç bir takımın fazladan sponsora hayır diyeceğini sanmıyorum.
herobjk
08 Ağustos 2009, 19:29
Sırt reklamı için birçok firmanın teklif yaptığını söyledi zaten yönetim ama hepsini geri çevirdiler.Ayrıca bu takım hem ligi hem kupayı aldı.Kıçı kırık lig 4.sü ile lig 5.sine teklif yapacakta bize mi yapmıyacaklar.Komik olma.Ayrıca formasına bedelsiz reklam alanda dünyadaki ikinci takımız Barcelona'dan sonra.
ColdFear
08 Ağustos 2009, 20:41
Belkide reklam bu sene o kıçıkırık takımların önceki seneki sıralamalarından birinde bitereceğiniz için teklif edilmemiştir.
herobjk
08 Ağustos 2009, 21:11
Büyük konuşma.Sezon sonunda göreceğiz.kim birinci kim beşinci.
-YaLan-
08 Ağustos 2009, 21:18
Çok büyük takım olsaydın Süper Kupa'yı FB'nin elinden alırdın.Türkiye Ligi hiçbir zaman standart değildir.Daha üçüncü yıldınız bile yok.BJK her zaman GS ve FB'nin gölgesinde kalmıştır ve kalacaktır...
Mad_Dragon
08 Ağustos 2009, 21:20
Tamam arkadaşlar, daha fazla tartışmaya gerek yok.
a. pAt0 07
08 Ağustos 2009, 21:28
Gercek su kı artık bızım TurkceLL super Lıg de HoLLanda Lıgı , Avusturya Lıgı takımLarına donecek.
Sırta reklam şorta reklam ...
herobjk
08 Ağustos 2009, 21:40
Zaten konuya ben hariç 5 farklı kişi yorum yapmış.Bunların 5 ide fb ya da gsli.Bu bile Beşiktaş'ın ne kadar kıskanıldığının kanıtı.
Mad_Dragon
08 Ağustos 2009, 21:44
Ya da Beşiktaşlılar'ın ne kadar ilgisiz olduğunun, değil mi? :001_cool:
herobjk
08 Ağustos 2009, 21:51
Sitede Beşiktaş'lı sayısı az olabilir.Her Beşiktaş'lı buraya üye olacak değil ya.Asıl ilginç olan her Beşiktaş konusuna niye karşı takım taraftarı atlıyo.Birazda kendi takımınızın topiclerine yazın.
Emir11
09 Ağustos 2009, 17:31
Sitede Beşiktaş'lı sayısı az olabilir.Her Beşiktaş'lı buraya üye olacak değil ya.Asıl ilginç olan her Beşiktaş konusuna niye karşı takım taraftarı atlıyo.Birazda kendi takımınızın topiclerine yazın.
Sitede sadece yama yapımcısı olarak bende dahil tam 4 Beşiktaşlı var.. Ama hiçbir zaman yorumda bulunmuyoruz veya yorumlara açık olmuyoruz.. Hatta her şekilde ortak davranış noktası belirliyoruz, taraf tutmuyoruz.. Türkiye`de taraftar kitlesi çok bozuk. Buna bende dahil herkes kendi taraftar topluluğuna ve takımına laf söyleyemiyor ve karşı tarafı bozguna uğratmaya çalışıyor.. Eğer şuanda bulunan Beşiktaş kulübü başkanı Beşiktaşlılık duruşunu anlatıyorsa o duruşu kendisi uyguluyor anlamınada gelmez.. Sadece örnek gösterilir.. Gereksiz mesajlara hiç gerek yok (bence)
fenergy
09 Ağustos 2009, 17:47
her zaman halkın takımı ve ilklerin takımı olmayı başarmış bir takım olan Beşiktaşımız yine örnek bir davranış sergilemiş fazla uzatmaya gerek yok :) bu reklamı fenerbahçe ve galatasaraylılar alsaydı BİZİM gibi onur duyacaklardı.
kpln04
24 Ağustos 2009, 15:28
gençlerbirliği-beşiktaş maçından sonra lig tv`de maraton programında bir izleyicinin gönderdiği mesajda
Beşiktaş Kızılay reklamını parasız almak yerini fb,gs gibi reklam alıp Kızılay a bağışlasa daha iyi olmaz mı?
sizce de iyi bir fikir değil mi bunu bjk yönetimine bildirmek lazım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.