Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Forum neden yenilenmiyor?
sinyor
14 Kasım 2009, 19:58
Ne zamandır forum yenilenmiyor ne bir türkçe spiker haberleri var nede extrem10 haberleri var.
ben bu siteyi beğendiğim için her pc açışımda giriyorum ama site artık sıkıcı oldu biraz etkinlik yaparsanız sevinirim.örneğin gol yarışmaları gibi!
teşekkürler
pes-in kralı
14 Kasım 2009, 20:19
bence gerek yok site gayet güzel
Ari_38
14 Kasım 2009, 20:35
bence gerek yok site gayet güzel
sana katılıyorum arkadasım
magicworld
14 Kasım 2009, 20:42
gol yarışmasını bilmem de diğer konular için uğraşıyorlar sabırlı olmak lazım onun için
sinyor
14 Kasım 2009, 21:02
arkadaşlar siteyi kötülemiyorum!beni yanlış anlamayın lütfen ben siteye her girdiğimde pek bi etkinliğin olmadığını gördüm ve biraz etkinlik yapmalarını rica ettim!!!
pes-in kralı
14 Kasım 2009, 21:42
ben kötülüyon demiyom ben sadece site güzel diyorum
lewi wills
14 Kasım 2009, 21:50
şu an da sitede olan bi etkinlik bunu neden es geçiyorsun
http://www.turkcespiker.com/forum/t_s_c_online_lig-f334.html
pes-in kralı
14 Kasım 2009, 21:52
ama bu etkinlikten sadece orjinal oyun sahipleri faydalanabiliyor. hem orjinal oyun sahiplerinin hem de kopya oyun sahiplerinin yapabileceği bir etkinlik olsa güzel olmaz mı?
lewi wills
14 Kasım 2009, 22:02
turnuvalar maalesef ki orjinal oyunlara göre yapılabiliyor
pes-in kralı
14 Kasım 2009, 22:03
tamam da kopya oyun sahipleri için de bir etkinlik çıkmayacak mı? sonuçta sitede herkesin orjinal oyunu yok alacak güçleride yok
de_souza
14 Kasım 2009, 22:06
Haklısınız arkadaşlar,ama en kısa sürede site eski halinden daha iyi olucaktır,lütfen biraz daha sabırlı olalım..
Berker Gonca
14 Kasım 2009, 22:36
Arkadaşlar durgunluğun farkındayız. Yinede elimizden geldiğince forumu aktif tutmaya çalışıyoruz. Ancak şunuda belirtmek isterim ki forumdaki durgunluğun sebebi bizim yenilememiz değil Pes 2010'a yapılan yamaların 2008 ve 2009 serilerine göre çok daha az çıkmasıdır..
sinyor
15 Kasım 2009, 00:27
evet lütfen belirttiğim bu konuyla yönetim ilgilenirse sevinirim!
lewi wills
15 Kasım 2009, 00:28
Yönetim olarak zaten cevap verdım şu an ki etkinliği söyledim size
SAMET204
15 Kasım 2009, 13:28
Arkadaş güzel bi konuya değinmiş pc yi her açtığımda buraya girerdim ama portal bile güncellenmiyor siteye girme hevesim kaçıyor tahmin ediyorumki çoğu kişi bu durumdan mutlu değil bir an önce site hareketlenmeli:thumbdown:
matigan
15 Kasım 2009, 21:14
sitenin eski tadı tuzu yok...nerde o eski adminler ? görsellik kaybolmuş...mesaj yazasım gelmiyor...
durgunluk dönemi ,fetret devri diyelim...umarım yükselme dönemine gireriz...
lewi wills
15 Kasım 2009, 22:33
sitenin eski tadı tuzu yok...nerde o eski adminler ? görsellik kaybolmuş...mesaj yazasım gelmiyor...
durgunluk dönemi ,fetret devri diyelim...umarım yükselme dönemine gireriz...
eski adminler hala burada..
Sadece biraz daha sabredin.. Dönüşümüz muhteşem olacak
manaman
16 Kasım 2009, 17:51
Ne olursa olsun sitenin içindeki Pes severler yeter ;)
BlackCat(v-i-p)
25 Kasım 2009, 17:30
Arkadaşlar;
Sitemizin özellikle anasayfanın çok uzun zamandır güncellenmediğinin farkındayız.Bu gerçekten bir durgunluk dönemi...hatta fırtına öncesi sessizlik olacak inşallah.Bayramdan sonra yepyeni bir T.S.C gelecek ve inşallah artık zırt pırt böyle durgunluklar olmayacak :)
Monarch
02 Aralık 2009, 19:04
Arkadaşlar;
Sitemizin özellikle anasayfanın çok uzun zamandır güncellenmediğinin farkındayız.Bu gerçekten bir durgunluk dönemi...hatta fırtına öncesi sessizlik olacak inşallah.Bayramdan sonra yepyeni bir T.S.C gelecek ve inşallah artık zırt pırt böyle durgunluklar olmayacak :)
Bayram bitti Hasan Abi. Lütfen artık adam gibi bir forumumuz olsun... :thumbup:
mazide
03 Aralık 2009, 01:03
Abi vbulletin den çok iyi anlarım. Geçici olarak yetki verseniz kıral bi portal hazırlarım bu siteye
mursel134
04 Aralık 2009, 23:30
eğer site çöktüyse bizde beklemeyelim boşuna gidelim. zaten 1-2 hafta daha bakarım. verilen sözler yerine gelmesse; kimse tsc üyelerini takmıyor, başta yöneticiler derim ... bende terkeder giderim, dönmemek üzere....
son mesajımıda buraya yazarım.
alooocum
04 Aralık 2009, 23:40
Sitenin portal kısmı eskisi kadar gerçekten heyecan verici yeniliklerle dolu değil. Eskiden en azından güzel golleri fln görebiliyoduk her hafta veya gün değişik haberlerle dolu oluyodu, ama şimdi sadece forumun içinden arkadaşların güzel gollerini veya haberleri okuyabiliyoruz biraz daha yama çıkmasa bile en azından haberler fln koyun... Ama unutmayın biz pes severler sizin sayenizde Türkçe Spiker ile tanıştık iyiki varsınız
BlackCat(v-i-p)
11 Aralık 2009, 23:09
Artık forumumuz sürekli güncel olacak
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.