Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Futbol mevkileriniz
Arkadaşlar herkes futbol da oynadığı mevkii yazsın merak ediyorum nerden onuyorsunuz ben göbek oynardım bir kaç kulupte sağ bek oynamaya basladım alışkanlık oldu ve artık sağ bek im.
Big Of Deniz
02 Mayıs 2008, 23:24
Sınıfta benden iyi kaleci olmadığı için kaleciyim:).Mahallede benden iyi oynayan yok.Forvetteyim:).Okul takımında göbek yada solbek oynardım:).Mahalle maçlarında orta sahada oynadığım oluyordu:D.Kısacası ben her yerde oynarım:D.
fbrarsenal18
02 Mayıs 2008, 23:26
Ben bir sene İstanbulspor'da oynadım.Mevkim sol bek...
metalik
02 Mayıs 2008, 23:27
okulda öylesine defanstayım ama yazın kulupte forvet inşallah :D
Ali Ünlü
02 Mayıs 2008, 23:28
ßen Arkadaşlar arasında oynadığımız maçlarda sol kanat oynuyorum, iş yerinden halı sahaya gidip oynadığımızda da forvet oynuyorum.
kaankaplan
04 Mayıs 2008, 11:04
murabetbeysporda forvet okul maçlarınada kanatlar
çatalca sporda forvet tepecik belediye sporda forvet
rot weiss essende yine forvet oynuyorum.
fenergy
04 Mayıs 2008, 11:45
ben okul takımında oynamadığım yer bir tek kale kaldı...okul arası turnuvalarda forvet...arakadaşlarla yaparken yine forvet...yenikent sk'da yine forvet olucam...ama harmanlık'a da gidebilirim ordada forvet oynuyacam...:)
kaankaplan
04 Mayıs 2008, 13:05
arkdaslar ben bi ara oynadığım bi yerde videomu çekip buraya koyucam
haraketlerimıde görmus olursunuz
sut maç vb :D
tarik_gfb
04 Mayıs 2008, 13:20
ben orta saha sağ açık'ta oynuyorum ortalarım çok iyi olduğu için kafa golü veya vole çok atıyoruz takım olarak....
kaankaplan
05 Mayıs 2008, 17:24
daha once bı kulupte oynadınmı
metin1234
05 Mayıs 2008, 18:03
okul takımında forvet sefaköyspor da orta saha bakırköyspor da ise yine orta saha oynadım
Evet arkadaşla yeni mevkim artık orta sahanın ortası . Yani bir oyuncu kurucuyum ayrıca defansım iyi olduğu için ataklarda önde kesme yapabilicez.
katircan
16 Mayıs 2008, 23:23
ben kendimi bildim bileli sol açık oynuyorum defansım pek iyi diil ama kafa toplarında alayı 90 da :D küçüklükten beri mahallemizin jeolojik yapısı gereği hep kafa vuran olmuşumdur ( mahallemizde tek solak bendim oynadığımız yer sol ayakla orta açmaya elverişli diildi bu yüzden orta kafa golde hep kafa atan ben olurdum gide gele kafacı oldum çıktım boyda müsait Allah için sırık gibiyim :D )
Blue&Typhoon
16 Mayıs 2008, 23:33
ofansa dönük orta saha forvet arkası forvet ama mutlaka orta olacak
can_pes
16 Mayıs 2008, 23:40
ben genellikle ortasada sağda aynarım bazende sağ forvet ama defans oyuncusu değilimdir:D
Sedat_60
17 Mayıs 2008, 01:57
9 numara forvet ama 9 kezmanın değil serhat akının 9u
Matias
17 Mayıs 2008, 05:05
Hangi takımla oynadıysam hangi klüpte oynadıysam forvet arkası ve bazı istisnai durumlarda ise sol açık oynarım. İki ayağımıda üst düzey kullanırım. Özellikle mesafe tanımaksızın çatala asılmış frikik gollerim var. Oyun stilim Matias Delgado'yla birebir. Oynadığım klübü ise malesef kariyer için bırakmak zorunda kaldım. Ama şu an haftada en az 2 halısaha maçı yapıyorum. İlkokulda OKUL TAKIMI na kendi sınıfımdan seçilen tek kişiydim.
Ben kendi oyun stilimi tarif edicek olursamda şöyle;
Messi gibi klas ve kıvrak , Delgado gibi bitirici , C. Ronaldo kadar olmasada ona benzer bir hızım var.(PES TABİRİ İLE DRİBLİNG="87") Ve bu hızım yüzünden bu aralar sola açığa kaçmaya başladım.
Okul zemininde futbol oynayamam çünkü her an düşüp bir yerimi sakatlama tehlikesini taşıyamam.
Ve son olarakta Benim mevkim Pes tabiriyle AMF & LMF
:D
Blue&Typhoon
17 Mayıs 2008, 13:10
matias tüm bunları yapıyorsun ve buna rağmen burda topmakerlık yapıyorsun ilginç
tarik_gfb
17 Mayıs 2008, 15:08
12 yaşımda okul futbol takımına seçildim orda benim futbol oyunumu beyenen çubukluspor para değeri olmadan yazıldım.1 sene orda oynadım ve daha sonra beykozspor'a gittim.
metin_99
17 Mayıs 2008, 19:42
Ben forvet, ikincil forvet (PES'te kısaca ss diye geçiyor işte o yani), ofansif orta saha, sağ açık, sol açık...Hepsinde oynayabiliyorum...Ama asıl mevkiim orta saha...
mondi
23 Mayıs 2008, 16:09
ben mah.kaptanıyım takımın nerde ihtiyacı olursa orda oyunuyom ama genellikle defans (boyum kısa olmasına rağmen)ama arkadaşlar benim stilimi aurelio ya benzetiyorrr...
Matias
23 Mayıs 2008, 17:42
matias tüm bunları yapıyorsun ve buna rağmen burda topmakerlık yapıyorsun ilginç
burda ne işim olduğunu söyleyeyim.
dediğim gibi gittiğim klübü okuluma devamlılık yüzünden bıraktım.
ve artık yaşım malesef geçti.
Dur bakalım beşiktaşın seçmeleri varmış 90-91 doğumlularda girebiliyomuş.eğer olursa gidicem:D
eğer okula gitmeyip çalışsaydım belki 2.-3. ligde top koşturuyo olucaktım!
Mad_Dragon
24 Mayıs 2008, 14:34
Ben yıllardır kalecilik yapıyorum. Reflekslerim çok iyidir. Tabiki 1.85'lik boyumun da avantajı var. :) İyi bir kaleci olduğumu düşünüyorum. Bugüne kadar bir kulüpte oynamayı hiç düşünmedim. Artık düşünsem bile yaş ilerlediği için olacağını sanmıyorum. :) İnşallah ileride geriye bakıp "Ben iyi bir kaleciydim, keşke bir kulüpte oynasaydım" demem. :p
aslan28
24 Mayıs 2008, 14:40
Sol bek ya da sol kanat arada gelirse libero.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.