PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray 2 Fenerbahçe 1

starrose
27 Şubat 2008, 23:17
uzun bir 90 dakika sonra gs 2 fb 1 arkadaşlar kendim yazıyorum bunu.. Maçın hepsini izledim..
Anket yapılır lincoln alex volkan Vs. her neyse...
Kim kim gördük..Bunu kabullenende kabullenemeyende biliyor..

Lugano Hakemi döver... Volkan Lincoln Döver siz fenerbahçe yenilince dayak atıyorsanız işimiz çok demektir.. (maçtan hemen sonra yazdığım için abartılmış olabilir.)

Hakan şükür : Dakika 3
Gökhan Gönül : Dakika 67
Ümit Karan : Dakika 90

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.Seyircimizin dediği gibi Ali Sami Yen çıkış yok..

Bu arada yok 8 kişi yendiniz yok bilmemne demeyiniz.Lugano , Volkan , Gökhan düzgün hareket etseydi...Sonuç belli..

Not : Sarıyla Kırmızıyla ALNIMIZIN Akıyla..

mr_nem
27 Şubat 2008, 23:19
iki takımıda tebrik ediyorum ama galatasaraylı olduğum ve galatsaray yendiği için çok mutlu oldum...

KENTA67
27 Şubat 2008, 23:25
SAYGILI YORUM YAPIN!!!...

Sedat_60
27 Şubat 2008, 23:25
FENERBAHÇE tamamiyle hakemin gazabına uğramıştır bilmiyorum galatasaray lı lincoln nasıl ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU na gelecek........

mr_nem
27 Şubat 2008, 23:27
zaten yenilince hep bir taraf hakemin gazabına uğrar...

starrose
27 Şubat 2008, 23:28
FENERBAHÇE tamamiyle hakemin gazabına uğramıştır bilmiyorum galatasaray lı lincoln nasıl ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU na gelecek........

Sen istedin sayayım içimde kalır...

1) Lugano ilk sarı kart arkadan faul.. 2. sarı kart hakeme gözlük Doğru mu ? Doğru ! kırmızı ! Hakemi de öldürecekti kırmızı karttan sonra dikkatinizi çekerim..

2)Gökhan Gönül 45. dakika faul..Sarı Kart.. 1-1'ken topu almadı zaman geçti 2. sarı kart Bu da Kırmızı Doğru mu Doğru !

3) Volkan Bilmem gördünmü Lincoln Tekme arkadan düz gitti küfür..

4) Lincoln da atıldı Doğru Uzattı Çünkü Olay bu..

Saraçoğluna Lincoln Aslan gibi gelecek merak etme.. Volkan unutmasın bu yaptıklarını...

Sedat_60
27 Şubat 2008, 23:44
1)LUGANO nun 2. kartı doğru ama 2.si YANLIŞ
2)GÖKHAN GÖNÜL top toplayıcı çucuğa verse daha iyi olurdu o sarı kartı
3)VOLKAN lincoln e küfür etti ama önce lincoln etti ve hak etti DOĞRU MU DOĞRU

starrose
27 Şubat 2008, 23:51

Lincoln adamdan kaçıyor küfür etti diyorsun Helal başka birşey yok..Lugano yapsın faul kart olmasın değil mi ?Gökhan gözlük taksın topu görmüyorsa napalım Davids söylesin ona da plastik gözlük ayarlasın :) Tamam Galatasaraylılar Uzatmaya gerek yok . Fb Geçmiş olsun. Gs sağolsun.. ŞanLı Galatasaray !! Eledik Eledik..

Sedat_60
28 Şubat 2008, 00:00
lincoln VOLKAN dan korktuğu için kaçtı :D:D:D
http://www.fotomac.com.tr/fen103.html

matigan
28 Şubat 2008, 00:23
şampiyon galatasaray...

mr_nem
28 Şubat 2008, 00:32
lincoln VOLKAN dan korktuğu için kaçtı :D:D:D
http://www.fotomac.com.tr/fen103.html

Lincoln volkan gibi kavgacı olmadığından dolayı kaçmıştır...ayrıca anlamıyom bu volkan portekizce biliyor mu da lincoln'nün küfür ettiğini anlıyor ama ben tv den volkan'ın lincoln'e düz gittiğini anladım...

Sedat_60
28 Şubat 2008, 01:20
Lincoln volkan gibi kavgacı olmadığından dolayı kaçmıştır...ayrıca anlamıyom bu volkan portekizce biliyor mu da lincoln'nün küfür ettiğini anlıyor ama ben tv den volkan'ın lincoln'e düz gittiğini anladım...

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=9248
umarım anlarsın mr_nem
kakalaka mesajınıda sil yoksa atılırsın
ARGO YASAK !!!.......

kakalaka
28 Şubat 2008, 01:27
niye ki dogrular yaziyor orda orda yaziyor

neyse oke dir yarin silerim simdi yatacam

Sedat_60
28 Şubat 2008, 01:29
sitede argo yasak iki kere üst üste aynı konuya mesaj yazmak yasak eğer atılmak istemiyosan mesajlarını sil ve forum kurallarını OKU !!!............

zehra06
28 Şubat 2008, 02:14
yav arkadaslar ne ugrasip duruyonuz,turu kim gecti onu biliyor herkes,nokta bitti.neymis ya bunlar,su soyle olmus bu boyle olmus,burda birbirinizin kalbini kirmaya deymez.

bulkan
28 Şubat 2008, 08:11
Kesinlikle katılıyorum.Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki..
Bırakın, olan oldu.Bir spor müsabakası oldu ve bitti.Birdirinizi kırmanın anlamı yok.
Bu arada tavsiyem, seviyesiz, kimsenin birbirini dinlemediği spor programı diye gösterilen programları izlemeyin.

fbrarsenal18
28 Şubat 2008, 08:45
26 senedir neden kupayı alamadığımız anlaşılıyor...Bir futbolcu kafasına gelen topa eğildi diye oyundan atılmaz!!!

Blue&Typhoon
28 Şubat 2008, 10:07
sevgili starrose ve mr_nem neyi anlatmaya çalıştığınızı anlamadım özellikle starrosenin gökhan yorumuna yaklaşık 5 dakika falan gülmüşümdür şimdi
1-lugano 2 haksızdı 1 haklıydı
2-barış selçuğun üstüne çıktı daha sonrasında faulu galatasaraya veren hakem yerden kalkmayan barışı kaldırmak isteyen selçuğa sarı kart gösterdi gelelim gökhana gökhan ın 1.sarı kartını bilmiyorum 2.sarı kartı zaten gökhan saha kenarındaki topu almaya gidiyor çocuk ona 2.topu atıyor e diğer topu neresiyle alsın(!) ve hakem haklı olarak (!) sarı kart veriyor ve daha sonra maç 2-1 oluyor alex topu almaya gidiyor çocuk bir top daha atıyor(!)alex o topu almayıp kenardan top alıyor ve çok çok sayın hakem cüneyt çakır gökhana gösterdiği kartı alex e göstermiyor neden e durum 2-1 gösterip napıcaksın zaten darmadağın etmişsin alex ide atsan yarın birgün saraçoğluna nasıl geliceksin neyse hakem burdada haklı(!)gelelim son pozisyona volkan durup dururken neden ümitin hakanın volkanın nondanın değilde lincoln ün üstüne yürüyor bunun izahı yoktur kimse kimseye dokunmasa bu olaylar çıkmaz gol olmuş git takım arkadaşlarınla kutla ama lincoln bunu yapmayıp küfür edince volkan üstüne yürüdü lincoln burda kaçıcak delik aradı burda kavgacı olması değil tv dede görüldüğü üzere korkmasıdır tekrar diyorum geçen sene beşiktaş maçı bu sene galatasaray maçı böyle şeyler olmaz yazık bir takımın emeğine bu kadarmı saygısızlık edilebilir fenerbahçe ilk yarı 10 ikinci yarının ükünci yarı 9 kişi maçı ***ürüyor ve çeviriyor
çoık çok sayın cüneyt çakır ona burdan saygı ve sevgilerimi sunuyorum maçta ev sahibi ekibe verdiği lehte kararlarla fenerbahçeli oyuncuları çıldırtmayı başarmış ve maçı galatasaray lehine döndürmüştür yani artık adnan poatın açıklamalarınıda okumuşsanız yada dinleişseniz 'fenerbahçeye yenilme zincirini ancak böyle saçma bir maçla kırabilirdik' dedi bence buna sevilmeli değil üzülmelisiniz hepinize kolay gelsin:)

junate
28 Şubat 2008, 10:45

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=9248
umarım anlarsın mr_nem
kakalaka mesajınıda sil yoksa atılırsın
ARGO YASAK !!!.......

Efendim yine gereksiz tartışmalar almış başını gitmiş...
Başlıyorum...
Fener'e tüm hakemler karşı ve 7 kişi maç mı oynanır lafına cevaben: Fener Anelkalı zamanında araştırırsanız 6 maçı hakem hataları ile kazanmıştır, Bundan bir kaç yıl önce Gs 7 kişi kalmıştı oyunda Fener ise 8 kişi idi, son kartların gelmişi geçmişi haksızını yorumlayacak değilim ben skora ve oyuna bakarım, Galatasaray yenecek demiştim öyle oldu...
Niye küfür ediliyor anlamadım...

emany
28 Şubat 2008, 11:06
Kim haklı kim haksız bunu küfürsüz bir şekilde tartışalım.

Konu kapatıldı.