PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray şimdi yandı işte

Ari_38
17 Mart 2010, 11:07
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/18776.jpg

Galatasaray-Fener derbisi ya seyircisiz ya da başka sahada oynanacak.Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan Ankaragücü maçında kapalı tribünde çıkan kavga sonrası bir taraftarın aşağıya atılması ve yaralanmasıyla yaşanan üzücü olay nedeniyle Galatasaray, Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevkedildi.

TARAFTAR AŞAĞI DÜŞTÜ
Karşılaşmanın temsilcileri Erdoğan Yeşilcan ve Şükrü Kaplan, raporlarında olayları ayrıntılı bir şekilde kaleme aldılar. Raporda, Galatasaraylı taraftarların bulunduğu tribünde büyük bir kavga çıktığı ve bu kavga sonucu bir taraftarın tribünden aşağı atıldığı belirtildi.

FENER DERBİSİ TEHLİKEDE
Yaralanan bu taraftarın hastaneye kaldırıldığı da vurgulandı. Bu ağır rapor sonucu Disiplin Kurulu’na sevkedilen Galatasaray’ın, bir maç saha kapama ya da seyircisiz oynama cezası alması gündeme geldi. Bir hafta sonra 28 Mart’ta Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi seyircisiz oynanacak, ya da karşılaşma başka bir şehirde yapılacak. Galatasaray’a verilecek ceza yarın açıklanacak.

Kaynak:kralspor.com

brkehrgc
17 Mart 2010, 12:36
Öle bişey olmaz siz fenerliler kafanızı yormayın =)..

-YaLan-
17 Mart 2010, 13:53
Öyle birşey olursa o federasyonu gömeriz.Kendilerini yakmış olurlar

pes-in kralı
17 Mart 2010, 14:06
-Yalan- değil. Madem Galatasaray veza almak istemiyor o maçta bir taraftarı aşşağı atmayacaktı. İnsanlık dışı bir olay. Fenerbahçe Kadıköyde ki maçta olay çıkardı diye 3 maç ceza almışta galatasarayın 5 maç ceza alması lazım

de_souza
17 Mart 2010, 14:06
:D GS Vadisi,bu puslu ve karanlık vadide saha kapat Fedarasyonu gömerler aman ha. :D:D:D

pes-in kralı
17 Mart 2010, 14:20
Aynen gururlu çocuklar. Kim onların sahasını kapatabilir uleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn:D

-YaLan-
17 Mart 2010, 15:13
:D GS Vadisi,bu puslu ve karanlık vadide saha kapat Fedarasyonu gömerler aman ha. :D:D:D

He pardon dimi.Bir tek siz fenerasyonu elinizde oynatabilirdiniz.Atlamışım kusura bakma.

Aynen gururlu çocuklar. Kim onların sahasını kapatabilir uleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn:D

Görürüz canlarım.O saha kapatılmaz,para cezasıyla geçiştirirler.

pes-in kralı
17 Mart 2010, 15:18
Görürüz uğurcum. E tabi için işine şike falan girerse para cezasıyla geçiştirilmesi normal.

-YaLan-
17 Mart 2010, 15:30
Görürüz uğurcum. E tabi için işine şike falan girerse para cezasıyla geçiştirilmesi normal.

Ya şöyle dar bilgilerinizle gelip benle laf yarıştırmayın.Şikenin anlamını öğrende gel.

pes-in kralı
17 Mart 2010, 15:36
ben şikenin anlamını zaten biliyorum. kadıköydeki maçta sadece hakemin kafası yarıldı diye 3 maç saha kapatma cezası aldık. Tamam hoş bir şey değil böyle taş falan ama aldık cezamızı. Galatasaraylı taraftarların yaptığı insanlık dışı bir şey. adam beşiktaş diye bağırdı ve taraftarlar onu dövmedilerde direk staddan aşağı attılar. Bu caniliktir. Sonuçta o lafı söyleyende bir insan. Eğer pfdk saha kapatma cezası yerine para cezası falan verirse asıl biz o federasyonu gömeriz. bunu da kafana yerleştir.

-YaLan-
17 Mart 2010, 15:39
ben şikenin anlamını zaten biliyorum. kadıköydeki maçta sadece hakemin kafası yarıldı diye 3 maç saha kapatma cezası aldık. Tamam hoş bir şey değil böyle taş falan ama aldık cezamızı. Galatasaraylı taraftarların yaptığı insanlık dışı bir şey. adam beşiktaş diye bağırdı ve taraftarlar onu dövmedilerde direk staddan aşağı attılar. Bu caniliktir. Sonuçta o lafı söyleyende bir insan. Eğer pfdk saha kapatma cezası yerine para cezası falan verirse asıl biz o federasyonu gömeriz. bunu da kafana yerleştir.

Sizin taraftarlar arasında biri Beşiktaş veya GalataSaray diye bağırsın bakalım ne olacak?

Kendileri sanki melek

pes-in kralı
17 Mart 2010, 15:43
biz döveriz falan ama sizin yaptığınız caniliği asla yapmayız. Hala o fanatiklikten kafan almıyor değil mi? Sanıyorsun ki o adamı aşağı atarak onların iyi bir şey yaptığını sanıyorsun değil mi? Yazık çok yazık. Senin adına sahiden üzüldüm şimdi.

-YaLan-
17 Mart 2010, 15:51
Canilik , canilik deyince aklıma nedense FB taraftarının Rüştü'yü Jipin içinde dövmesi ve diğer kendi futbolcularını tartaklaması geliyor.

Uzatmayalım şu konuyu artık.

pes-in kralı
17 Mart 2010, 15:54
Heh hiç olmassa biz bir insanı aşağı atmıyoruz. Bencede uzatmayalım bu konuyu

erhan777
17 Mart 2010, 16:00
o pozisyonda taraftar kendini aşağı atıyor.görüntü apaçık ortada yani kavga çıkmıs orası ayrı tabiki ama her macta kavga oluyor:)

-YaLan-
17 Mart 2010, 16:08
o pozisyonda taraftar kendini aşağı atıyor.görüntü apaçık ortada yani kavga çıkmıs orası ayrı tabiki ama her macta kavga oluyor:)

Sen böyle söyleyince izlemediğim şu görüntüyü bi izliyeyim dedim.Gerçekten adam resmen kendini atmış.Bir itme söz konusu bile değil.Zaten görevli biri adam atlamadan önce tutuyor kavga çıkaran kişiyi.Neyse kararı bekleyeceğiz.Umarım kapatılmaz,kapatılmaması gerekir ki her maçta böyle kavga çıkıyor.

1905berat
17 Mart 2010, 16:13
Aynen Uğur , herkes izleyip gelsin . Adam dayak yememek için kendini attı besbelli.

de_souza
17 Mart 2010, 17:32
Federasyonu parmağımızda oynatsaydık inan çok memnun olucaktım,bu sezon aldığımız cezalara bakınca kimin oynattığı daha belli oluyor ..

Peckle
17 Mart 2010, 17:50
Arkadaşlar aslında burada ben GSlilere hak veriyorum. Çünkü ben de izledim videoyu ve gerçekten objektif bakınca adamın kendini aşağı attığı belli oluyor. Yani orada "BEŞİKTAŞ" diye bağırıyor, yandan biri çıkıyor adamı dövmeye başlıyor. Sonra adam kaçarcasına kendini aşağıya atıyor. Eğer federasyon saha kapatırsa bence yanlış bir karar olur. Para cezası verilmesi lazım yine de...
Alakasız olacak ama Federasyon'u parmağımızda oynattığımızı söyleyenlere de sadece gülüyorum. 2 tane pet şişe atıldı 2 mi 3 maç mı ne ceza geldi. Diyarbakır sahaya taşlar attı 3 maç ceza aldı. Tabii bunun içinde siyasette olabilir; ama bir kaç sene önceki Ali Samiyen'de oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisindeki pet şişeleri sayamazsın. Pet şişe yağmuru vardı o maçta adeta... Eğer bizimki 2 maçsa o 10 maç falan olmalıydı öyle söyliyim. Şimdi geçmişe dönme falan diyebilirsiniz. Ama federasyonu "parmağımızda oynattığımız"ı söyleyenleri görünce yazmadan edemedim. Lütfen bir şey yazacaksanız önce mantıklıca bir durup düşünün...

Butwhoan
17 Mart 2010, 18:06
Arkadaşlar aslında burada ben GSlilere hak veriyorum. Çünkü ben de izledim videoyu ve gerçekten objektif bakınca adamın kendini aşağı attığı belli oluyor. Yani orada "BEŞİKTAŞ" diye bağırıyor, yandan biri çıkıyor adamı dövmeye başlıyor. Sonra adam kaçarcasına kendini aşağıya atıyor. Eğer federasyon saha kapatırsa bence yanlış bir karar olur. Para cezası verilmesi lazım yine de...
Alakasız olacak ama Federasyon'u parmağımızda oynattığımızı söyleyenlere de sadece gülüyorum. 2 tane pet şişe atıldı 2 mi 3 maç mı ne ceza geldi. Diyarbakır sahaya taşlar attı 3 maç ceza aldı. Tabii bunun içinde siyasette olabilir; ama bir kaç sene önceki Ali Samiyen'de oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisindeki pet şişeleri sayamazsın. Pet şişe yağmuru vardı o maçta adeta... Eğer bizimki 2 maçsa o 10 maç falan olmalıydı öyle söyliyim. Şimdi geçmişe dönme falan diyebilirsiniz. Ama federasyonu "parmağımızda oynattığımız"ı söyleyenleri görünce yazmadan edemedim. Lütfen bir şey yazacaksanız önce mantıklıca bir durup düşünün...

Galatasaray-Fenerbahçe Kasap Emre'nin,Baros'u sakatladığı maçta,maç başlamadan önce hakemin kafasını deldiler,Fenerliler Arda'ya saldırdı...Maçın Tatil edilmesi gerekiyordu,edilmedi.Neden?Federasyon ve Hakemler bu büyük şikenin içerisinde...Bütün Fenerli'ler Kadiköy macerasını sayıklıyor 10 yıldır yenemediğimizi...Fakat herşeyin başlangıcı olduğu gibi bitişi vardır...Ben inanıyorum bir gün gelicek fark atıcaz...Atamazsakta BU SEVDADAN VAZGEÇİLMEZ!

Peckle
17 Mart 2010, 18:13
Galatasaray-Fenerbahçe Kasap Emre'nin,Baros'u sakatladığı maçta,maç başlamadan önce hakemin kafasını deldiler,Fenerliler Arda'ya saldırdı...Maçın Tatil edilmesi gerekiyordu,edilmedi.Neden?Federasyon ve Hakemler bu büyük şikenin içerisinde...Bütün Fenerli'ler Kadiköy macerasını sayıklıyor 10 yıldır yenemediğimizi...Fakat herşeyin başlangıcı olduğu gibi bitişi vardır...Ben inanıyorum bir gün gelicek fark atıcaz...Atamazsakta BU SEVDADAN VAZGEÇİLMEZ!

Yok artık ya :D Öncelikle maça hiç objektif bakmamışsın. Çünkü Fenerliler Arda'ya saldırmadı. İki oyuncu arasındaki kavga büyüdü sonra. Olay bundan ibaret. Öyle bir diyorsunki sanki Arda orada kendi halinde dururken bizimkiler gitti daldı adama... Hakemler büyük bir şikenin içerisindeler demişsin ama bilmeden konuşmussun. Fener'in maçlarını izlemeden buraya gelip yorum yapmayın. Allah'ım ya hala şike diyolar çok alemsiniz ha :D :D

Ayrıca 2 tane pet şişeyle maç tatil edilmez, bilmiyorsan öğren. Diyarbakır maçındaki gibi olay olursa maç tatil edilir. Hem burada gelip FB kafa yardı falan diyorsun da dediğim gibi bir kaç sene öncesine gitmiyorsun hiç. Ali Samiyen'de abartmıyorum, pet şişe yağmuru vardı. Yukarıda cümleleri yazarken aklına hiç gelmiyor di mi bunlar?

efinho58
17 Mart 2010, 18:36

Hayaller insanı mutlu eder, gerçekleşmeyeceğini anlayana kadar.:D:D:D

Berker Gonca
17 Mart 2010, 19:01
Taraftar olmazsa derbinin tadı kalmaz hem taraftar vermek yenmek daha güzel oluyo:)

_AsiL_
17 Mart 2010, 19:06
Öyle birşey olursa o federasyonu gömeriz.Kendilerini yakmış olurlar

...

EmRe.
17 Mart 2010, 19:10
Bence saha kapatılıcak ve maç tarafsız bir sahada oynanıcak

Sedat_60
17 Mart 2010, 19:22
Uyduruktan bir site haberiyle bile birbirinize düşüyorsunuz forum daha fazla dostlar kıraathanesine benzemeden konu kilit ...