PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Yeni Teknik Direktörü : BÜLENT KORKMAZ

Zombie Ali
23 Şubat 2009, 13:29
Galatasaray Alman T.Direktörü Skibbe farklı Kocaelspor yenilgisi sonrasında Galatasaray'dan ayrıldı.

Bordeaux maçından sonra gidebilirdi.:icon_sorry:

ulash07
23 Şubat 2009, 13:41
Hiç de şok değil, çok geç bile kalındı.

cesc
23 Şubat 2009, 14:08
İlla gitmesi için böyle bir sonuç mu gerekliydi ?

ozdogan
23 Şubat 2009, 14:17
bence boyle bir onemli mac oncesi hicte iyi olmadi,bizim turkiyede illaki teknik direktor suclaniyor boyle zamanlarda,ya adammi girsin oynasin sahaya,girsin o mu atsin penaltiyi?baros penaltiyi atamadi 3-3 olacakti,ama iste atamadi ve kocaelispor gitti ve 2-4 yapti?bence baros oyuna hic girmiyecekti cunku eger sen bardeaux macini dusunuyorsan ve yedekte baslatiyorsan onemli futbolculari,ozaman hic sokmuyacaksin,bence tam aksine yedeklerle cikacaksin,yedekler kocaelispor onunde en azindan bir beraberlik alirdi ve asfutbolcular bordeaux macina dinc cikarlardi ve ozaman skibbe el ustunde tutulurdu?ama gel goruyum bir yenilgi yuzunden skibbe;baski altina girince as futbolculari soktu oyuna ve gordu neoldu?gorun bakin bordeaux galatasarayi farkli bir skorla eleyecek EGER dogru ise ve skibbe gonderildiyse?

ulash07
23 Şubat 2009, 14:28
bence boyle bir onemli mac oncesi hicte iyi olmadi,bizim turkiyede illaki teknik direktor suclaniyor boyle zamanlarda,ya adammi girsin oynasin sahaya,girsin o mu atsin penaltiyi?baros penaltiyi atamadi 3-3 olacakti,ama iste atamadi ve kocaelispor gitti ve 2-4 yapti?bence baros oyuna hic girmiyecekti cunku eger sen bardeaux macini dusunuyorsan ve yedekte baslatiyorsan onemli futbolculari,ozaman hic sokmuyacaksin,bence tam aksine yedeklerle cikacaksin,yedekler kocaelispor onunde en azindan bir beraberlik alirdi ve asfutbolcular bordeaux macina dinc cikarlardi ve ozaman skibbe el ustunde tutulurdu?ama gel goruyum bir yenilgi yuzunden skibbe;baski altina girince as futbolculari soktu oyuna ve gordu neoldu?gorun bakin bordeaux galatasarayi farkli bir skorla eleyecek EGER dogru ise ve skibbe gonderildiyse?

Bir anlamada doğru söylüyorsun. Ama bence as futbolcularla çıkarsın sonucu garantilersin sonra yedeklere dönersin. Şimdi Kocaelispor'u küçümsemek için söylemiyorum. Bordeaux maçında da gördük ki Kewell hazır değil ve 65 dakika oyunda kaldı tek yaptığı 1 metreden kaleciye nişanladığı şut oldu. Yerine Sabri girdi ve oyunu bir hayli hereketlendirdi. Aynı Kewell dün yine sahadaydı. Bunun yerine Arda oyuna başlasaydı daha farklı olabilirdi. Ümit Karan formsuz ve ilk 11'de. Baros yedekte. Bunlar çok saçma. Bunun üzerine de 2. yarıda yapılan tüm değişklik hakkının kullanılması Servet Çetin'in sakatlanmasıyla doruk noktasına ulaştı. Bunlar büyük takımlara yakışmayacak olaylar. Ve bunların sebebi tabi ki teknik heyet ve teknik direktör.

raprap
23 Şubat 2009, 15:31
ii oldu yha mal bu adam yedekleri oynatsaydı yenılseydı yıne bıse olmıcaktı as ları aldı oyuna servet de gıttı sımdı defans ııce daıldı :S bakalım bordeaux macı nolcak

metin_99
23 Şubat 2009, 18:00
İlla gitmesi için böyle bir sonuç mu gerekliydi ?

Katılıyorum.Daha önce de hiç iyi değildi zaten.GS'ye gelmeden önce adını bile duymamıştım.

trabzonnn
23 Şubat 2009, 18:12
bence yönetim hatalı çünki bu hafta trabzonda gs de fb yenildi ama gs hariç hç bir takımın teknik adamı kovulmadı elbette her takım yenilgi alacak farklıda olmasına rağmen fb ye baktığımızda hmn hmn ya beraberlik yada yenilgi alıyor ama aragones duruyor galatasaray ise bir yenilgi sonucunda skibbe kovuluyor.bence çok hatalı yönetim

SHarK
23 Şubat 2009, 18:31
Geç bile kalındı iyi oldu sakatlıklar felan bahane değil arkadaş sen bize ne şampiyonlar ligini tattırdın ne de ligde iyi sonuçlar aldırdın ? bu süper kadroyu yönetemedin fark atmak gerekirken şu rezilliğe bak. iyi oldu

YENİ TEKNİK DİREKTÖR : BÜLENT KORKMAZ

www.galatasaray.org resmi web sitesinden bakabilirsiniz..

SHarK
23 Şubat 2009, 18:33
Skibbenin kovulmasının ardından büyük kaptan Bülent Korkmaz teknik direktör oldu..

www.galatasaray.org

Peckle
23 Şubat 2009, 18:58
Evet ben fenerliyim ne diyeyim hayırlı olsun (bizim için :D) . Ertuğrul sağlam gitti, Skibbe gitti bir Aragones gidemedi ya :D