PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'da Hangi Yabancı Oyuncu Gitsin?[Anket]

Butwhoan
28 Ocak 2010, 01:33
Soru:Galatasaray'da Hangi Yabancı Oyuncu Gitsin?

Nonda
Kewell
Elano
Leo Franco
Baros

Galatasaray Yönetiminin kararına bizde yardımcı olalım istedim...

Oyum;Leo Franco

mert_55_55
28 Ocak 2010, 01:46
İki hakkım olsa Nonda ve Leo derdim ama tek hakkım var
NONDA

-YaLan-
28 Ocak 2010, 01:49
Baros ve Elano'nun gitme lüksü gibi birşey olamaz ve olmamalı.Kewell sakatlığı ciddi gönderilebilir,Leo Franco ; gereksiz bir kaleci Ufuk & Aykut'tan fazlası yok eksiği var. Nonda'dan artık gına geldi.Ama Nonda'nın gönderilmesi imkansız ki Avrupa Kupaları'nda ne yaparız..

Kewell veya Leo gönderilebilir , Nonda'nın yerine de sezon sonu Baros'un yedeği olabilecek , sorun çıkartmayacak bir transfer yapılabilir

Butwhoan
28 Ocak 2010, 01:51
Baros ve Elano'nun gitme lüksü gibi birşey olamaz ve olmamalı.Kewell sakatlığı ciddi gönderilebilir,Leo Franco ; gereksiz bir kaleci Ufuk & Aykut'tan fazlası yok eksiği var. Nonda'dan artık gına geldi.Ama Nonda'nın gönderilmesi imkansız ki Avrupa Kupaları'nda ne yaparız..

Kewell veya Leo gönderilebilir , Nonda'nın yerine de sezon sonu Baros'un yedeği olabilecek , sorun çıkartmayacak bir transfer yapılabilir

Kesinlikle katılıyorum uğur bu leo çok hatalı ve gereksiz bu akşam Ufuk ceylanı gördünüz süperdi Ankaragücünü 3 golünü çıkardı leo olsa çıkartmayıp direk kaleye alırdı :D

uykucu12
28 Ocak 2010, 14:13
Ama artık Nonda o kadarda iyi oynamıyor. (ben Leo Franco ile Nonda arasında kaldım.):D

1905berat
28 Ocak 2010, 14:25
Leo gitsin.

-hate-
28 Ocak 2010, 14:36
üzülerek söylüyorum ama Kewell..

pes09-67
28 Ocak 2010, 14:52
Kewell Sevilla ile anlaştı haberli yayılıyor doğruluk derecesi nedir bilmiyorum...