PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray'ın oyun sistemi nasıl olsun?

Ali Ünlü
19 Temmuz 2008, 19:23
Galatasaray'ın oyun sistemi nasıl olsun?

Evet , TSC üyeleri olarak yeni sezonda Galatasaray'ın nasıl bir sistemle mücadele etmesini istiyorsunuz ankette paylaşınız lütfen.

Ayrıca galatasaray için yaptığınız ilk 11leri mesajlarınızda paylaşın...

Galatasaray için yaptığım ilk 11

Aykut - Servet - Emre Güngör - Sabri Sarıoğlu - Hakan Balta - Mehmet Topal - Tobias Linderoth - Arda Turan - Harry Kewell - Cassio Lincoln - Nonda[Ümit Karan]

--- Buyurun Resim ---
http://img185.yukle.tc/images/8581futbol_sahasi.jpg

junate
19 Temmuz 2008, 19:27
Bence 4-4-2 iyi olur... Şöyle ki :
Orkun- servet-hakan b.-emre g.-uğur u.-kewell-arda-linderoth-lincoln-ümit(yaser)-nonda

bulkan
19 Temmuz 2008, 19:43
Ali abiye katılıyorum.
4-5-1 daha doğrusu 4-4-1-1 şeklindeki diziliş ideal.Bir değişiklik söyleyebilirim.Nonda veya Ümit Karan ifadesi var fakat öncelikli tercih Ümit Karan olmalı kanımca.Bu sistemin uygun olduğunu düşünmemin sebebi Lincoln ün yapısından dolayı böyle.Daha çok ofansif özellikleri bulunduğundan forvet arkası oynaması daha iyi katkı sağlayacaktır.
Ümit Karan'a Lincoln destek verecek forvet arkasında hücuma katkı sağlayacak şekilde.:)

junate nin görüşü de güzel fakat Lincoln ün oynamadığı zamanlarda daha çok alternatif taktik olabilir.
4 lü ortasaha Lincoln bulunacak ise defansif özellikleri zayıf olduğundan 2li forvet oynatmak riskli olabilir.Hem Lincoln hem de 2 forvet olduğu zaman tek defansif ortasaha oynatmak mümkün oluyor ancak.Risk bu yüzden.:)

tugaydogan
19 Temmuz 2008, 21:28
Bence 4-4-2 iyi olur... Şöyle ki :
Orkun- servet-hakan b.-emre g.-uğur u.-kewell-arda-linderoth-lincoln-ümit(yaser)-nonda

bu kadro ligde iyi iş yapar ama avrupa'da hüsran olur avrupa'da geçen sene son 4'e kalan takımların hiçbiri çift forvetli sitemde oynamıyordu

junate
20 Temmuz 2008, 00:17
bu kadro ligde iyi iş yapar ama avrupa'da hüsran olur avrupa'da geçen sene son 4'e kalan takımların hiçbiri çift forvetli sitemde oynamıyordu
Biliyorum da avrupa da rakibe göre kadro düşünüyorum o yüzden bir kadro çıkarmadım:)

aslan28
20 Temmuz 2008, 10:46
Kesinlikle çift forvet olmalı yeni gelecek forvetle nonda ya da ümit karan o ikiliyi oluşturmalı sisteme gelince 4-1-3-2 olmalı kewell solda arda sağda

cihocihci123
20 Temmuz 2008, 13:22
------------------aykut-------------------------sabri--------meira------servet-----hakan---------------------m.topal-------------------------aydın----------------------arda--------------------lincoln--------kewell-------------------------------ü.karan----------------------4-3-3 taktiği lincoln ile kewell second striker (ss) oynar.galatasaray çift ön libero(çapa) oynarsa oyun taktiği bozulur gs nin savunması zaten kuvvetli tek ön libero yeter

Ali Ünlü
24 Temmuz 2008, 18:09
http://img189.yukle.tc/images/8172futbol_sahasi1.jpg

Ben fikrimi değiştiriyorum :) (kadro konusunda)

Aykut - Servet - F.Meira - Ugur Uçar - Hakan Balta - Sabri Sarıoğlu - Mehmet Topal - Linderoth - Arda Turan - Cassio Lincoln - Ümit Karan ( 4 - 4 - 1 - 1 )

metin_99
24 Temmuz 2008, 18:19
Ali abi ilk hazırladığın resimde bir hata var, sanırım bilmiyorsun ama Harry Kewell sol ayak.Arda sağ olduğuna göre tam tersi olması bence daha mantıklı :)

Ali Ünlü
24 Temmuz 2008, 18:23
Ali abi ilk hazırladığın resimde bir hata var, sanırım bilmiyorsun ama Harry Kewell sol ayak.Arda sağ olduğuna göre tam tersi olması bence daha mantıklı :)

:) Şimdi Barcelona 4-3-3 Sistemiyle 4~5 yıl şampiyon oldu o zaman o sistemde Ronaldinho sağ ayaklı olduğu için Rijkaard sola Messi sol ayak olduğu için sağa koymuştu çünkü bu adamlar topu çaprazdan içeri sokup şut çekiyorlardı ben de aynı sistemi kullanarak bir resim oluşturdum böylesi daha doğru çünkü geçen sene Arda Trabzonspor 'a ve Sivasspor'a böyle oynandığı için gol atmıştı.Ama ben fikrimi değiştirdim iki kanata da sağ ayaklı arkadaşlarımızı yerleştirdim :D

Matias
24 Temmuz 2008, 19:53
2. kadron daha güzel

katircan
24 Temmuz 2008, 22:38
----------------------aykut-------------------
---uğur uçar --- servet----meira----hakan balta
---------------m.topal----t.linderoth-----------
---harry kewel-------lincoln-------arda---------
------------------Karan------------------------
yedekler: karan=nonda
lincoln=aydın (arda ortaya gelir kewel sola geçer)
arda=sabri

hakankaranfil06
25 Temmuz 2008, 00:45
benim tercihim arkadaslar,birazda sekil verdim,renkler pes te oynadiklrai mevki gosteriyorum hepinizinde bildigi gibi.
http://img95.imageshack.us/img95/7432/galatasarayjm0.png

stollcu
24 Eylül 2008, 04:58
de sanctis
uğur ucar servet meira hakan balta

mehmet topal
ayhan

arda lincoln
kewel

baros
ümit karan

junate
24 Eylül 2008, 09:24
Sistem yapabilir inşallah şu skibbe galiba keramet skibbe'de değilmiş Leverkusen takır takır top oynuyor şu an bakalım inşallah başka kaza olmadan şu kadroyla şampiyon yapar bizi, sistem ne olur bilmem ama etkin hücum gücümüzü kullanmamızı sağlaması yeterli...

SHarK
24 Eylül 2008, 16:33
Zaman diyelim skibbe ayarlayacak inşallah..Galatasarayımız bu sene muhteşem bir kadro kurdu ama kullanacak hocanın doğru kararlar vermesi lazım

Plexicroma
24 Eylül 2008, 19:35
http://img88.imageshack.us/my.php?image=futbolsahasieo6.jpg

Galatasaray'ın kadrosu bence en güzel böyle olur...